Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit gerą šeimos gydytoją

As taip pat ieskau gydytojos ,es norim begti is Medgintro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spider-woman: 01 lapkričio 2008 - 23:24
Cerskevicius UAB "Pasirink" pries pat klinikas- nerealus gydytojas: kompetetingas, puikiai randa kontakta su vaikais ir svarbiausiai niekada nenusisneka. Patikekit turiu su kuo palygint!
Atsakyti
Kadangi tema jau sena, bet manau aktuali, norėčiau ją atgaivinti. Netrukus turėtų pasibelsti į pasaulį mano stebūkliukas ir jau pradėjau galvoti apie pediatro pasirinkimą.
Gal galėtumėte parekomenduoti ką nors? Mes gyvename Aukštuosiuose Šančiuose. Nežinau, ar gyvenamoji vieta įtakoja prisirašymą prie šeimos klinikos, kiek girdėjau, tai įtakos tikrai turi.
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shirshia @ 2010 03 18, 10:27)
Kadangi tema jau sena, bet manau aktuali, norėčiau ją atgaivinti. Netrukus turėtų pasibelsti į pasaulį mano stebūkliukas ir jau pradėjau galvoti apie pediatro pasirinkimą.
Gal galėtumėte parekomenduoti ką nors? Mes gyvename Aukštuosiuose Šančiuose. Nežinau, ar gyvenamoji vieta įtakoja prisirašymą prie šeimos klinikos, kiek girdėjau, tai įtakos tikrai turi.
Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Ir as prisijungiu prie temos atgaivinimo, nes lygiai taip pat suku galva kokia gydytoja pasirinkti:) Kiek zinau gyvenama vieta neturi reiksmes gydytojo pasirinkimui, baigesi tie laikai kai reikedavo eiti tik ten kur priklausai:)
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2010 03 18, 11:52)
Ir as prisijungiu prie temos atgaivinimo, nes lygiai taip pat suku galva kokia gydytoja pasirinkti:) Kiek zinau gyvenama vieta neturi reiksmes gydytojo pasirinkimui, baigesi tie laikai kai reikedavo eiti tik ten kur priklausai:)

Gali būti, bet va tarkim BMP puslapyje mačiau, kad jei gyveni toliau nei 3 km - 1 km - 3 Lt. Na čia kaip pavyzdys, nes aš pati ten ir prisiregistravusi, o čia jau gaunasi visai kita smiesto galas, tai jei pirmyn atgal paskaičiavus..... o ir šiaip kiek skaičiau tai ne visada tas gydytojas lenva prisišaukti, tai jei bus toli važiuot - nevažiuos ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(shirshia @ 2010 03 18, 12:23)
Gali būti, bet va tarkim BMP puslapyje mačiau, kad jei gyveni toliau nei 3 km - 1 km - 3 Lt. Na čia kaip pavyzdys, nes aš pati ten ir prisiregistravusi, o čia jau gaunasi visai kita smiesto galas, tai jei pirmyn atgal paskaičiavus..... o ir šiaip kiek skaičiau tai ne visada tas gydytojas lenva prisišaukti, tai jei bus toli važiuot - nevažiuos ir viskas....

Hmmm...gali but ir taip, kad nevaziuos, bet kai nusispresiu del gydytojos butinai su ja pries tai susitiksiu ir viska apkalbesiu, kad nebutu poto staigmenu:)
Atsakyti
mes lankomės Pilėnų sveikatos centre pas Karpavičienę. važinėjam nuo mažosios gimimo iš Kėdainių pas ją smile.gif Tikrai nekeisčiau jos į jokią kitą, ir kai turėsim kitą lėliuką, pas ją vežiosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
mes neseniai gryzom gyventi i Lt, gal kas galetu rekomenduoti gera vaiku daktara/ daktare Aleksote/ Garliavoje
dekui
Atsakyti
Saules seimos centro gydytoja A.Urboniene. dar nebuvau sutikusi malonesnes gydytojos. beje, ir profesionalesnes thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas skubiai gali rekomenduoti gera privatu vaiku ar seimos gydytoja, kuris vaziuoja i namus? Mazius apsirgo, o savo gydytoja nelabai pasitikime... Butu gerai, kad galetu atvaziuoti ir savaitgali smile.gif
Atsakyti
O man atvirksciai,pradejo nebepatikti a klinika o ypac gyd.I Vitkauskiene. Klinikoje daug tyrimu pvz.nesciosioms mokami,o gimus naujagimiui nesitikek sulaukti sesutes ar gyd.i namus matyt turi rimtesniu uzsiemimu, kaip pvz Vitkauskienes pastovus dalyvavimas laidose ir reklamavimas aconitum produktu
Atsakyti
rekomenduoju Fama Bonos gydytoją Simoną Dobrovolskienę. Nekeisčiau. mirksiukas.gif mirksiukas.gif atėjau pas ją iš Kalniečių poliklininkos su mažyte savo-nepasigailėjau.
Atsakyti