Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(Tays @ 2011 05 02, 12:21)
Jei aktualu, čia mačiau pardavinėjant patį Wild Wind - tik dėl originalumo anų nieko nenusimanau.

4u.gif mačiau juos ir aš bet kai vietoj negali pažiūrėt tai ...na man tas puslapis ,kas liečia parfumeriją ir kosmetiką,nelabai patikimas
g.gif
bet vistiek būtų įdomu su kokiais kvepalais jie'susilieja'

Aš šiandien atsitiktinai išlėkdama iš namų ant
user posted image
'užsimečiau pora pšykų
user posted image
ir net pora prisiekusių user posted image
naudotojų pamanė kad aš būtent jais 'pasismožinus'
tai išvada ;pirmus du sumakalavus 'gimsta'kažkas panašaus į hugo woman
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 05 02, 20:20)
Iš pradžių klaidingai pasirodė panašūs į SL Fille en Aiguilles, bet ne, panašūs vat taip:
Penhaligon's Elixir į Shiseido Feminite du Bois

panašūs, bet tik pačioj pradžioj smile.gif
Atsakyti
Identiška bazė- Penhaligon's Lavandula ir kadaise buvusio prekyboje Avon "Midnight Frost" kūno purškiklio
user posted image user posted image
Atsakyti
vat man šie tarpusavyje panašūs g.gif pabuvus su Lalique po kiek laiko pradedu vis pagavoti apie šiuos la Perla ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 05 02, 16:52)
taip, tikrai yra, bent jau Akropolio Douglase  smile.gif

ir Panoramoj.

Atsakyti
QUOTE(Pandora* @ 2011 04 27, 20:36)
mano nosiai labai panasus kvapai D&G Light blue ir Lanvin Eclat d'arpege ax.gif

Nepanasus visai schmoll.gif
Atsakyti
Ant mano odos labai panašiai suskambėjo Yves Rocher Neonatura Cocoon ir Juozas Statkevičius g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 05 05, 19:38)
Ant mano odos labai panašiai suskambėjo Yves Rocher Neonatura Cocoon ir Juozas Statkevičius g.gif

oooooo,kaip įdomiai, man jie ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 05 05, 19:38)

oba, kaip įdomiai bigsmile.gif man ne itin jie panašūs g.gif
Atsakyti
Vat kokie pokštai smile.gif Taip šalta šiomis dienomis, galvoju, paragausiu ko nors dar neragauto ir išgirto šilto - ir ką gaunu? Ogi Juozą biggrin.gif
Dabar galvoju, į ką panašūs Belle d'Opium? Į Midnight Poison? Man jie abu vienodai blankiai skleidžiasi, tiksliau, beveik visai nesiskleidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 05 05, 21:41)
Vat kokie pokštai  smile.gif Taip šalta šiomis dienomis, galvoju, paragausiu ko nors dar neragauto ir išgirto šilto - ir ką gaunu? Ogi Juozą biggrin.gif
Dabar galvoju, į ką panašūs Belle d'Opium? Į Midnight Poison? Man jie abu vienodai blankiai skleidžiasi, tiksliau, beveik visai nesiskleidžia g.gif

Man visai nepanasus Midnight ir D'Opium. Visai is skirtingos operos. D'opium visai neidomus, o MP charakteringi salduciai meiluciai biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 05, 23:36)
Man visai nepanasus Midnight ir D'Opium. Visai is skirtingos operos. D'opium visai neidomus, o MP charakteringi salduciai meiluciai  biggrin.gif  tongue.gif

Nežinau, gal... išvis man tie Belle dar į kažką panašūs, į daug ką turbūt. Jei jau reiktų rinktis iš šių dviejų - be abejo, MP smile.gif
Atsakyti