Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

issiaiskinau internetiniuose puslapiuose, Asdoj nera, Sainsbury yra, teks ten ir kulniuoti smile.gif o kada tau vakaras prasideda? tongue.gif
Atsakyti
Minimumas kyla nuo spalio ir GinCherry teisingai parašė skaičiukus. Įdomu apie ką kalba Vlymae? Gal ką įdomaus atradai? smile.gif

Selme, jei turėsit po 500, manau, kad išgyvensit. su 200 jau būtų kebloka...

Siūlyčiau apsistoti pradžioj viešbutuke... Dėl skrydžių, tai jei maistą vešitės, tikrai netilpsite į 10kg Ryanair apribojimus, tai tada brangiau viskas gaunasi.

O dar miegmaišiai. Taip kad visai protinga mintis važiuoti mikriuku, tik abejoju, ar rasite pigiau.

Pabandykite šituos:
Aurelijus Martinavičius
www.kelioniusprendimai.lt
Mob tel: +37065796303; +447423642713

Aš vieną kartą iš Bristolio siunčiau į LT, tai nuo durų paėmė. Bet siūlyčiau skambintis ir tartis. Nors su manim mailais bendravo, būtent todėl juos ir pasirinkau. Dėl kainų manau, galite tartis, nes jūs trise.

O šiaip sėkmės! Viskas gerai Jūsų planui, aš irgi taip dariau, kai man buvo 18 smile.gif Pasiimkite striukes būtinai. Nes kol kas čia šalta. O jei dar dviračiais važiuosite...
Atsakyti
As tai isvis siulau tu dviraciu neimt ir nesukt galvos del ju gabenimo: skecius ir striukes pasiimkit, kojas turit ir pirmyn biggrin.gif As pati puse metu gyvenu ir be masinos, ir be dviracio biggrin.gif Visur pescia, i darba einu ilgai ir nuobodziai, bet va nenumiriau dar nuo to - jus atvaziave manau tikrai galesit pavaiksciot smile.gif O paskui kaip susirasit darbeli, jei manysit esant reikalinga galesit ir dviracius isigyt. Jei labai istaigingu nenorit, tai tikrai pigiai galima rast 4u.gif
Atsispausdinkit daug CV, kad iskart galetumet nesiot po visokias kavinukes ir t.t.
Atsakyti
Sveikos,

Del sushi, tai Asdoje tikrai maciau pries koki menesi. World food (ar kaip jis ten vadinasi) skyriu visi zinome. Tai buvo dar sekanciame. Jeigu eiti nuo vidurinio, tai po desine puse... Buvau labai nustebusi, nes net nebuciau sugalvojusi ten ieskoti smile.gif

Del mikriuku, tai dabar kaina 400 Lt gal del ugnikalnio pelenu. Reisai atsaukiami, o zmonems gi reikia i darba. Tai jie ir pelnosi kol turi galimybe smile.gif Man atrodo, kad iki Londono (bet nezinau kurios vietos) buvo galima nusigauti uz 250 Lt ir net pigiau. O is ten galima su traukiniu ar autobusu (perkant bilietus is anksto galima isigyti nebrangiai), pvz., megabus. Tik daug vargo ir neaisku kiek kainuos nusigauti nuo mikriuko iki traukinio ar autobuso stoties. Megabus autobusai Bristolyje veza iki centro ir atrodo, kad iki Filtono kazkur.

Kutuke, turiu keleta tavo knygu, kurias seniausiai esu perskaicius smile.gif Tai noreciau uzvesti ir (jeigu tu ne pries) dar ka nors pasiimti 4u.gif

Del dviraciu, tai uz 20 svaru net vaikisko naudoto nenusipirksi. O jei pradzioje reikes bet kokio darbo, nes turesit maziau pinigu. Neaisku kur gyvensite, neaisku kur dirbsite. Tai su dviraciu bus paprasciau, nes autobusai brangiai kainuoja.

Atsakyti
CV būtinai visą kalną užsivešim, tik, kad mano ir tos panelės CV bus 'pilki', kai be jokios darbo patirties esam, o dar ir moksleivės biggrin.gif Galvoju padavėjos ar kambarinės darbui, CV kiek pagražinti, kad atseit Lietuvoje dirbau privačiai ir žmogui namus tvarkiau ir t.t. Tik nežinau ar suveiktų toks melas.. kaip jūs manot? blush2.gif

