nebuvau, mergaites...
mano mazasis leido man sianakt miegoti gal tik tris valandas,- turbut dantys, verke nakti smarkiai ir ilgai, jauciausi kaip sudauzyta, nejau niekur sian...

QUOTE(gmikute @ 2011 07 22, 10:40)
Sveikutes

Papildyta:
Buvome Longleat safari parke, SUPER, iskyrus tai kad mano masiniukui bezdziones nurove antena, kieiems ir moldingus nuo masinu dureliu nuplese

Gyvunai vaiksto laisvai, tarp masinu po pievas, labai visi priziureti. Liutai su seimynomis guli, maziukai liutukai nerealus. Didziausia atrakcija pas bezdziones, jos sokineja ant masinu, sedi ant veidrodeliu ant kapotu ir t.t. ir aisku daro sunybes.
Po safario pasistateme masina i parkinga ir ejome i atrakciuonu parka, ten labai smagus traukinys kuris veza rata aplink parka, prie vandens. Dar niekada nemaciau tvenkinyje gyvenanciu jruos liutu ir ruoniu, o jie ten gyvena. Galima paplaukioti laivu. Paskui keliavome i labirinta (labai smagus uzsiemimas, bet jau klaidus tai ziauriai). Buvome veidrodziu labirinte, pilyje. Taip pat ziurejome papugu aru pasirodyma, super kai jos vaziuoja paspirtuku arba ivaro futbolo kamuoli i vartus. Zodziu tikrai verta apsilankyti, ir oras papuole geras vesus nekarsta ir be lietaus. Pabandysiu issiaiskinti nebeatsimenu kaip ikelti foto, kad susidarytumet realesni vaizda, nei mano pasakojimas

Kelione 26 mylios nuo bristolio. Kaina suaugusiam 26 svarai savaitgali (22 savaites dienomis), vaikui nuo 3 metu 16 svaru, iki 3 metu nemokamai. Cia dienos bilietu kaina, i ja ieina visi atrakcionai, viskas nemokamai, iskyrus uzkandzius ir maista. Mes vezemes savo ir daremes piknika

[quote=Uzne,2011 07 26, 12:44]
Sveikutes
Nuo musu irgi etoli, gal 15 min pesciomis 
Buvome Longleat safari parke, SUPER....
iki Katiusos 15 min?
ir man apie 15 min. pesiomis
puiku, kad tokie ispudziai is Longleat safari parko. As mastau nuvaziuoti ten per gimdadieni savo
Tai VISOS pramogos ieina i bilieto kaina 26 svarus?
nuotraukas gali kelti per http://www.radikal.ru/
kuo daugiau
Sveikutes

Buvome Longleat safari parke, SUPER....
iki Katiusos 15 min?

puiku, kad tokie ispudziai is Longleat safari parko. As mastau nuvaziuoti ten per gimdadieni savo

nuotraukas gali kelti per http://www.radikal.ru/
kuo daugiau

merginos, gal kas netycia turi Bristolio festivalio programa nusipirke? gal kas idomaus vyks? maciau kad Castle parke sestadieni ir sekmadieni bus vaikams skirti renginiai.
ieskau grozio paslaugas teikianciu lietuvaiciu Bristolyje, domina plaukuciai, naguciai, raguciai

Sveikutes, mane irgi domintu, gal kuri darote makiaza, man labai reiktu pagalbos, arba zinote kas tai galetu padaryti

Sveikos
Ar man vaidenasi, ar dingo postas, kur apie siuntiniu pervezima rase

Ar man vaidenasi, ar dingo postas, kur apie siuntiniu pervezima rase

aha, dingo, moderatoriai nesnaudzia
kutuke, gal knygu pasigedai? as isvaziuoju i Lietuva porai savaiciu, pries tai galeciau grazinti, jeigu reikia.
o del lietuviu kosmetologiu, tai man atrodo cia tokiu nelabai yra, bent jau pati negirdejau

o del lietuviu kosmetologiu, tai man atrodo cia tokiu nelabai yra, bent jau pati negirdejau

o gal pati kuri turit pomegi man profesionale nebutinai tik siaip bendrom jegom reiktu palbininkes

QUOTE(Uzne @ 2011 07 29, 22:31)
o gal pati kuri turit pomegi man profesionale nebutinai tik siaip bendrom jegom reiktu palbininkes 

turiu "pomegi"(priverstini) apkirpimui

QUOTE(Uzne @ 2011 07 29, 21:31)

as turiu