Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

mamos "nebludykit" smile.gif nereikia is vakaro vaziuoti biggrin.gif bent jau pernai man pasake nuo 8.00 iki 11.00 ar 12.00 ta diena nuo kada ant kelialapio parasyta prisistatyti smile.gif mes atvykome po 10.00 ir pas daktaryte buvome, ir pietus ta diena gavome, viska smile.gif
Atsakyti
tikra tiesa, patare telefonu atvykti ryte ir tikrai taip yra geriau patogiau ir naudingiau 4u.gif Buvo 8-ios ryto, spejom pas gydytoja savo, spejom apvaikscioti prisiregistruoti prosedurom ir netgi i kaikurias is kart paeme nes buvo laisva tongue.gif Ir pietu gavom ir tuo labiau vakariene mirksiukas.gif

Vaikuciam pabyruciams zaisti yra poilsio kambarys kuriame grieztai nurodyta, kad vaikai gali zaisti tik tevelaims priziurint. Ir tas kambarys pastovei rakinamas doh.gif O ten saldytuvas stovi tai ...Nori valgyti begi rakto, ( o rakta net aukstu auksciau laike ) parsinesei produktus nunesi rakta atgal nes gal kitai mamytei reiks ir t..tt. ir t.t Beda nedidele sakyciau, bet paskui mes ta kambari diena isigudrinome visai nerakinti tik vakare tai thumbup.gif

Tiesa, valytoja karta paaiskino kodel pastovei rankina ta kambari nes buna, kad paaugliai is kitur ateina ir isisuka i saldytuva biggrin.gif Nors mes netekom tik zalio agurko viesejimo metu daugiau niekas nedingo tai manau, kad tai buvo vaikuciu isdaigos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 19 balandžio 2011 - 15:12
QUOTE(**RamiLina** @ 2011 04 19, 11:36)
na gal sakau draugiškos mamos ir neima kitų produktų, na o vaikai ir manau nėra jau visai...
4u.gif
aš ti jau laukiu kada į tą sanatoriją, tik vat rimtai klausimas kada ten reikia nuvykti,,,

tikrai daug ka laikiau saldytuve, niekas nedingo, tfu tfu tfu

del nuvykimo juk paskambinkite ir paklauskite kada reikia buti smile.gif zinau, kad ta diena smile.gif kada nurodyta kelialapyje
Papildyta:
QUOTE(Mirka @ 2011 04 19, 15:11)
Vaikuciam pabyruciams zaisti yra poilsio kambarys kuriame grieztai nurodyta, kad vaikai gali zaisti tik tevelaims priziurint. Ir tas kambarys pastovei rakinamas doh.gif  O ten saldytuvas stovi tai ...Nori valgyti begi rakto, ( o rakta net aukstu auksciau laike ) parsinesei produktus nunesi rakta atgal nes gal kitai mamytei reiks ir t..tt. ir t.t  Beda nedidele sakyciau, bet paskui mes ta kambari diena isigudrinome visai nerakinti tik vakare tai  thumbup.gif

Tiesa, valytoja karta paaiskino kodel pastovei rankina ta kambari nes buna, kad paaugliai is kitur ateina ir isisuka i saldytuva  biggrin.gif Nors mes netekom tik zalio agurko viesejimo metu daugiau niekas nedingo tai manau, kad tai buvo vaikuciu isdaigos  thumbup.gif

