Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

Sveikutės 4u.gif

Beskaitant ir aš pagalvojau... Mano didutei ydinga laikysena, šleivapėdė yra doh.gif Tik oficialaus pripažinimo, t.y diagnozės neturim. Kadangi va-iuosiu su maže, tai didutę vešiuos kaip "prielipą" blush2.gif biggrin.gif Išsipirksim procedūras vietoje, bet dabar paalvojau, kad gal mes gautume ir oficialiai su ydinga laikysena g.gif Kur kreiptis? Pas savo užtenka ar chirurgas koks, ortopedas ar kas turėtų įsikišt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 21 balandžio 2011 - 18:33
QUOTE(Betukas @ 2011 04 21, 19:33)
Sveikutės 4u.gif

Beskaitant ir aš pagalvojau... Mano didutei ydinga laikysena, šleivapėdė yra doh.gif  Tik oficialaus pripažinimo, t.y  diagnozės neturim. Kadangi va-iuosiu su maže, tai didutę vešiuos kaip "prielipą"  blush2.gif  biggrin.gif  Išsipirksim procedūras vietoje, bet dabar paalvojau, kad gal mes gautume ir oficialiai su ydinga laikysena  g.gif  Kur kreiptis? Pas savo užtenka ar chirurgas koks, ortopedas ar kas turėtų įsikišt?  g.gif

štai čia paieškok diagnozės. mano antro vaiko tai yra, tik galvoju kaip išsimelžti iš reabilitologės antrą siuntimą, kai ir dėl pirmo raukosi, plius vieta sanatorijoje rezervuota tik vienam...
Atsakyti
Aš abiems gaunu siuntimus,vežu kartu smile.gif Galima atskirai,bet mums tolima kelionė,o ir nelegalą vežtis nedrąsu būtų..Šiaip pakanka mums ir tų 18d,liga šiaip ar taip eina lengvyn,jau 3 metus dičkė negavo antibų kai tuo tarpu vien per 4tus metukus jų gavo 11k..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 04 21, 19:01)
Aš abiems gaunu siuntimus,vežu kartu smile.gif Galima atskirai,bet mums tolima kelionė,o ir nelegalą vežtis nedrąsu būtų..Šiaip pakanka mums ir tų 18d,liga šiaip ar taip eina lengvyn,jau 3 metus dičkė negavo antibų kai tuo tarpu vien per 4tus metukus jų gavo 11k..

doh.gif Matyt tokie jau būna tie 4-virti metai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 04 21, 20:01)

maniškė nuo 2mėn amžiaus antibais auginta, plius juodas inkstų uždegimas buvo su lašelinėmis kiaurą parą. tai kad labai suprantu. kaip manai, kodėl jums gerėja - išauginėjat? maniškei tik blogėja verysad.gif po sanatorijos labai gera buvo pusmetį, o dabar turim tokius priepuolius kad neįmanoma naktį nuo vaiko akių nuleist - dūsta doh.gif dar taip nėra buvę...
Atsakyti
o as dzaugiuosi, kai mano pana negauna antibu 2 menesius, jau mums pasiekimas tuomet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 04 21, 20:19)
maniškė nuo 2mėn amžiaus antibais auginta, plius juodas inkstų uždegimas buvo su lašelinėmis kiaurą parą. tai kad labai suprantu. kaip manai, kodėl jums gerėja - išauginėjat? maniškei tik blogėja  verysad.gif po sanatorijos labai gera buvo pusmetį, o dabar turim tokius priepuolius kad neįmanoma naktį nuo vaiko akių nuleist - dūsta  doh.gif dar taip nėra buvę...

kaip suprantu jus cia apie astmos priepuolius kalbat g.gif
Pernai mums sanatorijoje 2 korpuso 4 auksto sesute sake metoda kaip gydyti liaudiskai astma.Su alum ir medum kazkaip ,tiksliai nepamenu santykio kiek ko del.Atrodo puse stiklines alaus silpno,pakaitint ji iki virimo,bet nevirint ir idet sauksteli medaus.Duot vaikui gert kas vakara.Mums tikrai pagerejo . thumbup.gif Kuri laika gerem .Dabar jau nebe.
Ji sake ,kad mamos duoda net kudykiukams. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsiuke: 21 balandžio 2011 - 21:26
QUOTE(simsiuke @ 2011 04 21, 22:26)
kaip suprantu jus cia apie astmos priepuolius kalbat  g.gif
Pernai mums sanatorijoje 2 korpuso 4 auksto sesute sake metoda kaip gydyti liaudiskai astma.Su alum ir medum kazkaip ,tiksliai nepamenu santykio kiek ko del.Atrodo puse stiklines alaus silpno,pakaitint ji iki virimo,bet nevirint ir idet sauksteli medaus.Duot vaikui gert kas vakara.Mums tikrai pagerejo . thumbup.gif  Kuri laika gerem .Dabar jau nebe.
Ji sake ,kad mamos duoda net kudykiukams. smile.gif

ačiū, bet maniškė medui alergiška...
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 04 21, 22:30)
ačiū, bet maniškė medui alergiška...

gaila verysad.gif
Atsakyti
na as dar isikisiu del tu davimu gydytojui ir proceduru skaiciaus gavimo. as pati katik esu po sanatorinio gydymo, kai tuo tarpu kartu gydesi ir mano mama. aisku mama gydytojai dave.. ir negavo tiek kiek as nieko nedavusi (aisku del principu) gavau dvigubai daugiau proceduru biggrin.gif
as manau kas moka tas pasiima ir bet kokias budais..
o tie kas seria, taip tada uzkerta kelia kitiems ir nukencia tie, kurie neturi ka duot, o tada ziuri i tave buliaus akimis..
cia as tik siaip tarp kitko..
pamastykit pries ka nors darydami wink.gif
Atsakyti
taip ,apie tai pagalvoti galima, tačiau ištikro yra taip, kad kiekvienas daro kad būtų jam pačiam geriau, o jeigu gali duoti jie ima ir kiša kiek gali. Ištikro gaila, kad tas kas negali nukenčia gerokai.
O po to keliami į viešumas tokie dalykai pakenkia daugumai, tačiau laimingas tas kas tuom pasinaudojo. Čia taip buvo ir bus matyt. Keista kaip aš tokių dalykų nemoku daryti,,, reiktu į darželį nešti, jog papulti, žinau kad ima, bet kaip tai reikia daryti,,, Jaučiuosi jaunesnė už tą vaiką toje situacijoje,, ax.gif
Bet čia ir vėl vat kažkas davė, ir tenka mastyti,,,
Atsakyti
Dėl kyšių pasakysiu tik tiek - sanatorijoje iš bet kurio gydytojo galima gauti daug procedūrų,jei pamažina (būna spaudikų, kur tik 5 procedūras duoda doh.gif ), tai bet kada kreipiantis į vedėją, viskas susitvarko, kovokite ne kyšiais, o kreipdamiesi aukščiau arba reikalaudami iš paties gydančio gydytojo to,kas priklauso. Finansavimas tai didelis-lengva astmos forma apie 1500lt už 18 parų, o vidutine astmos forma sergantiems 22 paroms net 3000lt skiriama gydymui, jei nepasinaudoja vaikas,tai natūralu,kad pinigai arba neišnaudojami,arba plaunami kažkur kitaip.. g.gif

QUOTE(SSDD @ 2011 04 21, 20:19)
kaip manai, kodėl jums gerėja - išauginėjat? maniškei tik blogėja  verysad.gif po sanatorijos labai gera buvo pusmetį, o dabar turim tokius priepuolius kad neįmanoma naktį nuo vaiko akių nuleist - dūsta  doh.gif dar taip nėra buvę...

o koks amžius jūsų vaikučio? Mano dičkė tai ėmė išauginėti ligas nuo 5 metukų-tuo metu kaip tik,kai grįžo iš sanatorijos..Dabar jei pakosėja, nebelaikau to liga, pora dienų ventolino,arba jau blogiausiu atveju savaitė flixotido-ir vėl ramu ilgą laiką.. Gal tas laikas atėjo ir lengvyn viskas,nežinau unsure.gif Bet šiaip jai buvo užleista astma,tai gydyti teko intensyviai pradžioje,daug hormono ir pan. Va mažajai diagnozavo pačioje pradžioje astmą, gydymas buvo silpnučiu hormonu ir trumpai, jai dabar suėjo 3m., bet serga daug rečiau ir lengviau..Su virusais per parą-dvi susidoroja įprastai..Vat ir žinok,žmogus, kas ir kaip unsure.gif

Atsakyti