Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

na ir idomiai ji cia su tuo pasu g.gif kazkas keista mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 05 03, 22:11)
tai va. o is pirmo zvilgsnio tokia gera atrode ir duktereciai labai patiko.  verysad.gif kokia afera ji is tiesu buvo sumanius, velnias zino.  g.gif

Ir gerai,kiek istoriju dabar su tom auklem doh.gif blink.gif blink.gif gal isvenget didesnes bedos g.gif itartina man ji kazkokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 02, 11:31)
na siaip priima nuo 3m.
o kad su visiska negalia, tai tikrai priima, kiti net visiskai gulintys ir maistas tik kosytes ir aplamai jie nieko nedaro tik guli ir tai tokus priima mirksiukas.gif
[

as palauksiu iki triju metuku,gal ji daugiau sustipres. thumbup.gif raidos centre sake vat jei reikia dar truputi sustipreti,ir jai jau leis butulina,kad galetu jai pratamyt sausgysles kirksnyse. nes kai ji atsistoja jos labai isitempia ir ji kryziuodama kojas eina. ortopedai sake reiks operuot,o raidos centre sake nebutina,galima ir su butulinu pratampyt thumbup.gif
Atsakyti
Ernestulka, siūskit tolyn tokią "auklę". Apšvarinus būtų kaip minimum doh.gif . Apsižiūrėkit dar ar kokie raktai nedingo blink.gif . Normalus žmogus neturi slėpti paso. Tu patiki jam savo namus ir didžiausią vertybę - vaiką.
O šiaip tai pasiūlyk sesei paskaitinėti šiaim porale supermama.gif apie aukles doh.gif , ten, kur mamos plepasi. Tokį vaizdelį susidarysit doh.gif . Reikia, kad kas rekomenduotų, žinomą žmogų. Aišku, sudėtinga. Bet bet kokią šavalką į namus įsileisti - vėl... . Dar neaišku kaip vaiką gali terorizuoti. Nu šitoj vietoj aš labai jautri, bet kaip sakoma, mano vaikas - man svarbiausia wub.gif . Manau, kad ir kitoms.
Bandykit kaip nors su savais išsiversti, Ernestulka. O dėl daržo auklėtojų sugebėjimo susargdinti, aš jau tau rašiau. Čia nuo tarybinių laikų likusių personų metodika(ta maniškė dirba kitam darže, tik nežinau kokiam doh.gif ). Galima jas pasekti: apeiti grupės langus per pietų miegą ir - matysit.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 05 04, 08:49)
as palauksiu iki triju metuku,gal ji daugiau sustipres.  thumbup.gif  raidos centre sake vat jei reikia dar truputi sustipreti,ir jai jau leis butulina,kad galetu jai pratamyt sausgysles kirksnyse. nes kai ji atsistoja jos labai isitempia ir ji kryziuodama kojas eina. ortopedai sake reiks operuot,o  raidos centre sake nebutina,galima ir su butulinu pratampyt thumbup.gif

dar galima aukle per aukliu firma, bet tai irgi nepatikima, nors jos ten ir su rekomendacijom, bet vis manau ne is gatves g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 04, 11:52)
dar galima aukle per aukliu firma, bet tai irgi nepatikima, nors jos ten ir su rekomendacijom, bet vis manau ne is gatves g.gif

ir tose firmose visokiu buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 05 04, 12:28)
ir tose firmose visokiu buna ax.gif

tai ir sakau, kad buna, bet vis patikimiau nei is gatves g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 04, 13:55)
tai ir sakau, kad buna, bet vis patikimiau nei is gatves g.gif

taip taip geriau,jeigu kas negerai gali ten firmoj eit teisybes ieskot. thumbup.gif
Atsakyti
nežinau, man atrodo, kad kai pinigus paimt už tarpininkavimą, tai jo, firmų bus lotuliukas.gif , o jei problema kokia - dės į krūmus. Apsidraudžia jie visaip. sutartėlės gražiai suraitytos. Kablelio reikšmė kartais daug nulemia. Negaliu labai tvirtint - nesusidūriau. Bet nemanau, kad čia kas stebuklingiau nei visoj mūsų tėvynėlėj.
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 05, 13:28)
nežinau, man atrodo, kad kai pinigus paimt už tarpininkavimą, tai jo, firmų bus lotuliukas.gif , o jei problema kokia - dės į krūmus. Apsidraudžia jie visaip. sutartėlės gražiai suraitytos. Kablelio reikšmė kartais daug nulemia. Negaliu labai tvirtint - nesusidūriau. Bet nemanau, kad čia kas stebuklingiau nei visoj mūsų tėvynėlėj.

drinks_cheers.gif gali buti
Atsakyti
Kaip gerai,kad man nereik aukliu ir turiu galimybe pati augint wub.gif nes nezinau ka daryciau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Kažkada, piešiau didžiulę saulę baltame lape,
Jame šypsojos mano mylima mama,
O mamos delne paišiau save.
Kažkada, pasaulis visas tilpo smėlio dėžėje,
Be rūpesčių žaidžiau svajonių pilyje,
Su gerais draugais dūkau kieme.

(Pried.)
Vaikai, vaikai lig šiolei mes visi,
dabar truputį didesni,
Tik rūpi mums žaislai kiti.
/BAVARIJA/

geri zodziai tinkanmtys siai dienai........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 06 gegužės 2007 - 19:39