va kaip skirtingai smile.gif gyvenome antrame aukste, tai kitame gale auksto stovejo saldytuvas ir jame produktai, bet kada pasimti galejome smile.gif
Atsakyti
na mums tai gegužės 4, jau susižiurėjom autobusą kuris bus 8 ryte ti iki 12 tikrai atsirasim sanatorijoje blush2.gif
Atsakyti
Na tikrai nereikia važiuot iš vakaro, ir taip atsibos ten būt biggrin.gif
Mes pernai atvažiavom 9 val. ir tai teko palaukt kol viena mama atlaisvins kambarį. Jums gi rezervą būtent paskiria tą dieną ir turi apgyyvendint. Tikrai nematau reikalo tarabanitis iš vakaro.
Atsakyti
O kaip ten sanatorijoje su didesniais vaikais.Nemanau ,kad 8 m. vaikas jau gali gyventi vienas.Ar leidžia ten miegoti vienoj lovoj,jei negalima išsipirkti antros ?
Atsakyti
QUOTE(dndsmile @ 2011 04 18, 23:04)
patogu pripuciamas mazas baseinelis ir vaika numaudyti ir issiskalbti galima ir vietos automobilyje neuzema tiek d thumbup.gif
Apie tai ir rašiau anksčiau drinks_cheers.gif Va, kokį turiu omeny user posted image thumbup.gif
QUOTE(MEET @ 2011 04 19, 11:25)
mes bandysim keliauti is vakaro, vyras sake uzdes bagazine ant stogo, kur sldes vezasi biggrin.gif tai pataliukus tikrai vesimes ir vezimas aukstai tips, o paskui jau kelios tasikes rubu biggrin.gif nes mano terlos abi, susikrausim ka turim, rankom tyst nereikia iki autobuso, tai kodel ne..nes tokius dzinsus rankom isskalbt yra sis tas ax.gif
tik vat mane domina, ar saldytuve palikti maista saugu biggrin.gif vakarais pas mus uzeina noras sumustiniu, sureiu, varskyciu...tai nezinau, jei saldytuvo nebus kambary..kur tai laikysim ax.gif

Imikiš fūrą ir vežkitės šaldytuvą lotuliukas.gif O jei rimtai, tai būna tikrai kartais sunku bendrame šaldytuve rasti vietos. Galėtų pastatyti du g.gif nes ant tiekos kambarių vienas šaldytuvas, tai... doh.gif Dingę niekas nebuvo, tik būtinai kambario numerį ant maišiuko užrašykit.
Poilsio kambarys rakinamas, bent jau pas mus buvo, tai negali vaikai įeiti patys be tėvų, vaikams tik su tėvais leidžiama ten būti, tuo pačiu ir šaldytuvo neišnaršo biggrin.gif

QUOTE(Čili @ 2011 04 19, 14:37)
Ir mamos,nesismulkinkit su visokiais muiliukais,milteliais ir t.t. doh.gif Juk visai šalia maxima yra, visko ten gausit gi nusipirkti esant reikalui.. KAs kita jei su mašina važiuojat,galima viską susikrauti,bet jei autobusu tai nepirkinėčiau to,ką vietoj galima nusipirkti tikrai smile.gif
Būtent, tą patį norėjau sakyti drinks_cheers.gif

Atvykti geriau ryte, bet tikrai nepanikuokite, kam neišeina taip atvykti. Mums pvz. iš Vilniaus tai niekaip neišeina atvažiuoti iš ryto 8 val., kai be mašinos. Pernai atvažiavę iš vakaro nakvojome Šventojoje, nes atostogavo mama ten. Tai atvažiavom iš pat ryto, bet taip tai nepavyktų, jei tiesiai važiuot. Priima ten sakė nors ir naktį lotuliukas.gif Taip kad kaip kas galit, taip važiuokit, nestresuokit, visada piims, kada beatvyktumėt mirksiukas.gif Svarbu, kad tą dieną, kuriai rezervavote kambarį, atvyktumėt. O valanda nėra jiems svarbi.

Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 19, 14:23)
MEET, anksti daiktelius ruošies. Mes ryt išvažiuojam, o pas mane niekas nesudėta laugh.gif
Bet jau dabar einu pradėt dėliotis. smile.gif

ne, tik rasau sarasan, kad jei kop neturiu-nusipoirkti, nes atvaziuosiu su dviem vaikais, ir ad r kokiu milteliu-toki galiuka-nebus lengva greitai veikti..suo drauges masina pasilikti, bet as bjau su vaikais vairuot-apsoeisim, tad daug noriu susidet is namu, +, kad vaika skalbimo priemones naudoja kitokias nei maksimoj yra

QUOTE(martyna29 @ 2011 04 19, 16:01)
mamos "nebludykit" smile.gif nereikia is vakaro vaziuoti biggrin.gif bent jau pernai man pasake nuo 8.00 iki 11.00 ar 12.00 ta diena nuo kada ant kelialapio parasyta prisistatyti smile.gif mes atvykome po 10.00 ir pas daktaryte buvome, ir pietus ta diena gavome, viska smile.gif

na, mes vaziuosim s toli, o vaikus pykina vaziuojant, tai tariu-kelione truks min 4 val doh.gif su pastovejimais ir panasiai, mes turim kur atvaziuoti pernakvoti, ne beda..

QUOTE(**RamiLina** @ 2011 04 19, 16:45)
na mums tai gegužės 4, jau susižiurėjom autobusą kuris bus 8 ryte ti iki 12 tikrai atsirasim sanatorijoje blush2.gif

vat autobusu tai taip, tik rubus ir svarbiausia amunicija gali pasiimti...bet jei atveza iki duru, tai nematau nieko blogo ir daugiau daiktu pasiimti, jau vien 3 zmonems kiek rubeliu menesiui panasiai reikia biggrin.gif kai persirengia n kartu vaikai per diena doh.gif

del saldytuvo-yra mazuciai, jungiami i rozete arba masinoje-radau pasiskolinti ax.gif

o super mintis del baseinelio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 19 balandžio 2011 - 16:27
Nu jau, nu jau? Vaikai per dieną belekiek kartų persirengia? biggrin.gif
Pati važiuosiu su dviem vaikais, tai tų rūbų tikrai daug nesiimu, nors ir veš su mašina. Mano rūbai tilpo į nedidelę tašytę, o vaikų abiejų į didesnę sudėjau. Kadangi rankom plausiuos, tai krūvos ten tikrai neraugsiu, vadinas turėsim visada švarių drabužių.
Hm. Galvoju dabar kada čia geriau mums važiuot. Planavom ankstokai keltis, bet kad sakot nebūtina iš ankstaus ryto ten prisistatyt..... Dar pasitarsime.

Dėl priemonių skalbimui, tai pasiimsiu tiesiog iš namų. Gal žinote ar yra Palangoje ekologiškų prekių parduotuvėlių?
Atsakyti
taip, mazoji po keikvieno vagymo persirengia, nes pati valgo, ne visada papuola svariai ir kulturingai pavalgyti...ir kiekviena mama daro savaip..nei cia blogai, nei ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 19 balandžio 2011 - 17:07
QUOTE(MEET @ 2011 04 19, 18:05)
taip, mazoji po keikvieno vagymo persirengia, nes pati valgo, ne visada papuola svariai ir kulturingai pavalgyti...ir kiekviena mama daro savaip..nei cia blogai, nei ka 4u.gif

Na, čia ir ne mano reikalas. Jeigu jums gerai, tai man irgi smile.gif Nieko blogo pasakyt nenorėjau. Tiesiog mano abu vaikai (mažiui 1 m. 8 mėn.) vadinasi labai švarūs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 04 19, 17:05)

Nu tai aišku, nesinervuokit, jei tik galit, tai dėkitės tų daiktų kiek tik jums reikia biggrin.gif Negi gaila. Čia aktualiau tiems, kas autobusais, traukiniais, tai reikia kruopščiai paskaičiuot, ką imti, o ko nebūtina. O tas baisiai sudėtinga. Kaip vargau pernai, prisidraskiau nerealiai su tais svoriais doh.gif , ir dar siuntinį turėjo atsiųst man į palangą, savaitės bėgyje pamačiau, kad neišsiversim be tų daiktelių...

Tiek, kad vietos ten ne per daugiausiai daiktams susidėti, bet galima sukišti į lovų dėžes, aš bagažą ten sukišusi buvau, kad lagaminai visokie vietos kambaryje nemažintų biggrin.gif
Atsakyti