Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

QUOTE(Muumiijaa @ 2011 04 11, 07:21)
Sveikos. Man buvo blogai. Visa savaitgali saves negalejau sukontroliuot, buvo siaubinga, tiek daug maisto suvalgiau, priaugau kilograma... verysad.gif Dabar bus badas, kitaip nemoku susitvarkyt. Gatvej pamacius lieknesne panele man kyla pyktis, as nebegaliu jau. Patyriau "egzekucija", teko matuotis apimtis, tai is pradziu apsidziaugiau, nes liemens apimtis sumazejo 3cm, bet kai pamaciau, kad uzpakalis padidejo 4 cm, buvau apimta nevilties...guodziu save tuo, kad matavo per drabuzius, tai gal dzinsas storas...(nors aisku kad ne dzinsas, o uzpakalis kaip karves). Buvo galimybe apziuret savo figura geram apsvietime su milziniskais veidrodziais ant visu keturiu sienu, man buvo geda ziuret paciai i save... verysad.gif 
Zodziu noriu pastarasias tris dienas istrint is savo atminties.
Siandien naujas lapas, as tikiu, as galiu! Viskas turi buti gerai.

Medele, labai dziaugiuosi del taves, tu stipri 4u.gif

Miumiija, primink savo apimtis ir ugi bei svori 4u.gif
Atsakyti
Slaunys 58cm, uzpakalis 103cm!!!!!!! liemuo 66cm. Svoris 60kg verysad.gif ugis 173cm

Kai pasiziuriu, tai tragedija, slaunis beveik tokio pacio storumo kaip liemuo, apie uzpakali is viso tyliu...atrodau kaip bomba...ai, nuotaikos nera juodai, pliusas tik tas, kad nebeedu. Kazkaip susiimiau.
Atsakyti
muumiijaa laikykis mergyt 4u.gif mano uzpakalis jau 97,5 slaunis 59 ne kas gerai kad ir as apstojau esti bet va saldumynu tai noris nezmoniskai einu ratais ir ieskau ka sukrimst saldaus doh.gif savaitgali visa praedziau,baisiausia kad pasidarau tesla kept sausainukus kokius ar cirvinius blynus ir puse teslos suedu blink.gif siaubas kazkoks buna kad jau ir nebebuna ka kept ir taip praaita visa savaite blink.gif ir vakar tas pats blink.gif
Atsakyti
Zuika26, bent vienas pliusas, nuo teslos papukai auga blush2.gif
Uzpakalis mano isvesejo, o virsuj vos vos iskilimai yra, visas svoris i apatine kuno dali gula...
Zuika laikykis, o ka TB sako? pakontroliuoja truputi?
Atsakyti
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 04 12, 12:12)
Slaunys 58cm, uzpakalis 103cm!!!!!!! liemuo 66cm. Svoris 60kg verysad.gif ugis 173cm

Kai pasiziuriu, tai tragedija, slaunis beveik tokio pacio storumo kaip liemuo, apie uzpakali is viso tyliu...atrodau kaip bomba...ai, nuotaikos nera juodai, pliusas tik tas, kad nebeedu. Kazkaip susiimiau.

Viskas pas tave labai neblogai thumbup.gif . Svori palik ramybej, o kad liemuo ir uzpakalis sumazetu reikia sportuot. Daug sportuot. Nors kaip bomba tikrai neatrodai. Tiesiog susimazink riebalu kieki kune ir padidink raumenu. Mano pacios ugis 170, sveriu 56, bet liemuo 57cm o klubai 94. Ir jokiu dietu nesilaikau, suvalgau ne maziau 2000kcal kasdien. Ir mesk lauk tas durnas mintis apie badavima 4u.gif
Atsakyti
man ir viskas i apacia,but gerai kad tie papukai augtu vietoj subines,bet taip nebus kai subine bus 114 tai ir papukai bus c dydzio lotuliukas.gif bet jau geriau be papu ir su mazesne subine.kontroliuoja truputi- neleidzia visko suest per viena karta lotuliukas.gif juokas pro asaras lotuliukas.gif bet tai mane kartais labai nervina lotuliukas.gif na bet aisku dziaugiuos del to,dar zino kad nevemiu tai jam tas svarbiausia,nors minciu dar buna ,vakar norejau labai isvemt ta tesla ir blynus bet vaistai sulaike nes buvau tika juos isgerus.tai snd jau savaite kaip nevemiu .mityba po biski tvarkosi bet vel apie tuos badavimus svajoju doh.gif
muumiijaa tu rasiai kad valgant normaliai tau auga svoris na tokiu atveju kai medziagu apykaita leta reik valgyt maziausiai 4-5 kartus ir butinai ijungti sporta,bet kiek pamenu tu labai nemegsti sportuot,tai cia jau sudetingiau.nes as pamenu kad kazkur skaiciau jog jei medziagu apykaita leta ir nesportuojama tada tikrai reikia valgyt gan mazai tada geriausia iseitis ijungti sporta ir bus galima suvalgyt daugiau ir nepriaugt svorio
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 04 12, 14:39)
Viskas pas tave labai neblogai  thumbup.gif . Svori palik ramybej, o kad liemuo ir uzpakalis sumazetu reikia sportuot. Daug sportuot. Nors kaip bomba tikrai neatrodai. Tiesiog susimazink riebalu kieki kune ir padidink raumenu. Mano pacios ugis 170, sveriu 56, bet liemuo 57cm o klubai 94. Ir jokiu dietu nesilaikau, suvalgau ne maziau 2000kcal kasdien. Ir mesk lauk tas durnas mintis apie badavima  4u.gif

