Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 01, 19:31)
kaip ir spejo rena planai pasikeite akimirksniu.

as jau tave perkandau tongue.gif

QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 03, 13:02)

Ernestulka, gal apsirenk daugiau, kaip sese lotuliukas.gif juokauju

klausyk, tu cia vis dabojimais uzsiimi g.gif gal ir man saviskius atvezt mastau.gif ir as galeciau su savo MB kur palekt tongue.gif ir vel juokauju
zinai pamasciau, gal tau koki atsidaryt darzeli ar kazkas panasaus, na priziurejimo centra bigsmile.gif ir praturtetum, ir pasimegautum mazais vaikuciais tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 04, 00:50)

klausyk, tu cia vis dabojimais uzsiimi g.gif gal ir man saviskius atvezt mastau.gif ir as galeciau su savo MB kur palekt tongue.gif ir vel juokauju
zinai pamasciau, gal tau koki atsidaryt darzeli ar kazkas panasaus, na priziurejimo centra bigsmile.gif ir praturtetum, ir pasimegautum mazais vaikuciais tongue.gif  lotuliukas.gif

va va ,pritariu renai thumbup.gif bute darzeli padaryk thumbup.gif ir pinigeliu uzsikalsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 03, 23:50)

zinai pamasciau, gal tau koki atsidaryt darzeli ar kazkas panasaus, na priziurejimo centra bigsmile.gif ir praturtetum, ir pasimegautum mazais vaikuciais tongue.gif  lotuliukas.gif

flirt.gif jau cia mano megstamiausias stilius pusnuogei lakstyt, ne karta jau minejau. lotuliukas.gif ir sese taip anksciau rengdavos, daba svainiux neleidzia. doh.gif o kadangi as kaip ir laisva kolkas reik naudotis proga. lotuliukas.gif ir tai, as jauna dar taip lakstyt galiu, o siandien vaziuojant namo is centro koki vaizdeli matem net fantazija atsoko. doh.gif ejo gatve moteris jau geruose metuose, o sortukai tokie kad net uzpakalis nuogas svyscioja. dar bent figura butu, o ten...... karsta.gif lotuliukas.gif
ir as ne kart esu pamascius apie tikra aukles darba. visai butu thumbup.gif bet tada isvis tureciau klonuotis i dvi ernestulkas. lotuliukas.gif dabar gyvent ir visur lakstyt nebespeju, ka apie aukliavimus besvajoti. lotuliukas.gif visa laime kad sese dabar jau darbo dienom turi aukle, nes as dabar kaip ruosiames rygai ir klaipedai isvis laisvos dieneles nebeturiu. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 04, 18:29)
flirt.gif jau cia mano megstamiausias stilius pusnuogei lakstyt, ne karta jau minejau.  lotuliukas.gif ir sese taip anksciau rengdavos, daba svainiux neleidzia.  doh.gif o kadangi as kaip ir laisva kolkas reik naudotis proga.  lotuliukas.gif ir tai, as jauna dar taip lakstyt galiu, o siandien vaziuojant namo is centro koki vaizdeli matem net fantazija atsoko.  doh.gif ejo gatve moteris jau geruose metuose, o sortukai tokie kad net uzpakalis nuogas svyscioja. dar bent figura butu, o ten......  karsta.gif  lotuliukas.gif 
ir as ne kart esu pamascius apie tikra aukles darba. visai butu  thumbup.gif bet tada isvis tureciau klonuotis i dvi ernestulkas.  lotuliukas.gif dabar gyvent ir visur lakstyt nebespeju, ka apie aukliavimus besvajoti.  lotuliukas.gif visa laime kad sese dabar jau darbo dienom turi aukle, nes as dabar kaip ruosiames rygai ir klaipedai isvis laisvos dieneles nebeturiu.  karsta.gif

