Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

nee, man irgi nepatinka biggrin.gif tiksliau, ne tai, kad nepatinka, bet as ilgiuosi Tevynes smile.gif kai kurie zmones apsipranta, apsiprasi ir tu gal. as irgi is dalies apsipratau, bet tokios smulkmenos grauzia sirdi. pavyzdziui, pagalvoju, kiek Lietuvoj dabar braskiu, turguj pardavineja kibirais, dezem, cia nueinu i ta darzoviu turgeli ir sufasuotos i tuos plastmasinius pakelius... ir siaip atrodo kuo toliau, tuo daugiau mane dalyku nervina - pvz, einu uzvakar su odine striuke, kedukais, nes laipsniu tai tik plius 15, praplaukia viena su papludimio suknia blink.gif as tokia tik prie plius 30 uzsideciau.. cia smulkmenos, bet kartais jos "sugroja" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 06 07, 23:47)
ir kokios naujienos vlymae? ar jau apsipratai cia? smile.gif

vaika turit kieviena diena buna, kaip naujiena biggrin.gif ta pasake, ana padare...
apie apsipratima negalbesiu... tiesiog viskas DZIN blush2.gif
oi,kai pagalvoji kas lietuvoje kaime pas tevus yra.... verysad.gif gun_bandana.gif bash.gif box.gif tourist5.gif vacation4.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartelį 4u.gif
AŠ VIS DAR ČIA.. LIETUVOJE doh.gif verysad.gif
Buvom radę butą nuomai, bet kažkaip dingo šeimininkai, nei atrašo nei ragelį kelia.. Žodžiu likom be nieko..
Tad noriu jūsų paprašyti, rekomenduokit kokių patikimų firmų nuomuojančių butus, kur būtų galima internete rasti visus pasiūlymus ir susisiekti dar iš čia. Beje, kokios sąlygos iš firmos nuomuojant? Visur reikalingi kokie nors dokumentai ar priklauso nuo butų šeimininkų pageidavimų?
Labai labai lauksiu atsakymo unsure.gif
Atsakyti

Selme, kaip tik siandien galvojau apie jusu kompanija smile.gif Per agentura nuomojantis tai ziuri kiek uzdirbi, nori isitikinti, kad sugebesi moketi uz nuoma plius eina depozitas. Nuomojant ish paprasto zmogaus, paprastai nori atsiliepimu ish buvusiu nuomininku plius depozitas taipogi. Geriausia turbut butu nuomotis pas lietuvius kokius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 10, 19:42)
Selme, kaip tik siandien galvojau apie jusu kompanija smile.gif Per agentura nuomojantis tai ziuri kiek uzdirbi, nori isitikinti, kad sugebesi moketi uz nuoma plius eina depozitas. Nuomojant ish paprasto zmogaus, paprastai nori atsiliepimu ish buvusiu nuomininku plius depozitas taipogi. Geriausia turbut butu nuomotis pas lietuvius kokius  unsure.gif

Kad depozio neišvengsim niekur jau turbūt unsure.gif Iš žmonių nuomuot baisoka, nes mat prisiskaičiau visokių apgavysčių atvejų, tai dabar paranoja baisi doh.gif Kaip žinot, kad butas tikrai jų, kad sutartis tikra? Kad ne aferistai kurie pabėgs su pinigais? doh.gif
O lietuvių tai neradau niekur, kad nuomuotų butuką.. verysad.gif Siaubas, nežinau ką daryt. Tuoj visi studentai lėks po sesijų ir nebeliks darbų mum verysad.gif
Atsakyti
ramu tylu cia, as ta tyla sudrumsiu biggrin.gif
S.O.S [SIZE=7]
savaitgaliui atvaziuoja sveciu pas mus, ir praso eskursijos pagal Bristol. Kur butu galima nuvaziuoti? Kokiu idomiu vietu yra? pasakokyte....
4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Tai cia jau turbut tradicines trasos biggrin.gif Kabantis cliftono tiltas, giant cave salia tilto, tada clifton village rajonas ir ta ilgoji grazioji terasa

user posted image

Centre - muziejus nemokamas [bristol university], tik uzkilus park street. Tada cabot tower parkas, pasiimkit zemes riesutu negliaudytu, ten galima voveraites pamaitint smile.gif

Galit i katedra nueiti, visi idomiai ten kiemelis vidinis/kavine, kavos atsigerti smile.gif

Gali krantine prasieiti, tada kokiam pub'e pvz ostrich inn atsigerti anglisko sidro smile.gif

user posted image

Temple meads stotis man grazi ir ten salia redclifo baznycia yra.

Kas cia dar g.gif Gal ish tokiu nemokamu tai daugmaz viskas g.gif biggrin.gif Bent mano tai cia pagrindines vietos kur ash vedu, vienai dienai tikrai viso sito uztenka, kartais net per diena visko neaplankom, nes tai noris kokia parduotuve parodyt, tai dar kanors.

