Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

Jau apie metus turiu si kuno minerala ir negaliu atsidziaugti biggrin.gif po kolkas is visu bandytu priemoniu kovojant su praikaitu, tai geriausia ka turiu thumbup.gif dziugu , kad jis nepalieka baltu demiu ant drabuziu blush2.gif o kokie jusu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 24, 20:51)
Jau apie metus turiu si kuno minerala ir negaliu atsidziaugti  biggrin.gif po kolkas is visu bandytu priemoniu kovojant su praikaitu, tai geriausia ka turiu  thumbup.gif dziugu , kad jis nepalieka baltu demiu ant drabuziu  blush2.gif o kokie jusu atsiliepimai?

kaip tik ieskau tokio daikto, reikes nusipirkt ir isbandyt, nes dabar toks stresinis metas man, kad prakaitas upeliais liejasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 02 25, 12:40)
kaip tik ieskau tokio daikto, reikes nusipirkt ir isbandyt, nes dabar toks stresinis metas man, kad prakaitas upeliais liejasi verysad.gif
man vaistininke pirmakart ji parekomedavo, tai visa istorija teko isklausyti biggrin.gif lotuliukas.gif kiek aplinkiniai bande, tai sake jiems irgi labai patinka bigsmile.gif taip pat gerai naikina ir koju prakaita thumbup.gif ju buna triju dydziu maziausias kainuoja kazkur apie 10lt as pati turiu uz ~ 22lt tai iki siol naudoju, o jau metai jo labai ilgai uztenka bigsmile.gif
Atsakyti
liuks daiktas, aš vyrui parekomendavau, taio dabar patenkintas ir stebisi kaip lig šiol be jo gyveno, aš irgi žadu prie jo pereit, nors lig šiol naudodavau tik nivea rutulinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2006 02 25, 16:49)
liuks daiktas, aš vyrui parekomendavau, taio dabar patenkintas ir stebisi kaip lig šiol be jo gyveno, aš irgi žadu prie jo pereit, nors lig šiol naudodavau tik nivea rutulinius  ax.gif
as ir anksciau naudodavau nivea,rexona, rutulinius ir ne rutulinius, ivairiausius dezodorantus nuo prakaito, tai tik rubus sugadindavau nuo demiu doh.gif
Atsakyti
O jis panaikina prakaito kvapa?ir stabdo prakaitavima?As labai gausiai prakaituoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 02 25, 10:40)

QUOTE(ViChy @ 2006 02 25, 16:14)
O jis panaikina prakaito kvapa?ir stabdo prakaitavima?As labai gausiai prakaituoju  doh.gif

Na prakaitavimo jis nestabdo, tik visiškai sunaikina bakterijas, sukeliančias prakaito kvapą.

Tai daikčiukas, be kurio negalėčiau gyventi thumbup.gif
Atsakyti
Na jei sunaikina prakaito kvapa, tai manau tikrai reikes pabandyti ji nusipirkti smile.gif
Atsakyti
o man visai jis nepadejo schmoll.gif ir nepatiko
Atsakyti
[quote=ViChy,2006 02 25, 18:14]
O jis panaikina prakaito kvapa?ir stabdo prakaitavima?As labai gausiai prakaituoju doh.gif
kad prakaito kvapa tai naikina thumbup.gif bet va del prakaitavimo tai kartais ir man nelabai stabdo pvz.kai buna daug streso ar pan blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 26 vasario 2006 - 12:40
Terliojausi su juo, bet paskui užkniso - poveikio jokio, tai šiukšlinėn keliavo doh.gif
Atsakyti
Kas vienam tinka kitam gali isvis netikti ax.gif
Atsakyti