nee, man irgi nepatinka
tiksliau, ne tai, kad nepatinka, bet as ilgiuosi Tevynes
kai kurie zmones apsipranta, apsiprasi ir tu gal. as irgi is dalies apsipratau, bet tokios smulkmenos grauzia sirdi. pavyzdziui, pagalvoju, kiek Lietuvoj dabar braskiu, turguj pardavineja kibirais, dezem, cia nueinu i ta darzoviu turgeli ir sufasuotos i tuos plastmasinius pakelius... ir siaip atrodo kuo toliau, tuo daugiau mane dalyku nervina - pvz, einu uzvakar su odine striuke, kedukais, nes laipsniu tai tik plius 15, praplaukia viena su papludimio suknia
as tokia tik prie plius 30 uzsideciau.. cia smulkmenos, bet kartais jos "sugroja"
QUOTE(jearmaine @ 2011 06 07, 23:47)
vaika turit kieviena diena buna, kaip naujiena
apie apsipratima negalbesiu... tiesiog viskas DZIN
oi,kai pagalvoji kas lietuvoje kaime pas tevus yra....
Sveikos dar kartelį
AŠ VIS DAR ČIA.. LIETUVOJE
Buvom radę butą nuomai, bet kažkaip dingo šeimininkai, nei atrašo nei ragelį kelia.. Žodžiu likom be nieko..
Tad noriu jūsų paprašyti, rekomenduokit kokių patikimų firmų nuomuojančių butus, kur būtų galima internete rasti visus pasiūlymus ir susisiekti dar iš čia. Beje, kokios sąlygos iš firmos nuomuojant? Visur reikalingi kokie nors dokumentai ar priklauso nuo butų šeimininkų pageidavimų?
Labai labai lauksiu atsakymo
AŠ VIS DAR ČIA.. LIETUVOJE
Buvom radę butą nuomai, bet kažkaip dingo šeimininkai, nei atrašo nei ragelį kelia.. Žodžiu likom be nieko..
Tad noriu jūsų paprašyti, rekomenduokit kokių patikimų firmų nuomuojančių butus, kur būtų galima internete rasti visus pasiūlymus ir susisiekti dar iš čia. Beje, kokios sąlygos iš firmos nuomuojant? Visur reikalingi kokie nors dokumentai ar priklauso nuo butų šeimininkų pageidavimų?
Labai labai lauksiu atsakymo
Selme, kaip tik siandien galvojau apie jusu kompanija
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 10, 19:42)
Selme, kaip tik siandien galvojau apie jusu kompanija
Per agentura nuomojantis tai ziuri kiek uzdirbi, nori isitikinti, kad sugebesi moketi uz nuoma plius eina depozitas. Nuomojant ish paprasto zmogaus, paprastai nori atsiliepimu ish buvusiu nuomininku plius depozitas taipogi. Geriausia turbut butu nuomotis pas lietuvius kokius 
Kad depozio neišvengsim niekur jau turbūt
O lietuvių tai neradau niekur, kad nuomuotų butuką..
ramu tylu cia, as ta tyla sudrumsiu
S.O.S [SIZE=7]
savaitgaliui atvaziuoja sveciu pas mus, ir praso eskursijos pagal Bristol. Kur butu galima nuvaziuoti? Kokiu idomiu vietu yra? pasakokyte....
S.O.S [SIZE=7]
savaitgaliui atvaziuoja sveciu pas mus, ir praso eskursijos pagal Bristol. Kur butu galima nuvaziuoti? Kokiu idomiu vietu yra? pasakokyte....
Tai cia jau turbut tradicines trasos
Centre - muziejus nemokamas [bristol university], tik uzkilus park street. Tada cabot tower parkas, pasiimkit zemes riesutu negliaudytu, ten galima voveraites pamaitint
Galit i katedra nueiti, visi idomiai ten kiemelis vidinis/kavine, kavos atsigerti
Gali krantine prasieiti, tada kokiam pub'e pvz ostrich inn atsigerti anglisko sidro

