CV būtinai visą kalną užsivešim, tik, kad mano ir tos panelės CV bus 'pilki', kai be jokios darbo patirties esam, o dar ir moksleivės

Galvoju padavėjos ar kambarinės darbui, CV kiek pagražinti, kad atseit Lietuvoje dirbau privačiai ir žmogui namus tvarkiau ir t.t. Tik nežinau ar suveiktų toks melas.. kaip jūs manot?
Dėl dviračių, tai tik aš viena ir galėčiau gabentis, nes anie du jų neturi. O dar va mano dviratukas tai griozdas visiškas

Teks pradžiai ten keltis anksti ir pėškom kulniuot, o vėliau e-bayjuje ieškotis ratų. Mačiau už 30 svarų galybę dviratukų, aišku naudoti ir senoviniai, bet 'kietekų' mum ir nereikia, svarbu važiuotų ir sėdynes turėtų
rroonneettaa - labai dėkui už kontaktus, būtinai skambinsiu
Sukroviau šiandien daiktus, kad pažiūrėčiau kiek svers ir vietos užims, reziumė - patalynės neimsim, tik miegmaišius (užsidirbę galėsim ten ir nusipirkti po komplektą patalų) ir savo mylimais šiltais dideliais džemperiais dalinsiuos su draugu, o tai pati jų nepanešiu

Ale gerai kai vienas rūbas keliems tinka, tai ir vietos daugiau ir svorio mažiau man