as bekraustydama ismeciau savaji, nes man visiskai jis nieko nepadejo....
O as ta THAI purskiama dezodoranta naudoju, bet ne kiekviena diena, tik kai kur ar i svente, ar i sokius iseinu, man jis vienintelis ir prakaitavima pristabdo, ir prakaito kvapa neutralizuoja. Turejau ir akmeni, ir ta rutulini, abu labai nepatiko, vienintelis purskiamas tiko ir patiko.
Atrodo, jei kas nematet netycia, taip - http://www.lilyoffra...tas__thai_.html
Bet svarbu, aisku, ji purksti tik ant svariu, sausu pazastu. Ir bent man net rodos jaucias jei pvz papurski, rankute jei dar pasklaidai kad per visa pazastu oda isigertu, net pirstai sausuciai, na toks keistas jausmas, zodziu. O tas akmuo ir rutulinis man shuds, neveike
Atrodo, jei kas nematet netycia, taip - http://www.lilyoffra...tas__thai_.html
Bet svarbu, aisku, ji purksti tik ant svariu, sausu pazastu. Ir bent man net rodos jaucias jei pvz papurski, rankute jei dar pasklaidai kad per visa pazastu oda isigertu, net pirstai sausuciai, na toks keistas jausmas, zodziu. O tas akmuo ir rutulinis man shuds, neveike

As naudoju THAI minerala jau antrus metus ir esu begalo patenkinta...
dirbu aktyvu darba, tai gi tenka ne mazai "pabegiot", anksciau laaaaabai prakaituodavau- nepadedavo jokie dezodorantai, rubus keiciau kasdien (ziema-vasara)o kartais ir du kart dienoj, ir vis lekdavau i tulika apsipraust...
buvau nevilty, vis galvodavau kad tik neuzuostu kvapo aplinkiniai...
bet visos bedos baigesi kai tok nusipirkau THAI,
kad kazkiek suprakaituot reik gerai pasistengt ir tai prakaitas beveik bekvapis tapo...

Aš irgi jį naudoju, padėt padeda manau, bet man nepatinka viena.. Nejaučiu jokio aromato! man patinka kai pažastys ne neautralios, o kvepia.. Na tiesiog taip geriau jaučiuosi.. Bet antiperspirantų teptis nenoriu, nes ten pilna brudu visu, o ypač kenkia aliuminis (sukelia krūties vėžį), tai iesškau pirkti rutulinio "sveiko" dezodoranto. radau šitą, reikės nusipirkt manau, ypač vasarai, kada ypatingai norisi jaustis gaivisi ir kvepėti
http://www.sveikipro...ma/dezodorantai

http://www.sveikipro...ma/dezodorantai
QUOTE(vegele @ 2011 01 14, 21:05)
As naudoju THAI minerala jau antrus metus ir esu begalo patenkinta...
dirbu aktyvu darba, tai gi tenka ne mazai "pabegiot", anksciau laaaaabai prakaituodavau- nepadedavo jokie dezodorantai, rubus keiciau kasdien (ziema-vasara)o kartais ir du kart dienoj, ir vis lekdavau i tulika apsipraust...
buvau nevilty, vis galvodavau kad tik neuzuostu kvapo aplinkiniai...
kad kazkiek suprakaituot reik gerai pasistengt ir tai prakaitas beveik bekvapis tapo...

o man nepadeda,plius dar alergizuoja baisiai

Man jis padėdavo kol nebuvau gimdžiusi, po pirmo gimdymo pradėjo nebeveikti, labai jautėsi prakaito kvapas.
O man padejo ir labai. Bet kai priaugau 8kg
, tai ar cia sutapimas ar tiesiog didesnio prakaitavimo nebesulaiko
... sakau gal tiesiog oda pripratus buvo, db kuri laika nenaudoju, bandysiu veliau.

Sitas akmenukas prakaitavimo nestabdo, jis ir neturi jo stabdyti, jo paskirtis yra neutralizuoti prakaito kvapa.
O stabdo prakaitavima antiperspirantai (kur su aliuminio druskomis), nes blokuoja prakaito liauku veikla. Ko pasekoje buna kad tos liaukos uzsikemsa nes joms neleidziama atiduoti prakaito i isore ir tokiu atveju gali prasideti liaukos uzdegimos, veliau susiformuoti pulinys, kuri gali tekti gydyti antibiotikais arba net ispjauti.
As prisizaidziau su antiperspirantais sia vasara, kadangi visais metu laikais o ypac vasarom stipriai prakaituoju.
Tai po tokiu poros atveju su guzeliais irgi apsirupinau Thai.

Turiu abudu bet man patinka labiau tas desineje, purskiamas. Nesiojuosi ji su savimi kad galeciau kas keleta valandu neutralizuoti prakaito kvapa. (Nes prakaitas is pradziu neturi blogo kvapo, kvapas atsiranda po keletos valandu kai pradeda daugintis bakterijos, o praustis kas keleta valandu reta kuri turim galimybe). O tas akmenuko pavidalo daugiau namuose naudojamas, pakaitom su kitos rusies dezodorantu.
Tai va, per vasara bandau taip, o saltuoju periodu gal apmazes prakaito liauku darbas, bandysiu grizt prie antiperspirantu. Jeigu sveikata leis.
Nes vilnonius megstinius kasdiena skalbti ne iseitis.
Zodziu esme tokia:
Dezodorantai skirti neutralizuoti prakaitui. Juos efektyvu naudoti suprakaitavus.
Antiperspirantai skirti stabdyti prakaitavima. Juos efektyvu naudoti pries suprakaituojant.
O stabdo prakaitavima antiperspirantai (kur su aliuminio druskomis), nes blokuoja prakaito liauku veikla. Ko pasekoje buna kad tos liaukos uzsikemsa nes joms neleidziama atiduoti prakaito i isore ir tokiu atveju gali prasideti liaukos uzdegimos, veliau susiformuoti pulinys, kuri gali tekti gydyti antibiotikais arba net ispjauti.
As prisizaidziau su antiperspirantais sia vasara, kadangi visais metu laikais o ypac vasarom stipriai prakaituoju.

Turiu abudu bet man patinka labiau tas desineje, purskiamas. Nesiojuosi ji su savimi kad galeciau kas keleta valandu neutralizuoti prakaito kvapa. (Nes prakaitas is pradziu neturi blogo kvapo, kvapas atsiranda po keletos valandu kai pradeda daugintis bakterijos, o praustis kas keleta valandu reta kuri turim galimybe). O tas akmenuko pavidalo daugiau namuose naudojamas, pakaitom su kitos rusies dezodorantu.
Tai va, per vasara bandau taip, o saltuoju periodu gal apmazes prakaito liauku darbas, bandysiu grizt prie antiperspirantu. Jeigu sveikata leis.

Zodziu esme tokia:
Dezodorantai skirti neutralizuoti prakaitui. Juos efektyvu naudoti suprakaitavus.
Antiperspirantai skirti stabdyti prakaitavima. Juos efektyvu naudoti pries suprakaituojant.