Temple meads stotis man grazi ir ten salia redclifo baznycia yra.
Kas cia dar
Dar kiek zinau, tai nuo velyku galima ieiti i kelis namus/rezidencijas, bet tiksliai nepasakysiu kur jos yra, bet kazkur centre, netoli bristolio universiteto.
Paziurek dar gal koks renginys vyks ta diena, va cia http://www.headfirstbristol.co.uk/
Gal tiek ish mano puses
Papildyta:
Tiesa, man dar visai patiko Bristolio universiteto parkas, ten kazkokia karaliska vasaros rezindencija yra ir toks veidrodziu atseit labirintas
Ai ir Ashton Courte aplankytkit, gal elnius pamatytsit
GinCherry
mes su masina busim, tai galim pakeliauti
jie labiausiai nori pamatyti JURA
tai kokios ten vietos neblogos? kur pakeliui butu galima uzsukti?
o gal kas zinote koki internetiny psl. kur visas yra nuo a iki z apie Bristoly? ar gal kokia knyga nusipirkti skirta turistam?
mes su masina busim, tai galim pakeliauti
jie labiausiai nori pamatyti JURA
o gal kas zinote koki internetiny psl. kur visas yra nuo a iki z apie Bristoly? ar gal kokia knyga nusipirkti skirta turistam?
Arciausiai jura tai turbut Portishead, bet tai ne tokia jura, kokia paprastai isivaizduoja lietuviai
Cia yra oficialus saitas turistams, norintiems aplankyti bristoli http://visitbristol.co.uk/
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 16, 17:53)
Tai cia jau turbut tradicines trasos
Kabantis cliftono tiltas, giant cave salia tilto, tada clifton village rajonas ir ta ilgoji grazioji terasa

Centre - muziejus nemokamas [bristol university], tik uzkilus park street. Tada cabot tower parkas, pasiimkit zemes riesutu negliaudytu, ten galima voveraites pamaitint
Galit i katedra nueiti, visi idomiai ten kiemelis vidinis/kavine, kavos atsigerti
Gali krantine prasieiti, tada kokiam pub'e pvz ostrich inn atsigerti anglisko sidro

Kas cia dar
Gal ish tokiu nemokamu tai daugmaz viskas
Bent mano tai cia pagrindines vietos kur ash vedu, vienai dienai tikrai viso sito uztenka, kartais net per diena visko neaplankom, nes tai noris kokia parduotuve parodyt, tai dar kanors.
Dar kiek zinau, tai nuo velyku galima ieiti i kelis namus/rezidencijas, bet tiksliai nepasakysiu kur jos yra, bet kazkur centre, netoli bristolio universiteto.
Paziurek dar gal koks renginys vyks ta diena, va cia http://www.headfirstbristol.co.uk/
Gal tiek ish mano puses
Ilgiau gyvenancios gal ka daugiau patars 
Papildyta:
Tiesa, man dar visai patiko Bristolio universiteto parkas, ten kazkokia karaliska vasaros rezindencija yra ir toks veidrodziu atseit labirintas

Kas cia dar
Gal tiek ish mano puses
Papildyta:
GinCherry, o kur ta alėja ilga yra? Aš tik atvirukuose mačiau, o pati niekur neužėjau....
Ir dar tas cabot tower kažkaip nematytas...jis Clifton rajone labiau?
p.s. Ką manote apie tas žuvytes-pedikiūrą? ar ten higieniška? mano MB labai norėtų, o aš Galleries užėjau visą saloną, galvoju, padarysiu savaitgalį staigmeną, nusivesiu, bet man kažkaip nehigieniškai atrodo.... Gal kuri bandėt, arba šiaip turit protingų minčių?
QUOTE(Ola @ 2011 06 18, 16:29)
As irgi