QUOTE(Čiaaš @ 2012 01 11, 09:52)
Turiu klausimą dėl žilų plaukų

ir kuri išbandė lietuvoje pirktas žoles ir iš Iherb.com.
O aš priešingai nei Tynka atsiliepsiu

Esu beveik visai žila. Dažydavau Karšto šokolado spalva. Seniai ruošiausi pradėti natūraliais dažytis, o kai pradėjo laaaabai slinkti plaukai, tai net nebebuvo kur trauktis
Pradžioje dažiau su Lietuvoje pirktais (žalieji iš Maximos lyg normaliausi). Nieko prieš ugnines merginas neturiu - man net patinka, bet man - žiauriai nepritinka. O pradžioje tai tik nuplauta, kažkokia permatoma ugninė spalva buvo - aišku, ten, kur ataugę. Skirtumas šokiruojantis. Tai mėnesį nekirpau, kentėjau, slėpiau, kaip vyrai plikę slepia

Bet nemečiau. Noors - vos vos... Dažiau dvižingsniavimu - taip tamsesnė spalva gaunasi. Ir dažiau... 2-3 k. per savaitę- o kadangi "dvižinsniavau", tai gaudavosi ir 4-6 kartai terlionių

Tai po mėnesio galėjau jau nedvejodama pasakyti - įmanoma ir žilus. Dažysiu

Dabar dažau kas 2-3 savaitės. Gal užtektų ir mėnesyje kartą - bet dar vis tebeeksperimentuoju , nes spalva nesu labai patenkinta - per daug tamsi, juoda, o jei daugiau XNA įdedu- tai juodame fone per daug raudonai... Jau 1 kartą dažiau si Rainbow dark brown - nelikau sužavėta- bent jau man, bent jau tuo atveju gavosi tokia biškį š..

Vėlgi - bent tarp juodų beveik taip atrodė. Jei visa galva būtų tokia - tai gal ir nieko šatenė būčiau

Bet man tikrai nesigavo kaip avietiai - ko ir norėti- pas ją 2 žili plaukai
Dažau jau 3 mėn. Deja, pakolkas man nei slinkimo sustabdė (įtariu kitą sveikatos problemą), nei augti ežiukas pradėjo, nei žvilga, kaip kitos čia džiaugiasi. Na, nebent kai balzamą gerą panaudoju. Bet vis dar tikiuosi