Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

[quote=Terezza,2011 05 30, 11:15]
Nesakau, kad nori ar planavo. Bet patekus į ekstremaliai pavojingas situacijas, kai mirtis žiūri tiesiai į akis, tokie dalykai kaip papildomi 300g tampa visiškai nereikšmingi. Ir išgyvenus į daug ką imama žiūrėti visiškai kitaip.

Na, kai as sveriau 34 kg. nedrysciau teigti, kad mirtis neziurejo man i akis, bet vis tiek tie papildomi gramai man buvo didele problema...
Bet kuriuo atveju tai supras tik sergancios vs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anka: 30 gegužės 2011 - 16:15
[quote=Anka,2011 05 30, 15:15]
[quote=Terezza,2011 05 30, 11:15]
Nesakau, kad nori ar planavo. Bet patekus į ekstremaliai pavojingas situacijas, kai mirtis žiūri tiesiai į akis, tokie dalykai kaip papildomi 300g tampa visiškai nereikšmingi. Ir išgyvenus į daug ką imama žiūrėti visiškai kitaip.
Na, kai as sveriau 34 kg. nedrysciau teigti, kad mirtis neziurejo man i akis, bet vis tiek tie papildomi gramai man buvo didele problema...
Bet kuriuo atveju tai supras tik sergancios vs...
[/quote]

Tai visiškai kas kita. Mirtis žiūrėjo į akis dėl to, ką pati sau darei. Ir manei daranti teisingai. O va kai ta grėsmė numirti čia ir dabar ateina iš kažkur kitur, kai kitas nusprendžia už tave, nors tu to visai nenori - va tuomet įsijungia visi įmanomi savisaugos mechanizmai, tada atsiranda noras gyventi ir begalinė meilė sau 4u.gif
Atsakyti
Bet vel gi, cia diskutuoti galima be galo be krasto. Tai as sau dariau itakota gyvenimo praeities ir aplinkybiu, ir ten tikrai daug kas buvo sprendziama uz mane wink.gif , kas tikrai nepadejo issiugdyti nei jokios meiles sau.
Bet kokiu atveju, kas nesusidure su siomis problemomis to nesupras.Cia vyksta kovos musu viduje,mintyse, kurias daznai pralaimime...Gaila, kad visuomene mus vercia gedytis , kad sergame psichine liga, tarsi tai butu kazkoks issigalvojimas , isssidirbinejimas...
Bet manau, kad tai nebuvo nei vinos is musu savanoriskas pasirinkimas...
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2011 05 30, 20:18)
Bet vel gi, cia diskutuoti galima be galo be krasto. Tai as sau dariau itakota gyvenimo praeities ir aplinkybiu, ir ten tikrai daug kas buvo sprendziama uz mane wink.gif , kas tikrai nepadejo issiugdyti nei jokios meiles sau.
Bet kokiu atveju, kas nesusidure su siomis problemomis to nesupras.Cia vyksta kovos musu viduje,mintyse, kurias daznai pralaimime...Gaila, kad visuomene mus vercia gedytis , kad sergame psichine  liga, tarsi tai butu kazkoks issigalvojimas , isssidirbinejimas...
Bet manau, kad tai nebuvo nei vinos is musu savanoriskas pasirinkimas...

Kaip ten bebūtų, linkiu jums visoms pasveikti. Ir kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
pasirinkimas tai jokiu būdu nėra. atsimenu, kai gydytoja paklausė, 'nuo kada pradėjai turėti problemų su valgymu, kiek laiko sergi'. iki šiol negaliu atsakyti. jei labai rimtai ir nuosekliai galvoju, tai nuo tada, kai pradėjau suvokti savo kūną, kai pradėjau labiau galėti rinktis, ką valgysiu ir kada, kai atėjo noras įtikti kitiems išvaizda, o ne pasiekimais. nuo 10metų?nuo 12?nuo 17? nežinau. ligos priežasčių labai daug matau. kartais galvoju, kad gimiau jau tokia. o kartais iš tikrųjų galvoju, kad visą tai pati sau prisigalvojau ir pasidariau.
o labiausiai mėgstu ne apie praeitį galvoti ir kas kaltas ieškoti, bet bandyti pagerinti šiandienos nuotaiką. labai norėčiau išmokti būti laiminga ir sugebėti atsipalaiduoti.. labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 30 gegužės 2011 - 23:53
QUOTE(arbataa @ 2011 05 31, 00:52)
ligos priežasčių labai daug matau. kartais galvoju, kad gimiau jau tokia. o kartais iš tikrųjų galvoju, kad visą tai pati sau prisigalvojau ir pasidariau.
o labiausiai mėgstu ne apie praeitį galvoti ir kas kaltas ieškoti, bet bandyti pagerinti šiandienos nuotaiką. labai norėčiau išmokti būti laiminga ir sugebėti atsipalaiduoti.. labai

As irgi is kur visa tai - nezinau... Nebemanau, kad kazka is praeities gaiu iskapstyt... Gimiau tokia... gal but tai lengviausias paaiskinimas... Del to po kiek laiko save uzgrauziu, kad taip mastau - nepripazistu savo kaltes ir pradedu save kaltint kad pati sia liga issivysciau...
Pritriu tau arbataa.... Ismokti buti laimingai, butu pats geriausias dalykas... nes kai nepastebi aplinkui nieko, tik viska, kas blogai, gyventi tikrai nebesinori verysad.gif
Atsakyti
sveikutes. buvom kaime 3 dienoms isleke. kosmaras kazkoks. toks apetitas tame kaime atsiranda doh.gif siaandien pusrycius valgiau, nors niekada ju nevalgau. isgeriau kavos su bandele, tai sustojo skrandis doh.gif visai jau buvau pamirsus stojancio skrandzio blogybes (budavo tik tada, kai dar nesikudinau), o dabar se tau kad nori. doh.gif doh.gif doh.gif bus man kimst bandeles blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2011 05 30, 11:15)
Papildyta:
Jei 170cm ir 55 kg - taip, tada gražu. Bet prie to paties ūgio 45kg tai jau tragedija.

