merginos, jeigu kas skaito rusiskai, galite atsisiusti nemokamai Aromaterapija nuo A iki Z

QUOTE(Bishojo @ 2011 04 12, 08:47)
Jei jau apie knygas
Tai esu sudėjus Čia 5 knygas apie aromaterapiją ir pagrinde apie eterinius aliejus
Kitas klausimukas - kaip naticidas draugauja su ksantanu?

oj ačiū labai

QUOTE(Bishojo @ 2011 04 12, 08:47)
Jei jau apie knygas
Tai esu sudėjus Čia 5 knygas apie aromaterapiją ir pagrinde apie eterinius aliejus

Darausi geliuką su ksantanu ir skystuoju emulsikliu, naudoju konservantą naticidą, esu patenkinta

QUOTE(Bishojo @ 2011 04 12, 07:47)
draugauja gerai

dariau vakar pagal Palominos blogas drekinanti kremuka su vasku, ksantanu, alavijo geliu ir aliejais. Nu ir pirma karta nesigavo kremas, vandine (geline) baze su aliejais atsiskytre
Nesuprantu ka blogai dariau
Viska dariau kaip parasyta pas Palomina, tik kad pakaitinau abi mases, o ne laukiau kol atves, mat komentarus perskaiciau tik padarius.
na taip noriu drekinancio kremuko pavasariui ir nesigavo
O vietoj vasko gal geriau deti BTMS?

Viska dariau kaip parasyta pas Palomina, tik kad pakaitinau abi mases, o ne laukiau kol atves, mat komentarus perskaiciau tik padarius.

QUOTE(bonda @ 2011 04 12, 09:15)
nu kad nelabai

bent as taip suprantu is parasymo az, kad jei vien vanduo, ksantanas ir naticidas, tai negerai, o jei yra ir aliejaus, tada tinkama

QUOTE(Laura @ 2011 04 12, 08:44)
nu kad nelabai
bent as taip suprantu is parasymo az, kad jei vien vanduo, ksantanas ir naticidas, tai negerai, o jei yra ir aliejaus, tada tinkama

nu taip, natcidas nenaudojamas vien vandeniniam gaminyje

QUOTE(SaDa @ 2011 04 12, 09:41)
dariau vakar pagal Palominos blogas drekinanti kremuka su vasku, ksantanu, alavijo geliu ir aliejais. Nu ir pirma karta nesigavo kremas, vandine (geline) baze su aliejais atsiskytre
Nesuprantu ka blogai dariau

o krema kuo maisei? mentele ar elektriniu maisikliu? koki emulsini vaksa dejai (koks jo INCI)?
si krema esu dariusi jau ne viena karta ir visada kuo puikiausiai pavyksta..

QUOTE(liepa27 @ 2011 04 12, 10:22)

kaip keista.

Aš tai rankom susimakalavau kremuką su alaviju, tai negaliu atsidžiaugti. Veidui tai dar nenaudojau gelio, kol kas dar turiu šviežio alijošiaus, tai su grynu telpiojuosi.
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 04 12, 10:27)
kaip keista.
ir ko gi jis jums čia taip netinka, atrodo, lyg ir neturėtų būt erzinantis produktas.
Aš tai rankom susimakalavau kremuką su alaviju, tai negaliu atsidžiaugti. Veidui tai dar nenaudojau gelio, kol kas dar turiu šviežio alijošiaus, tai su grynu telpiojuosi.