Ne taip lengva tokia misija padaryt. As ir stengiuosi mazint riebalus savo kune. Sportuot labai nemegstu, jau mokykloj kuno kulturos pamoku vengdavau, man sunku save prievartaut, lankstytis, kilnotis, as baisi tingine...o kokie pratimai tinka uzpakalio mazinimui ir slaunu ploninimui?
Papildyta:
Zuika26, na tu ir saunuole, kad nevemi jau tiek laiko 4u.gif O kontrole yra gerai, tai zingsnin link pasveikimo smile.gif
Tai va, as ir sakau, man nieko kito nelieka, kaip tik mazai valgyt. Nes sakes, buvau savaitgali sveciuose, pavaisino pietumis, visiems vienodas porcijas idejo, as vos suvalgiau ir aisku persivalgiau, viskas i kuna nusedo, neisivaizduju kaip kiti zmones gali tokiom porcijom maitintis ir nenutukt..
O zuika26, tu sportuoji? Ka galima namie sportuot?
Gyvenu mazam kambareli, tam paciam kambaryje miegu, darau darbus, mokausi, valgau, tos 4 sienos mane baigia suest, o jei dar sitam kambareli ir sportuot pradeciau, tai isvis jauci ateitu man depresija...
Atsakyti
muumiijaa tave kuo puikiausiai suprantu nes kai susilaukiau dukrytes tai namai man tapo viskuom cia ir valgau ir pramogauju ir sportuodavau anksciau tai prasidejo tikrai depresija, tada nusprendziau sportuot sporto klube vis prasiblaskymas,dar labai truksta kur iseit dviese su vyru kitur papramogaut bet ner kam dukrytes palikt tai tenka namie pramogaut ir dazniausiai su maistu doh.gif
na uzpakaliui ir slaunim tai geiausia pritupimai ivairiusi,googlej gali ivest ir ismes daug visko,kalorijom degyt tai geriausia kardio pvz begimas,dviracio minimas,sokinejimas,aerobika ir t.t. man po gimdymo vyras nupirko treniruokli dvirati tai ji myniau metus laiko aisku dar ir pratimu visoku darydavau tai numeciau ka priaugus buvau per gimdyma.man ir sunku prisiverst sportuot, bet sportuot tai megstu,tik nueit i sporto sale sunku prisiverst kartais tingiu bet dazniausiai nueinu,praeita savaite nejau nes labai prastai jauciaus edziau is vien bet sia savaite tai zadu vel stotis ant koju ir eit toliau i prieki juolab kad labai myliu sporta,nors jei dievas butu daves greita medziagu apykaita tai turbut sportuociau i pora savaiciu syki rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinau, reiks kazka pasiziuret, o vaiksciojimas irgi uzsiskaito kaip sportas? ax.gif Jau geriau visa diena pravaiksciociau kur nors lauke, nei valanda namuose lankstyciausi. Dabar tai ir neturiu laiko sportui, bet cia gal tik eilinis mano pasiteisinimas...
Atsakyti
bet kokia fizine veikla uzsiskaito kaip sportas nes deginasi kalorijos,vaiksciojimas labai labai gerai thumbup.gif o dar jei spartus tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2011 04 12, 15:21)
bet kokia fizine veikla uzsiskaito kaip sportas nes deginasi kalorijos,vaiksciojimas labai labai gerai thumbup.gif o dar jei spartus tai isvis thumbup.gif

Bet zinai, as vis atidelioju...Va sakiau nuo balandzio jau pradesiu nors minimaliai sportuot, bet kur tau, tai tik ir liko zodziais. As vis sau zadu zadu, o poto grauziuosi, kad nevykdau pazadu. Na po sesijos tikrai susiimsiu smile.gif smile.gif
Tau zuika26 tai turetu but neblogas sportas su dukryte visa diena bunant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(zuika26 @ 2011 04 08, 20:53)
kadangi nezinom kada pasyrodys noriuzako tai as sukuriau nauja temuke,tikiuosi neuzpyks 4u.gif

Nepykstu nei kiek wub.gif Svarbu, kad bendraujam toliau visos 4u.gif

As nerasiau kuri laika, nebuvo nuotaikos visiskai... Uzsidepresavau... Na bet reikia nepasiduoti... Liko mokslu su sia savaite dvi savaites, kartoju sau, kad bvent ju neprasvaistyciau veltui... Vemiu kas diena isskyrus sekmadieni pavyko nevemt, bet tada beveik nevalgiau. Siandien irgi nevemiau, bet vel nedavalgiau... blink.gif Nebemoku valgyt vel... Durnele...
Atsakyti