Na pagaliau,nes buciau jau isbarus,visai saves neziuri nono.gif tau poilsis reikalingesnis labiau manau rolleyes.gif uztat ir tie silpnumai prasideda,kad nepailsi normaliai unsure.gif priziurek save labiau cool.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 06 04, 20:34)
Na pagaliau,nes buciau jau isbarus,visai saves neziuri  nono.gif tau poilsis reikalingesnis labiau manau  rolleyes.gif uztat ir tie silpnumai prasideda,kad nepailsi normaliai  unsure.gif priziurek save labiau  cool.gif  smile.gif

galbut tikrai viskas man nuo pervargimo. nes jau paskutinem dienom rytais vos ne keturiom tik issiropsciu is lovos ir taip visas dienas prie zemes traukia kad nebegaliu, galva vel kaip popieriu prikimsta vis susvaigsta schmoll.gif verysad.gif viskas. kas bus tas, siandien dar tik nuvaziuoju i centra, atrepetuoju ir atsiprasysiu nuo rytojaus vadoves. 4ieni ir taip laisva nuo repeticijos diena tai per tas dvi dienas pailsesiu tikrai jau, kaip atrodo joolita patare, prisirisiu lovoje, nes kitaip jauciu gali blogai baigtis man doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 05, 08:35)
galbut tikrai viskas man nuo pervargimo. nes jau paskutinem dienom  rytais vos ne keturiom tik issiropsciu is lovos ir taip visas dienas prie zemes traukia kad nebegaliu, galva vel kaip popieriu prikimsta vis susvaigsta  schmoll.gif  verysad.gif viskas. kas bus tas, siandien dar tik nuvaziuoju i centra, atrepetuoju ir atsiprasysiu nuo rytojaus vadoves. 4ieni ir taip laisva nuo repeticijos diena tai per tas dvi dienas pailsesiu tikrai jau, kaip atrodo joolita patare, prisirisiu lovoje, nes kitaip jauciu gali blogai baigtis man  doh.gif  lotuliukas.gif

Na va saunuole drinks_cheers.gif ir kad jokiu duktereciu nebutu nono.gif pailsesi ir pamatysi,kaip geriau jausies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 05, 08:35)
galbut tikrai viskas man nuo pervargimo. nes jau paskutinem dienom  rytais vos ne keturiom tik issiropsciu is lovos ir taip visas dienas prie zemes traukia kad nebegaliu, galva vel kaip popieriu prikimsta vis susvaigsta  schmoll.gif  verysad.gif viskas. kas bus tas, siandien dar tik nuvaziuoju i centra, atrepetuoju ir atsiprasysiu nuo rytojaus vadoves. 4ieni ir taip laisva nuo repeticijos diena tai per tas dvi dienas pailsesiu tikrai jau, kaip atrodo joolita patare, prisirisiu lovoje, nes kitaip jauciu gali blogai baigtis man  doh.gif  lotuliukas.gif

gal tau tv pagalba iskviest? kad tave prie lovos priristu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 06 05, 13:31)
gal tau tv pagalba iskviest? kad tave prie lovos priristu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na va, jau "prisiilsejau", kaip "gerai". doh.gif nebegaliu merginos, nebezinau juoktis man ar verkti, stogas vaziuoja ir tiek. siaip ne taip atsiprasiau nuo rytojaus repeticijos, lengviau atsiputus parvaziavau namo is anksto svajodama apie dvieju dienu ramybe ir poilsi, ramu pasigulejima lovoje, pasibuvima su puske (atostogauja pas mane sia savaite). doh.gif o pasirodo netiketai sese mums atvezus dukterecia, auklei ten kazkas nutiko. ir viskas. po visu ramumu. kad ir puske dabar daugiau ja uzema, bet net jau tas ju dukimo triuksmas tiesiog smegenys veria, ir vistiek as turiu dalyvaut visur su jomis, o as tiek pervargus kad noriu tik ramybes, isvis kur viena uzsidaryt ir pasibuti su savim...nebegaliu. tai nusprendziau rytoj visgi lekti i centriuka, nes siaip ar taip nepailsesiu, tai bent ir repeticijos nepraleisiu, be galo svarbios jos dabar.
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 05, 18:43)
na va, jau "prisiilsejau", kaip "gerai".  doh.gif nebegaliu merginos, nebezinau juoktis man ar verkti, stogas vaziuoja ir tiek. siaip ne taip atsiprasiau nuo rytojaus repeticijos, lengviau atsiputus parvaziavau namo is anksto svajodama apie dvieju dienu ramybe ir poilsi, ramu pasigulejima lovoje, pasibuvima su puske (atostogauja pas mane sia savaite).  doh.gif o pasirodo netiketai sese mums atvezus dukterecia, auklei ten kazkas nutiko. ir viskas. po visu ramumu. kad ir puske dabar daugiau ja uzema, bet net jau tas ju dukimo triuksmas tiesiog smegenys veria, ir vistiek as turiu dalyvaut visur su jomis, o as tiek pervargus kad noriu tik ramybes, isvis kur viena uzsidaryt ir pasibuti su savim...nebegaliu. tai nusprendziau rytoj visgi lekti i centriuka, nes siaip ar taip nepailsesiu, tai bent ir repeticijos nepraleisiu, be galo svarbios jos dabar.

