Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

sian girdejau drusku sesute sake vaiku lb mazai o sake vietu nera maistas neblogas bet suprastejo praeitais buvo skaniau o sakykit gal kam dare proceduras su adatelem
Papildyta:
4u.gif sorry vel be kableliu,Na kompe niekaip neiprantu blush2.gif
Atsakyti
Noriu pasitikslinti: kiek gegužės mėn. kainuoja para renovuotam kambary? 10 ar 15 Lt.? Maitinimas susaugusiam parai apie 8 Lt.? Ar taip?
Atsakyti
Jei teisingai esu informuota 10 lt para ( uz kambari) 8 lr maitinimas ( tik pietus) . Kaip skambinua tenai gavau tokia info mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis!

Mes jau cia! thumbup.gif
Kambarys superinis (ikurdino mus 3-iam korpuse).
Vaikis luzo dar pries devynias - viskas susidejo: ir kelione is kito Lietuvos krasto, ir pasivaiksciojimas iki parduotuves per visa Palanga (nes nezinojau, kad Maxima ir cia kazkur visai netoli doh.gif ). Tik jau iki juros siandien benenukakom, tik iki botanikos parko pradzios.

Ryt po pusryciu eisim susidaryt proceduru grafika, o ju gavom 5 ar 6.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxyLady: 26 balandžio 2011 - 20:10
QUOTE(muosee @ 2011 04 26, 20:54)
Jei teisingai esu informuota 10 lt para ( uz kambari) 8 lr maitinimas ( tik pietus) . Kaip skambinua tenai gavau tokia info  mirksiukas.gif

aš kiek žinau ta kaina 8lt su centais yra už visos dienos maitinimą mamai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 04 27, 07:56)
aš kiek žinau ta kaina 8lt su centais yra už visos dienos maitinimą mamai.. g.gif

drinks_cheers.gif nebent cia per savaite pasikeite g.gif
Atsakyti
tai tada gerai thumbup.gif . Sakau kad tiksliai nezinau bet tokia as turejau info mirksiukas.gif .
Atsakyti
Ankščiau buvo 8 lt. maitinimas parai, bent kiek pamenu mirksiukas.gif
Kaip orelis Palangoj ? bent pernai kai buvom tai paskutinėm dienom tegalėjom nueit prie jūros, nes nežmoniškas vėjas buvo g.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Maitinimas mamai visai dienai - 9.075
Mokestis už renovuotą kambarį 10 LT/para.

Nu nežinau žinokit, kiek čia buvau skaičiusi, kad Lizdenis nekoks gydytojas, tai galiu jį tik užginti. Šaunus gydytojas, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 27, 10:02)
Sveikutės.

Maitinimas mamai visai dienai - 9.075
Mokestis už renovuotą kambarį 10 LT/para.

Nu nežinau žinokit, kiek čia buvau skaičiusi, kad Lizdenis nekoks gydytojas, tai galiu jį tik užginti. Šaunus gydytojas, tikrai.

Na va maniau, kad tik man jis itiko biggrin.gif Šiais metais aš taip pat visai nieko prieš pas jį papult ax.gif
Atsakyti
O kaip Jus visas dienas sau išperkate maista ar susimokate uz kiekviena diena g.gif Nes jai maistas nepatiks gal geriau eiti i kavine valgyti?
Atsakyti
Mes tai vykstame i sanatorija geguzes 19 diena bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti