Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

QUOTE(kutuke @ 2011 07 05, 00:12)
Oi dar ir kaip atpazystu  biggrin.gif  dar turetum atpazint Maxiuke ir Mimoziuka  biggrin.gif

vardai zinomi, bet neatgaminu kurios blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Skubiai ieskau nauju namu. smile.gif

Ieskau kambario name, su tvarkingais ir kulturingais zmonemis. Gali buti ir nedidukas, bet sviesus.
Minimalus baldai butini.
Vieta nera labai svarbi, svarbiausia, kad vazinetu autobusai daznai iki centro.
Esu dirbanti, 27 metu mergina. Kraustytis galiu is karto sia savaite arba rugpjucio 4 diena.
Jei turite ka pasiulyti, galite skambinti 07788549597 arba parasyti laiskuti rroonneettaa@yahoo.com

p.s. atsiprasau, kad be lietuvisku raidziu.

p.p.s. jei kas zinote geru puslapiu su skelbimais, irgi galite pasidalinti smile.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif nekokia is manes sekle.... tik kelias zinau smile.gif gal prisitatom? ax.gif
Atsakyti
sudrumsiu tyla smile.gif

gal kas pastebejo kad Bristoly uzpuole Gorilos. Uzsidegiau paieskomis smile.gif

http://www.bristolzo...uk/wow-gorillas
Atsakyti

Aha, man irgi idomi ideja pasirode, visas 'sumedziot' biggrin.gif Mes vakar shiaip radom zemelapi, kur pazymetos visos esancios gorilos smile.gif Pokolkas tik 3 ar 4 nufotkinau smile.gif Bet dar viena netoli namu yra biggrin.gif
Atsakyti
Viena prie mano darbo stovi, gale Bath road 4u.gif
Atsakyti

Kad ju pilnas miestas smile.gif Dar viena siandien radom Broadmead galleries pirmame aukste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ola @ 2011 07 10, 20:21)
Kad ju pilnas miestas smile.gif Dar viena siandien radom Broadmead galleries pirmame aukste smile.gif

60 ish viso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 10, 20:17)
60 ish viso  mirksiukas.gif

As galvojau, kad ju kokia 10 doh.gif tik siandien paziurejau zemelapi doh.gif
Atsakyti
Prasidejus atostogoms mokykloje eisime "medzioti" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ola @ 2011 07 11, 19:07)
Prasidejus atostogoms mokykloje eisime "medzioti"  cool.gif

Labukas visoms 4u.gif o net negirdejau apie tai, reiks ir man su mazium nulekt paziuret smile.gif buvom atostogu LT, labai smagiai praleidom laika. Nuo rugsejo 1 mazius jau iseina i mokykla, tai ieskosiu jau intensyviai darbelio, gal kas ka zinot ar galit parekomenduoti agenciju? ax.gif
Atsakyti
Is viso yra 60 gorilu, bet tik 47 Bristolio mieste, o kitos 13 uz miesto. Viena net Birmingham unsure.gif
mano sarase jau yra 27 blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlymae: 12 liepos 2011 - 17:02