Jau apie metus turiu si kuno minerala ir negaliu atsidziaugti
po kolkas is visu bandytu priemoniu kovojant su praikaitu, tai geriausia ka turiu
dziugu , kad jis nepalieka baltu demiu ant drabuziu
o kokie jusu atsiliepimai?
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 24, 20:51)
Jau apie metus turiu si kuno minerala ir negaliu atsidziaugti
po kolkas is visu bandytu priemoniu kovojant su praikaitu, tai geriausia ka turiu
dziugu , kad jis nepalieka baltu demiu ant drabuziu
o kokie jusu atsiliepimai?
kaip tik ieskau tokio daikto, reikes nusipirkt ir isbandyt, nes dabar toks stresinis metas man, kad prakaitas upeliais liejasi
QUOTE(^^liutuke @ 2006 02 25, 12:40)
kaip tik ieskau tokio daikto, reikes nusipirkt ir isbandyt, nes dabar toks stresinis metas man, kad prakaitas upeliais liejasi 
man vaistininke pirmakart ji parekomedavo, tai visa istorija teko isklausyti
liuks daiktas, aš vyrui parekomendavau, taio dabar patenkintas ir stebisi kaip lig šiol be jo gyveno, aš irgi žadu prie jo pereit, nors lig šiol naudodavau tik nivea rutulinius
QUOTE(spurgele @ 2006 02 25, 16:49)
liuks daiktas, aš vyrui parekomendavau, taio dabar patenkintas ir stebisi kaip lig šiol be jo gyveno, aš irgi žadu prie jo pereit, nors lig šiol naudodavau tik nivea rutulinius 
as ir anksciau naudodavau nivea,rexona, rutulinius ir ne rutulinius, ivairiausius dezodorantus nuo prakaito, tai tik rubus sugadindavau nuo demiu
O jis panaikina prakaito kvapa?ir stabdo prakaitavima?As labai gausiai prakaituoju
QUOTE(^^liutuke @ 2006 02 25, 10:40)
QUOTE(ViChy @ 2006 02 25, 16:14)
O jis panaikina prakaito kvapa?ir stabdo prakaitavima?As labai gausiai prakaituoju 
Na prakaitavimo jis nestabdo, tik visiškai sunaikina bakterijas, sukeliančias prakaito kvapą.
Tai daikčiukas, be kurio negalėčiau gyventi
Na jei sunaikina prakaito kvapa, tai manau tikrai reikes pabandyti ji nusipirkti
o man visai jis nepadejo
ir nepatiko
[quote=ViChy,2006 02 25, 18:14]
kad prakaito kvapa tai naikina
bet va del prakaitavimo tai kartais ir man nelabai stabdo pvz.kai buna daug streso ar pan
kad prakaito kvapa tai naikina
Terliojausi su juo, bet paskui užkniso - poveikio jokio, tai šiukšlinėn keliavo
Kas vienam tinka kitam gali isvis netikti