Dėl dviračių, tai tik aš viena ir galėčiau gabentis, nes anie du jų neturi. O dar va mano dviratukas tai griozdas visiškas doh.gif Teks pradžiai ten keltis anksti ir pėškom kulniuot, o vėliau e-bayjuje ieškotis ratų. Mačiau už 30 svarų galybę dviratukų, aišku naudoti ir senoviniai, bet 'kietekų' mum ir nereikia, svarbu važiuotų ir sėdynes turėtų ax.gif

rroonneettaa - labai dėkui už kontaktus, būtinai skambinsiu rolleyes.gif

Sukroviau šiandien daiktus, kad pažiūrėčiau kiek svers ir vietos užims, reziumė - patalynės neimsim, tik miegmaišius (užsidirbę galėsim ten ir nusipirkti po komplektą patalų) ir savo mylimais šiltais dideliais džemperiais dalinsiuos su draugu, o tai pati jų nepanešiu lotuliukas.gif Ale gerai kai vienas rūbas keliems tinka, tai ir vietos daugiau ir svorio mažiau man thumbup.gif
Atsakyti
apsipirkau savo sushiui, tik vis tiek neradau kilimelio ir wasabi normalaus, tik miltelius, is kuriu ji tipo pasidarai schmoll.gif neatsimeni, Ola, ar buvo kilimelis Asdoj? biggrin.gif

koks oras siandien permainingas, sakes.

selme, manau, kad toks melas suveiktu, siaip meluoti nepatartina, kai i dideles kompanijas applyini, rimtas pozicijas, o tokios informacijos jie turbut netikrins, o jei tikrins, tai galesi duot kokios tetos ar mamos kontaktus ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 05 26, 00:42)
Minimumas kyla nuo spalio ir GinCherry teisingai parašė skaičiukus. Įdomu apie ką kalba Vlymae? Gal ką įdomaus atradai? smile.gif

ai, apie grazu ora kurio anglijoje nera doh.gif blush2.gif prisidejau drabuziu lyg buciau susiruosusi vaziuoti i siltus krastus, db salu ir neturiu kuo apsirenkti.
selme, jei lektuvu skrisi i 10 kg, nieko netilps... ten dar yra apribojimai ilgiui ir plociui.

siandien maciau, kaip ASDOS masiniukas pristate prekes i namus. o idomu reikia moketi ar pirkti uz tam tikra suma? taip toli ta ASDA.... ax.gif

orai, tai siaubingi... kada bus grazus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlymae: 26 gegužės 2011 - 20:57
Na bandysiu kokį lengvą melą sukurpti ax.gif
Sugalvojom, kad vis gi lėktuvu lėksim. Kol rasim butą, tai bent oro uoste miegot galėsim biggrin.gif Į rankinį bagažą, tai be abejo netilpsim, pirksim kiekvienam po registruotą 20kg bagažą būtinai rolleyes.gif Gal susitalpinsim į tiek.
smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jearmaine,siandien buvau Asdoje, tai specialiai paziurejau smile.gif Kilimelis yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2011 05 27, 13:44)
Na bandysiu kokį lengvą melą sukurpti  ax.gif
Sugalvojom, kad vis gi lėktuvu lėksim. Kol rasim butą, tai bent oro uoste miegot galėsim  biggrin.gif  Į rankinį bagažą, tai be abejo netilpsim, pirksim kiekvienam po registruotą 20kg bagažą būtinai  rolleyes.gif  Gal susitalpinsim į tiek.
smile.gif

Selme, niekas i oro uosta nakvoti nepriima. Ten gi saugumas. t.y. neturesit jokiu bilietu atskride. Pamirskit sita minti. tiesiog ieskokites pigaus kambario nuo pat pirmu dienu.

Mano seimininkams liepe iki rugpjucio 14 issikraustyti, tai ir as ieskau busto smile.gif

Tiesa, atsiprasau, apie sushi nieko nezinau, negaliu patarti nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rroonneettaa: 28 gegužės 2011 - 01:21
Taip, dėl oro uosto mane jau apšvietė visos giminės susirinkime doh.gif
O ne gana to, visi pigių bilietų lėktuvai skraidina tik naktį, ten atsidurtumėm 23h jų laiku, tad kasptytis iš to oro uosto ir ieškotis tamsoj namų, jau būtų žiauru. Tai gi, liekam prie savo pirminio plano - mikriuku lėksim ir nesuksim galvos. smile.gif
Beje, gal galit pasakyti kurie ten rajonai yra kuriuose būtų daug kavinukių, viešbutukų ir fabrikų? Nas tiksliau gal, kad būtų galima dviračiu nesunkiai pasiekti visas tokias vietas.

Ps: velniškai nesinori prašyti, bet gal galit ar žinot kas gali, mus priimti vienai nakčiai, kai tik atsibelsim tuo mikriuku? blush2.gif Kad galėtumėm išsimiegoti ir sekančią dieną jau eitumėm į būsimus savo namus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 05 28, 03:20)
Mano seimininkams liepe iki rugpjucio 14 issikraustyti, tai ir as ieskau busto smile.gif

liudna, bet gal i gera mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=selme,2011 05 28, 16:29

Ps: velniškai nesinori prašyti, bet gal galit ar žinot kas gali, mus priimti vienai nakčiai, kai tik atsibelsim tuo mikriuku? blush2.gif Kad galėtumėm išsimiegoti ir sekančią dieną jau eitumėm į būsimus savo namus. ax.gif
[/quote]
pas mane neimanoma.... unsure.gif
Atsakyti