Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

QUOTE(linamog @ 2011 04 08, 16:15)
Ji turi uztrauktuka ar paprastai velkama? Man dailute, siuveja atleis siule ties krutine ir paliemenuos, atrodys isvis liuks. Man ir su dirziuku grazu. ax.gif

Sone yra uztrauktukas virsuje iki puses. Man per krutine truksta plocio kokiu bent 3cm unsure.gif
Atsakyti
Ateinu ir as su grobiais:
Factory Max and Molly gallery tee
user posted image

Factory turtle earrings
user posted image

Satin invitation clutch, 34,99$
user posted image
user posted image
user posted image

Linen-cotton Élan trouser, 29,99$
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 04 08, 14:28)
drinks_cheers.gif
super. kita karta jau griebsiu sortus ilgai nesvarscius  lotuliukas.gif

Ne visada taip, kalbejau tik apie ta golden bubble sijona

QUOTE(vuolia @ 2011 04 08, 14:34)
Gal kri turi Dulphine torque sweater?
http://www.jcrew.com...~~~~~/34634.jsp

Toks turi but, nors neturiu, man atrodo, kad jis labai mielas?
Papildyta:
Kažin kaip ši atrodo? ar krūtinės nedidina?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 04 08, 13:34)
Gal kri turi Dulphine torque sweater?
http://www.jcrew.com...~~~~~/34634.jsp

itariu, kad gavau brokuota, noriu pasikonsultuoti (sonu siules istrizai siutos)

taip turi buti 4u.gif
Atsakyti
Pasiėmiau šiandien kelis j.crew, ką galiu pakomentuoti:
http://www.jcrew.com...D=1299154266461
Toothpick cord, turiu paprastų velvetų 30 d., tai šitų 31 d. geras, bet pasiuvimas keistokas - per kojas aptempti, o ties liemeniu laisvoki, nors mano kojos kaip tik plonos, o problematiškiausia vieta - pilvas g.gif Dusty cedar spalva realybėj labai graži. Nešioju 34-36 ilgio kelnes, šie velvetai man kokie 7-8 cm vieš kauliukų.
Factory whirling ruffles cardigan, hthr carbon spalva, labai mielas, tvirta storoka medvilnė, su 175 cm pusantro sprindžio žemiau liemens, 3/4 (kiek ilgesnės) rankovės. Ėmiau M, nešioju L, gražiai aptemptas, laisvas gal na taip gerai atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 04 08, 17:05)
Toks turi but, nors neturiu, man atrodo, kad jis labai mielas?

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 04 08, 17:08)
taip turi buti  4u.gif

ale tai kaip idomiai....bo siule tai per pilva ir nugara beveik eina.
aciu! siaip tai jis gerulis
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2011 04 08, 17:12)
Natalija, gal ikeltum foto kaip realiai atrodo  4u.gif  butu super, jau seniai ziuriu i ta megztuka ir vis neapsisprendziu imti ar ne , labai noriu pamatyti kaip jis is tikruju atrodo  4u.gif

Gavau dideli kalna J CREW grozybiu doh.gif ne per seniausiai tik viska apziurejau ir sutvarkiau, beveik viskas tiko. Pasistengsiu vakare pakomentuoti. Dar nemazai laukiu doh.gif Siaubas doh.gif kuri laika reiks stabdyti jau tikrai man doh.gif doh.gif

Sher, sian negalesiu ikelti foto , vyras paeme fotika, bet ir veidrodzio tokio neturiu, kad galeciau pati save nufotkinti, kitu prasyti nesinori doh.gif Bandysiu kaip nors rytoj padaryti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 04 08, 17:18)
ale tai kaip idomiai....bo siule tai per pilva ir nugara beveik eina.
aciu! siaip tai jis gerulis

Tokios siules megztuke kur spalva pereina, na neiprastai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 04 08, 14:15)
Ir kai kas dar. Jcrew nenustoja manes maloniai stebinti savo aksesuaru kokybe, net vaikisku!!!

Tokio irgi laukiu savo mazytei, irgal dar viena reikes paimti kitos spalvos wub.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 04 08, 14:19)
Patarkit, ka daryti man su sita bliuskute doh.gif Senokai ja pardavineju, niekas nenori pirkti, o man ji visai faina, tik modelis nelabai tinka, ties liemeniu laisvoka ir per krutine maza ir dar vizualiai krutine isdidina. Tai nzn, galvoju ar verta nesti pas siuveja taisyti, kazkiek suimti per liemeni ir bandyti biski per krutine jeigu ten imanoma atleisti, ar visai jau ja nurasyti g.gif

Man labai daili biggrin.gif Ir kazkiekno "nupiestas" derinukas labai super turetu atrodyti drinks_cheers.gif

O as siandien tik viena daikteli paciupau - dirziuka, galvoju turetu buti universalus ir daug kur pritaikomas g.gif Tik ta aukso spalva neypac, bet kaip nors smile.gif
Gal taip rodys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 08 balandžio 2011 - 18:21
QUOTE(varlyte3 @ 2011 04 08, 14:20)
Mergaites, gal sita bliuzele kuri turit  blush2.gif  Albumelyje lyg nerandu... Kokie atsiliepimai, ar didinta? ACIU  4u.gif
user posted image

turiu tokia, liuks maikyte smile.gif
nesioju S, emiau XS, galetu buti ir xxs, kas megsta aptemtesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 04 08, 13:40)

Fainuole sita. Turiu su 95 cm 6 dydi, tik man noretusi ilgesnes, tai nezinau ka su ja daryt.

QUOTE(savita1 @ 2011 04 08, 15:19)
Patarkit, ka daryti man su sita bliuskute doh.gif Senokai ja pardavineju, niekas nenori pirkti, o man ji visai faina, tik modelis nelabai tinka, ties liemeniu laisvoka ir per krutine maza ir dar vizualiai krutine isdidina. Tai nzn, galvoju ar verta nesti pas siuveja taisyti, kazkiek suimti per liemeni ir bandyti biski per krutine jeigu ten imanoma atleisti, ar visai jau ja nurasyti g.gif

Man si palaidine fantastisko grozio ir jums labai tinka. Pati turiu tokias 2 - tamsiai melyna ir syskiai rozine, bet per skubejima sugebejau su savo ugiu petite dydi uzsisakyti biggrin.gif doh.gif Liemenuoti, manau, nera prasmes, nes jos modelis toks platejantis, nugaroj neetgi klosteles yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 08 balandžio 2011 - 18:48
Pasirodau gautas kelnes smile.gif
Dydis 00.Mano 62-89 rodos tinkamos, nes aptemptos ir neturi būti..tik bijau, kad neišsitampytų smile.gif
user posted image user posted image
Nerandu nuorodos, tik nuotrauką išsisaugojau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proud_Mommy: 08 balandžio 2011 - 18:48