Dar kiek zinau, tai nuo velyku galima ieiti i kelis namus/rezidencijas, bet tiksliai nepasakysiu kur jos yra, bet kazkur centre, netoli bristolio universiteto.

Paziurek dar gal koks renginys vyks ta diena, va cia http://www.headfirstbristol.co.uk/

Gal tiek ish mano puses smile.gif Ilgiau gyvenancios gal ka daugiau patars wink.gif
Papildyta:

Tiesa, man dar visai patiko Bristolio universiteto parkas, ten kazkokia karaliska vasaros rezindencija yra ir toks veidrodziu atseit labirintas biggrin.gif

Ai ir Ashton Courte aplankytkit, gal elnius pamatytsit smile.gif
Atsakyti
GinCherry 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes su masina busim, tai galim pakeliauti smile.gif
jie labiausiai nori pamatyti JURA biggrin.gif tai kokios ten vietos neblogos? kur pakeliui butu galima uzsukti?
o gal kas zinote koki internetiny psl. kur visas yra nuo a iki z apie Bristoly? ar gal kokia knyga nusipirkti skirta turistam? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlymae: 16 birželio 2011 - 16:18

Arciausiai jura tai turbut Portishead, bet tai ne tokia jura, kokia paprastai isivaizduoja lietuviai biggrin.gif Kutuke man rode nuotraukas ish Cornwall'io, tai labai labai grazus papludimiai smile.gif Zodziu man paliko ispudi. Nors man ir Portishead'as patiko smile.gif Portishead'e yra toks pub'as Royal inn, ant uolu, per jo kiemeli nusileisti link juros gali. Tas pub'as tai kazkada buvo Brunelio suprojektuotas viesbutis jureiviams [jei gerai pamenu], bet nezinau kaip ten su maistu, nes mes kai pavalgyt norejom tai kaip tik buvo valandos pertrauka smile.gif

Cia yra oficialus saitas turistams, norintiems aplankyti bristoli http://visitbristol.co.uk/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 16, 17:53)
Tai cia jau turbut tradicines trasos biggrin.gif Kabantis cliftono tiltas, giant cave salia tilto, tada clifton village rajonas ir ta ilgoji grazioji terasa

user posted image

Centre - muziejus nemokamas [bristol university], tik uzkilus park street. Tada cabot tower parkas, pasiimkit zemes riesutu negliaudytu, ten galima voveraites pamaitint smile.gif

Galit i katedra nueiti, visi idomiai ten kiemelis vidinis/kavine, kavos atsigerti smile.gif

Gali krantine prasieiti, tada kokiam pub'e pvz ostrich inn atsigerti anglisko sidro smile.gif

user posted image

Temple meads stotis man grazi ir ten salia redclifo baznycia yra.

Kas cia dar  g.gif Gal ish tokiu nemokamu tai daugmaz viskas  g.gif  biggrin.gif Bent mano tai cia pagrindines vietos kur ash vedu, vienai dienai tikrai viso sito uztenka, kartais net per diena visko neaplankom, nes tai noris kokia parduotuve parodyt, tai dar kanors.

Dar kiek zinau, tai nuo velyku galima ieiti i kelis namus/rezidencijas, bet tiksliai nepasakysiu kur jos yra, bet kazkur centre, netoli bristolio universiteto.

Paziurek dar gal koks renginys vyks ta diena, va cia http://www.headfirstbristol.co.uk/

Gal tiek ish mano puses smile.gif Ilgiau gyvenancios gal ka daugiau patars wink.gif
Papildyta:
Tiesa, man dar visai patiko Bristolio universiteto parkas, ten kazkokia karaliska vasaros rezindencija yra ir toks veidrodziu atseit labirintas biggrin.gif

Ai ir Ashton Courte aplankytkit, gal elnius pamatytsit smile.gif

GinCherry, o kur ta alėja ilga yra? Aš tik atvirukuose mačiau, o pati niekur neužėjau....
Ir dar tas cabot tower kažkaip nematytas...jis Clifton rajone labiau? ax.gif

p.s. Ką manote apie tas žuvytes-pedikiūrą? ar ten higieniška? mano MB labai norėtų, o aš Galleries užėjau visą saloną, galvoju, padarysiu savaitgalį staigmeną, nusivesiu, bet man kažkaip nehigieniškai atrodo.... Gal kuri bandėt, arba šiaip turit protingų minčių? biggrin.gif
Atsakyti
Terasa yra Clifton'e, Royal York Crescent. Kaip tik siandien ten buvau smile.gif

Apie zuvu pedikiura esu labai skeptiskos nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ola @ 2011 06 18, 16:29)
Apie zuvu pedikiura esu labai skeptiskos nuomones  4u.gif

As irgi smile.gif
Atsakyti