Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

QUOTE(Why not @ 2011 11 18, 14:38)
Nesutinku, liukso klases auto yra daug ir ivairiu. Ir pavazinejus su lamborginiu (kuris turi kieta pakaba) per Lietuvos kelius (o jie pas mus dobeti), ir nuolat ziema buksuojant musu "gerai" valomuose keliuose gali po metų intensyvios eksploatacijos nuspresti isbandyt koki Bentley arba prabangu visureigi smile.gif Na o Lamborgini megejoms skubu priminti, kad kiekvienais metais rinkoje pasirodo vis ispudingesni šiu automobiliu modeliai smile.gif
doh.gif

Vienu žodžiu, bandote įteigti, kad kekšės visada ras pasiteisinimą bigsmile.gif Matote, modeliai gal ir įspudingesni kasmet atsiranda, bet va kaip tame itin naujame modelyje atrodys sena tarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 11 18, 16:48)
Vienu žodžiu, bandote įteigti, kad kekšės visada ras pasiteisinimą  bigsmile.gif Matote, modeliai gal ir įspudingesni kasmet atsiranda, bet va kaip tame itin naujame modelyje atrodys sena tarka  g.gif

Man atrodo, kad mes tuoj pereisim i skyriu "Mano auto" biggrin.gif
Kalbant apie sios temos objekta, keksiu as nei teisinu nei kritikuoju, tiesiog toks gyvenimas, ivairiu zmoniu yra, ivairiu ir reikia.
PS. del naujausio modelio: naujame modelyje visos gerai atrodom ir senos kliuskos ir jaunos tarkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 11 18, 12:10)
jei moteris su tuo vieninteliu skraido padebesiais - kokio velnio jai bandyt kitus, kad pasakytų-manas geriausias?

drinks_cheers.gif butent
Atsakyti