Ne nu cia jau nebejuokinga schmoll.gif ar tavo sese nesupranta,kad tau ilsetis irgi reikia,gal jus jei pasakykit jei ji pati nesupranta mad.gif na negalima sitaip,lai nuveza pas kitus senelius ir negalvoja vien tik apie save unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 06 05, 19:56)
Ne nu cia jau nebejuokinga  schmoll.gif ar tavo sese nesupranta,kad tau ilsetis irgi reikia,gal jus jei pasakykit jei ji pati nesupranta  mad.gif na negalima sitaip,lai nuveza pas kitus senelius ir negalvoja vien tik apie save  unsure.gif

ai nebeturiu as zodziu. svarbiausia ir mama mato kad pervargus, pergyveno kad vakar gryzus is centro paslika griuvau lovon, kad vis stengiaus viena pabuti, kad jokio garsesnio garso nebepernesu, ir minejau kad turbut imsiu pora dieneliu poilsio, tai visvien. tikrai visad labai laukiu dukterecios, mielai daboju kai tik galiu, bet dabar tokios itemptos centre dienos, savaitgaliais tai tas tai tas, sveikata vel labai suslubavo, tikrai jauciu verkiant reik ramaus poilsio nors dieneles vienos. ai dar ryt gal ir gerai kad atbusiu repeticijoj prasiblaskysiu su draugais, bet del 4ienio pati sesei pasakysiu kad pas mus nebus jokiu dabojimu ir lai daro ka nori. schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 05, 22:12)
ai nebeturiu as zodziu. svarbiausia ir mama mato kad pervargus, pergyveno kad vakar gryzus is centro paslika griuvau lovon, kad vis stengiaus viena pabuti, kad jokio garsesnio garso nebepernesu, ir minejau kad turbut imsiu pora dieneliu poilsio, tai visvien. tikrai visad labai laukiu dukterecios, mielai daboju kai tik galiu, bet dabar tokios itemptos centre dienos, savaitgaliais tai tas tai tas, sveikata vel labai suslubavo, tikrai jauciu verkiant reik ramaus poilsio nors dieneles vienos. ai dar ryt gal ir gerai kad atbusiu repeticijoj prasiblaskysiu su draugais, bet del 4ienio pati sesei pasakysiu kad pas mus nebus jokiu dabojimu ir lai daro ka nori.  schmoll.gif  doh.gif

va va taip ir pasakyk thumbup.gif nejaugi sese tokia besirde nepato jog ir tau reikia pailseti doh.gif jos vaikas tegu ir ziurisi,o iesko tik kam ikist,suprantu kartkartemis norisi kazkur isbegt,tai tada palieki paziuret kam nors. jei nenori augint ,ziuret. tai kam tada daryt tuos vaikus,kad kiti augintu doh.gif tegu ziurisi,neprapuls. sveika,energinga. o tau poilsio reikia thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 05, 22:12)
ai nebeturiu as zodziu. svarbiausia ir mama mato kad pervargus, pergyveno kad vakar gryzus is centro paslika griuvau lovon, kad vis stengiaus viena pabuti, kad jokio garsesnio garso nebepernesu, ir minejau kad turbut imsiu pora dieneliu poilsio, tai visvien. tikrai visad labai laukiu dukterecios, mielai daboju kai tik galiu, bet dabar tokios itemptos centre dienos, savaitgaliais tai tas tai tas, sveikata vel labai suslubavo, tikrai jauciu verkiant reik ramaus poilsio nors dieneles vienos. ai dar ryt gal ir gerai kad atbusiu repeticijoj prasiblaskysiu su draugais, bet del 4ienio pati sesei pasakysiu kad pas mus nebus jokiu dabojimu ir lai daro ka nori.  schmoll.gif  doh.gif

Saunuole taip ir pasakyk drinks_cheers.gif friends.gif kai busi pailsejus,tada ir paaukliaut gali mirksiukas.gif
Atsakyti