na ir kaip tie kg gali buti nereiksmingi? nueini darbo ieskotis, bet priima lieknas (drabuziu, batu parduotuvese, kavinese). lieknumas tikrai gali pakeist daug ka. nesakau, kad pukeliui reikia but, bet kaip tu sakai "Jei 170cm ir 55 kg - taip, tada gražu.". man, deja, iki savo tikslo dar keliolika kg reikia numest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2011 06 01, 22:55)
sveikutes. buvom kaime 3 dienoms isleke. kosmaras kazkoks. toks apetitas tame kaime atsiranda  doh.gif  siaandien pusrycius valgiau, nors niekada ju nevalgau. isgeriau kavos su bandele, tai sustojo skrandis  doh.gif  visai jau buvau pamirsus stojancio skrandzio blogybes (budavo tik tada, kai dar nesikudinau), o dabar se tau kad nori. doh.gif  doh.gif  doh.gif  bus man kimst bandeles blush2.gif
Papildyta:

na ir kaip tie kg gali buti nereiksmingi? nueini darbo ieskotis, bet priima lieknas (drabuziu, batu parduotuvese, kavinese). lieknumas tikrai gali pakeist daug ka. nesakau, kad pukeliui reikia but, bet kaip tu sakai "Jei 170cm ir 55 kg - taip, tada gražu.". man, deja, iki savo tikslo dar keliolika kg reikia numest  doh.gif

Lieknumas nera priemimo i darba garantas. Pati esu ir liekna, ir su aukstuoju. Bet kol gavau gera darba teko laaaabai daug s*** perbristi. Ir tinkamus rubus parduotuvej rasti yra taip pat sunku, kaip ir apkunesnems. Kodel yra galvojama, kad lieknumas kaipo toks savaime jau yra raktas i sekme ir laime?
P.s. o nereiksmingi tie gramai ar kilogramai tampa tada, kai supranti, kad savo vaiko gali daugiau nebepamatyti ir kad tavo vaikas augs pasaulyje be mamos salia. Kai supranti, kad po akimirkos taves gali jau nebebuti, nesvarbu, stambios ar lieknos. Jokios.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 06 02, 10:38)
Lieknumas nera priemimo i darba garantas. Pati esu ir liekna, ir su aukstuoju. Bet kol gavau gera darba teko laaaabai daug s*** perbristi. Ir tinkamus rubus parduotuvej rasti yra taip pat sunku, kaip ir apkunesnems. Kodel yra galvojama, kad lieknumas kaipo toks savaime jau yra raktas i sekme ir laime?
P.s. o nereiksmingi tie gramai ar kilogramai tampa tada, kai supranti, kad savo vaiko gali daugiau nebepamatyti ir kad tavo vaikas augs pasaulyje be mamos salia. Kai supranti, kad po akimirkos taves gali jau nebebuti, nesvarbu, stambios ar lieknos. Jokios.

kiekvienas turi savo istorija. pvz, jei ne sie visi VS, buciau nesusilaukus jokio vaiko, nes del didelio svorio isnyke buvo menesines (sveriau 97 kg, ugis 169 cm), o apie pastojima net kalbos nebuvo. patys daktarai sake mest svori. kai numeciau apie 20 kg, iskart atsirado visa, kas priklauso ir dar reguliariai, o dar 10 kg numetus pastojau.
Atsakyti
ne ten pataikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė: 02 birželio 2011 - 12:42
QUOTE(L'aurora @ 2011 06 02, 11:31)
kiekvienas turi savo istorija. pvz, jei ne sie visi VS, buciau nesusilaukus jokio vaiko, nes del didelio svorio isnyke buvo menesines (sveriau 97 kg, ugis 169 cm), o apie pastojima net kalbos nebuvo. patys daktarai sake mest svori. kai numeciau apie 20 kg, iskart atsirado visa, kas priklauso ir dar reguliariai, o dar 10 kg numetus pastojau.

va cia tu klysti tu neturi buti dekinga vs kadangi cia jie tau niekuo nepadejo,tau padejo pastot svorio numetimas o tu nemokejai jo numest sveikai,o tik susirgus vs,taip kad tikrai jiems neturi but dekinga.nezinau man tavo garbinimas vs labai keistas ir kvailas,as nesuprantu tu taip ir planuoji visa gyvenima jais sirkt?o paskui dar ir dukros vs garbysi,nu nezinau man tai yra ziauru,pazek kaip ta versace dukra ir mama, nu tikrai gaila ziuret i jas.mergyt susiprotek bent jau del dukros,nesugadyk jos ateities.
Atsakyti
Labai pritariu zuika26 žodžiams. Problema buvo viršsvoris ir nesugebėjimas jo atsikratyti, o ne vs nebuvimas. Kad svorio numetei - labai gerai, bet kad susirgai džiaugtis neturėtum. Tiesiog nuo vilko užšokai ant meškos. Ir baisiausia, kad pati to nesupranti.
Atsakyti