Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

QUOTE(vlymae @ 2011 09 15, 00:26)
nieko sau kiek graziu darbu! blink.gif  unsure.gif  Ir is kur tiek laiko?

mano vaikai nuostabus ir ramus mirksiukas.gif tu dar visko nezinai kiek kitokios veiklos as dar turiu smile.gif
Atsakyti

Man kokie idomus pasirode tie krepsiai pinti ish laikrasciu, ar jie pakankamai tvirti? smile.gif

Beje, damos, su giliu liudesiu parduodu savo dvirati sad.gif Idedu skelbima ir cia, gal bus norinciu...Nors kazkaip galvoju, kad turbut moderatores ishmoderuos smile.gif

Tiesiog per mazai juo vazineju, o ir keliames i studio flat'a, kur neturesiu salygiu dviracio laikymui sad.gif

skelbimas
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 09 16, 21:32)
Man kokie idomus pasirode tie krepsiai pinti ish laikrasciu, ar jie pakankamai tvirti? smile.gif

taip, jie labai tvirti, nes gaminimo technologija yra tokia- pirmiausia is laikrasciu susukamos vyteles, jos jau savaime yra tvirtos, kai supinamas norimas gaminys, jis pakankamai standus, BET visiskam gaminio isbaigimui naudojami dazai ir lakas (galima dazyti pacias vyteles, jas pinti jau spalvotas, tada pabaigoj tik lakavimas) mirksiukas.gif
irodymas:
user posted image
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmikute: 16 rugsėjo 2011 - 21:59
QUOTE(GinCherry @ 2011 09 16, 21:32)

Beje, damos, su giliu liudesiu parduodu savo dvirati

skelbimas

Gin, man nerodo tavo dviracio, rodo bendra skelbimu puslapi - http://www.gumtree.c...icycles/bristol g.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 09 17, 00:12)
Gin, man nerodo tavo dviracio, rodo bendra skelbimu puslapi - http://www.gumtree.c...icycles/bristol  g.gif

Aha, nes ash norejau pataisyti skelbima ir dbr dvi valandas jau, jei ne daugiau, skelbimo statusas 'processing' doh.gif Jei ryte dar nebus idetas tai reiks is naujo skelbima det smile.gif
Atsakyti
Labas diena!

QUOTE(vlymae @ 2011 09 14, 18:53)
o daugiau merginos kuo uzsiimate?

As tai dabar maziau laiko turiu visokiems uzsiemimams, nors Lietuvoje dekupazu uzsiiminejau, esu ir is tu vyteliu pora krepsiu pasidarius smutkems susidet. Taip pat mezgiau salius. Va tokius (nuotraukyte pasiskolinau)
user posted image

Na, o dabar cia uzsiimu tik blog'o rasymu blush2.gif Kadangi domina visokie kosmetiniai dalykai. Norejau lankyti Beauty thearhy kursus, bet nespejau, nes jau nebebuvo vietu. Norejau tuo laisvalaikiu uzsiimti, papildomu pinigeliu uzsidirbti, bet gal dar kitamet istosiu. O dabar istojau i kursus, kur ruosia ofisiniam darbui.
Dar ruosiuosi uzsiimt sodininkyste smile.gif Siemet susitvarkem sodeli, nes visas krumais buvo uzleistas, jau kaip kur gelyciu pasisodinom. Kitamet uzsiimsim kaip reikalas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip tik pries pora savaiciu buvau HomeSense parduotuveje ir aptikau ten pintiniu is laiksrasciu. Taciau jos nebuvo dazytos, buvo tiesiog "lakrastines", tikriausiai tik lakuotos. Visai idomiai atrode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 09 17, 13:10)
Labas diena!
As tai dabar maziau laiko turiu visokiems uzsiemimams, nors Lietuvoje dekupazu uzsiiminejau, esu ir is tu vyteliu pora krepsiu pasidarius smutkems susidet. Taip pat mezgiau salius. Va tokius (nuotraukyte pasiskolinau)
user posted image

Na, o dabar cia uzsiimu tik blog'o rasymu blush2.gif  Kadangi domina visokie kosmetiniai dalykai. Norejau lankyti Beauty thearhy kursus, bet nespejau, nes jau nebebuvo vietu. Norejau tuo laisvalaikiu uzsiimti, papildomu pinigeliu uzsidirbti, bet gal dar kitamet istosiu. O dabar istojau i kursus, kur ruosia ofisiniam darbui.
Dar ruosiuosi uzsiimt sodininkyste smile.gif  Siemet susitvarkem sodeli, nes visas krumais buvo uzleistas, jau kaip kur gelyciu pasisodinom. Kitamet uzsiimsim kaip reikalas smile.gif

labai grazu ir miela... 4u.gif
kursai ofisiniam darbui? g.gif idomu, gal galima placiau- kur, uz kiek ir kiek laiko, ar patinka, ar yra naudos?
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2011 09 17, 20:43)
labai grazu ir miela...  4u.gif
kursai ofisiniam darbui?  g.gif  idomu, gal galima placiau- kur, uz kiek ir kiek laiko, ar patinka, ar yra naudos?

College Green lankau kursus, placiau papasakot dar nelabai ka galiu, nes tik neseniai prasidejo. Na, bet bent jau kol kas patinka smile.gif As ejau tai pagrinde del kalbos, nes kadangi esu dirbusi ofise, tai mokintis to, ka ten veikt, kaip ir nereikia biggrin.gif
Priemimas vyko paciam koledze, uzpildziau dokumentus, paskyre data, kada bus interviu. Atejus i interviu tikrino anlgu k., reikejo daryti ivairius pratimus (teksto suvokimo, gramatika ir t.t.), paskui interviu zodziu. Nemazai zmoniu atkrito po interviu.
Gal veliau placiau papasakosiu, kaip daugiau laiko praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 09 18, 13:09)
College Green lankau kursus, placiau papasakot dar nelabai ka galiu, nes tik neseniai prasidejo. Na, bet bent jau kol kas patinka smile.gif  As ejau tai pagrinde del kalbos, nes kadangi esu dirbusi ofise, tai mokintis to, ka ten veikt, kaip ir nereikia biggrin.gif
Priemimas vyko paciam koledze, uzpildziau dokumentus, paskyre data, kada bus interviu. Atejus i interviu tikrino anlgu k., reikejo daryti ivairius pratimus (teksto suvokimo, gramatika ir t.t.), paskui interviu zodziu. Nemazai zmoniu atkrito po interviu.
Gal veliau placiau papasakosiu, kaip daugiau laiko praeis smile.gif

tai nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2011 09 18, 12:27)
tai nemokamai?

Nu kur tau biggrin.gif
Man atrodo, kad College green nera nemokamu kursu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 09 19, 13:06)
Nu kur tau biggrin.gif
Man atrodo, kad College green nera nemokamu kursu g.gif

as esu girdejusi, kad tie, kurie gauna benefitus, nemoka. bet lyg ir nuo siu metu nemokamu vietu nebeliko... todel tiesiai sviesiai ir klausiu smile.gif
Atsakyti