Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

QUOTE(Svajaaa @ 2011 04 13, 18:35)
Kad cia visai kita g.gif

aha, šita irgi graži, tik man, plačiapetei, tos besilaikančios ant krųtinės nelabai tinka verysad.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 04 13, 19:08)
Embossed playa dress, 4 dydis.

oiiii blush2.gif net labai nekas pasakyčiau blush2.gif

atsiėmiau keletą rūbelių, tai bandysiu pasidėlioti, gal kokia normali foto išeis, tai įdėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Leopardinis megztukas jau pas mane, tiek pergyvenau, o xs dydis su 89 krutine tiko puikiai bigsmile.gif Ir velvetai su uztrauktukais 25 dydis su 89 klubais idealiai, ir visa kita tiko, zodziu pasistengsiu kuria diena nufotografuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 04 13, 20:34)
Leopardinis megztukas jau pas mane, tiek pergyvenau, o xs dydis su 89 krutine tiko puikiai  bigsmile.gif  Ir velvetai su uztrauktukais 25 dydis su 89 klubais idealiai, ir visa kita tiko, zodziu pasistengsiu kuria diena nufotografuot  ax.gif

bet kaip visom skirtingai g.gif
man leopardinis S su 87 krutine geras, tikrai jokiais budais nenoreicau mazesnio unsure.gif
lauksim pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 13, 20:40)
bet kaip visom skirtingai  g.gif
man leopardinis S su 87 krutine geras, tikrai jokiais budais nenoreicau mazesnio  unsure.gif
lauksim pasirodant  4u.gif

Na mazesnio tai as irgi nenoreciau, tiesiog jis man aptemptas, bet sagu tikrai neskleidzia, o kadangi labiau megstu aptemptus rubelius, tai su juo gerai jauciuos ax.gif Nustebino si palaidine, faina, labai maloni prie kuno, emiau xxs dydi, oranzine spalva, tai ji tokia ryski bigsmile.gif patiko, bet matau ju nebera jau pardavime g.gif Rustic orange
Papildyta:
QUOTE(fggh @ 2011 04 13, 20:47)
Nu va, kaip gerai, sakiau, kad gal ir tiks mirksiukas.gif 

Savita1, marskinukai graziai atrodo, noriu ir as, bet turbut jau nebepagausiu  ax.gif , o suknyte ta tai tikrai nelabai ziurisi  rolleyes.gif

Aha bigsmile.gif

Pritariu, leopardiniai marskinukai laabai graziai Savitai ziurisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 04 13, 19:47)
As ir tokios laukiu baltos  wub.gif . Labai tikiuosi, kad dydi pataikiau  ax.gif

Koki dydi emet? As ir baltos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 04 13, 20:52)
Nustebino si palaidine, faina, labai maloni prie kuno, emiau xxs dydi, oranzine spalva, tai ji tokia ryski  bigsmile.gif  patiko, bet matau ju nebera jau pardavime  g.gif  [

tai kaip suprantu padidinta si, ane? drauge tokia nusipirko - laukia, tai del dydzio pergyvena ax.gif
Atsakyti
85-70-92, ūgis 174.

Tissue turtleneck tee, plum orchard spalva, dydis xxs. Laabai patiko wub.gif medžiaga minkštutė, labai maloni prie kūno, graži spalva. Šiek tiek persišviečia, bet ne bėda rolleyes.gif
user posted image
Factory watercolor potpourri mini, dydis 2. Galvoju, gal man kiek didokas g.gif iš foto nelabai matosi, bet dar žiūrėsiu, šiaip ėmiau, nes tiko prie golfuko biggrin.gif
user posted image

Stripe drawstring dress, dydis xxs. Foto net nekeliu, nes man gerokai per didelė unsure.gif kažkur minėta, kad dydį atitinka, nu bet kad ne doh.gif be to, jau ir taip tų dryžiukų mano spintoje per daug, keliaus į išparduotuvę.

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 13, 18:08)

Embossed playa dress, 4 dydis. Per krutine ir klubus gerai, bet ties liemeniu tokia laisva, kad man nelabai ziurisi g.gif Siaip medziaga faina, vasarai butu gerai, tokia vesi, bet su ja atrodo sau kaip nestuke su +20kg biggrin.gif Sakau gal pasilikti tam reikalui, butu pats tas biggrin.gif
user posted image

as sitokia spalva gavau taip pat 4 dydi
user posted image
tai vyras man liepe dirziuku susijuosti nes be dirzo sake ne kas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 04 13, 21:58)
Koki dydi emet? As ir baltos  biggrin.gif

0 pasiemiau, maciau buvo ir 00 dydis, bet pabijojau 4u.gif . Nors gavau tokia medvilnine bliuskute su silkiniais papuosimais 0 dydi, tai didele ax.gif
Gaila nenurodo ta mergina dydzio, kur foto ikelet su balta sukne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 13, 21:06)
tai kaip suprantu padidinta si, ane? drauge tokia nusipirko - laukia, tai del dydzio pergyvena  ax.gif

Aha, padidinta, nes as siaip nesioju xs, o jos xxs dydis , ir nera pertempta, jei norit atsiuskit man savo skype ar pasta,atsiusiu foto 4u.gif as nemoku cia ikelt.
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 04 13, 20:43)
0 pasiemiau, maciau buvo ir 00 dydis, bet pabijojau  4u.gif . Nors gavau tokia medvilnine bliuskute su silkiniais papuosimais 0 dydi, tai didele  ax.gif
Gaila nenurodo ta mergina dydzio, kur foto ikelet su balta sukne  4u.gif

Aš ir viena silkine bliuzele 0 dydžio turiu - didoka, xs maikutes per dideles, tai sukneles 00 surizikavau rolleyes.gif
Ta su balta suknele rašo, kad jcrew dažniausiai perka 2 dydį, nes siaip nešioja 4. Bet kitoj nuorodoj melsva suknele 2 dydžio g.gif
Atsakyti
Gal turit sio kardigano pilkos spalvos foto, nesiseka surasti internete ax.gif

user posted image
Atsakyti