Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Agniesulka @ 2011 04 20, 08:01)
Norejau paklausti o jai mums dabar gyditoja duoda siuntima i sanatorija nes sirgom dauk kartu plauciu uzdegmu siais metais o i gintara vieta yra tik spalio menesiui tai kaip su tuos iuntimu? Kiek laiko jis galioja?Kaip mums geriau pasielgti?

O kodel nenorit i Druskininkus? Ten juk sanatorija irgi pusyne stovi,yra labai geras drusku kambarys, geru masazistu, o ir siaip man Saulutes ir paties miesto atmosfera laaabai prie sirdies ax.gif Mums tai toli labai, Palanga perpus arciau, bet jei butu atvirksciai tai dar labai pagalvociau kam skirt prioriteta (na, isskyrus tie kambariai Druskininkuose su kita seima gyvent doh.gif )
Atsakyti
Sveikos,
jei kartais negaletumete vykti i sanatorija, su dziaugsmu perimtume jusu vieta 4u.gif
Lauksime i az.
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 04 20, 15:27)
O kodel nenorit i Druskininkus? Ten juk sanatorija irgi pusyne stovi,yra labai geras drusku kambarys, geru masazistu, o ir siaip man Saulutes ir paties miesto atmosfera laaabai prie sirdies ax.gif Mums tai toli labai, Palanga perpus arciau, bet jei butu atvirksciai tai dar labai pagalvociau kam skirt prioriteta (na, isskyrus tie kambariai Druskininkuose su kita seima gyvent doh.gif )

Tai kad man druskininkai nelabai patika kambariai tie ir neisivaizduoju kaip galeciau tiek dienu ibuti ten palangoje jau kitaip
JAI ATSIRAS KAS NEGALI VAZIUOTI PARASYKITE MAN ATSILIGINSIU 4u.gif
Papildyta:
O gal kas zino pagal istatymus jai vaikas sirgo kelis kart plauciu uzdegimo gal mes galime dabar nevikti i sanatorija g.gif o galime patys issirinkti koki meesi pasiimti kelalapi?
Atsakyti
yra vaiku, kuriems privaloma vaziuoti i sanatorija, na, kap asma ar rimtesnes ligos, pastarosios, vazouoji kada nori, o vat ir asma, ir plauciai-po paumenjimo...pagal istatymus tvarkingai...musu net nenorejo leisti, nes ae bronchitai-ne liga rimta, nes yra su plauciu uzdegimu ir panasiai, bet gyvenimas sudeliojo taskus ant i....susirgo mano emrgina sinusitu-ir jau nieko daktare negalejo padaryt-serga, gydomes, o po to tokiai ligai prikauso reabilitacija...yra daktaru, urie siuncia kada nori, bet istatymai reglamentuoja kitaip blush2.gif
Atsakyti
Mes jau sanatorijoje. Viskas pokolkas nuostabu.
Atsakyti
Priminkit kiek kainuoja mokami kamabriai sanatorijoje Gintaras? Gal siais metais jau maziau tu nerenuovuotu kambariu like? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 20, 18:02)
Mes jau sanatorijoje. Viskas pokolkas nuostabu.

o kaip fain smile.gif
kai turesit daugiau patyrimu parasykit, mums taip idomu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Na, galiu pasakyti, kad pakliuvom pas Lizdenį. biggrin.gif Bet pokolkas, tai jis man blogo įspūdžio nesudarė, kaip tik tik gerą. Nes ir vaikus pakalbino ir papasakojo kokios procedūros bus daromos, kodėl ir pan.

Kambarys renovuotas, viskas labai gražu, švaru.
Gyvenam 2 korpuse, 4 aukšte wacko.gif
Jokio triukšmo negirdėjau, kaip tik labai tylu ramu, sesučių postas irgi negirdėjau kad klegėtų.
Maistas, kad ir valgyklinis toks, bet tarkim vakar vakare vežiojo 4 patiekalus, jei spėji gali pasirinkti ko nori.
Neturiu jokių priekaištų niekam.
Einam ruoštis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 21, 06:06)
Labas rytas.

Na, galiu pasakyti, kad pakliuvom pas Lizdenį.  biggrin.gif Bet pokolkas, tai jis man blogo įspūdžio nesudarė, kaip tik tik gerą. Nes ir vaikus pakalbino ir papasakojo kokios procedūros bus daromos, kodėl ir pan.

Kambarys renovuotas, viskas labai gražu, švaru.
Gyvenam 2 korpuse, 4 aukšte wacko.gif
Jokio triukšmo negirdėjau, kaip tik labai tylu ramu, sesučių postas irgi negirdėjau kad klegėtų.
Maistas, kad ir valgyklinis toks, bet tarkim vakar vakare vežiojo 4 patiekalus, jei spėji gali pasirinkti ko nori.
Neturiu jokių priekaištų niekam.
Einam ruoštis smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Mergaites klausimas ar duodate sanatorijos gydytojams pinigu ????? ir jei taip tai panasiai kiek ???
Siaip tai as labai nenoriu niekam duoti g.gif
Atsakyti
Aš tai nedaviau ir neduosiu, principo reikalas smile.gif Procedūras skirti privalo, o ką daugiau gali geresnio padaryti? g.gif Nu nieko.. Nebent apsirgus sanatorijoje imtų varyti namo, gal kažkaip tarčiausi,net nežinau.. Bet mes kai buvom,apsirgo abi panos, ir nieko-gydymą paskyrė, procedūroms pertrauką padarė šiokią tokią ir viskas,pasveikom ir vėl lankėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 04 21, 07:44)
Aš tai nedaviau ir neduosiu, principo reikalas smile.gif Procedūras skirti privalo, o ką daugiau gali geresnio padaryti? g.gif Nu nieko.. Nebent apsirgus sanatorijoje imtų varyti namo, gal kažkaip tarčiausi,net nežinau.. Bet mes kai buvom,apsirgo abi panos, ir nieko-gydymą paskyrė, procedūroms pertrauką padarė šiokią tokią ir viskas,pasveikom ir vėl lankėm ax.gif

nu va ir as nezinau uz ka duoti g.gif nu man svarbu drusku kambarius gauti, o likusius pati dasipirksiu, nes noriu kad visas dienas tam reikalui isnaudotumem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2011 04 21, 09:03)
nu va ir as nezinau uz ka duoti  g.gif  nu man svarbu drusku kambarius gauti, o likusius pati dasipirksiu, nes noriu kad visas dienas tam reikalui isnaudotumem  blush2.gif

duos tas druskas, jei norėsit, blogiausiu atveju,jei vietų nėra, popiet eidavom į jas, apie 14 val,kai žmonių mažiau.. smile.gif
Atsakyti