Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural, ekologiški, naturalūs produktai

QUOTE(gtn @ 2011 06 07, 12:54)
Sveikos,
kokiu santykiu reiketu skiesti si misini http://www.aromanatu...o-vabzdziu.html su spiritu/vandeniu, arba kiek lasu ilasinti pvz i 100 ml alkoholio  g.gif
Aciu  4u.gif

prie misinio aprasymo parasyta, kad desimt kartu reikia skiesti, tai i 100 ml spirito 10ml misinio, o jei vaikams, tai isviso 1-2 lasai i 10 ml bazes.
Atsakyti
Labas , mergaitės 4u.gif
Šiandien užsisakiau kai ką, nutariau praturtinti savo pirktinę kosmetiką ( pati negaminu dar blush2.gif ) Ar gerai suplanavau: silikonu papildysiu ,,Rasos" aliejuką plaukams, ,,Rasos" serumą veidui - šilku, o Natura Siberica balzamą - fitokeratinais. Kaip manote, ar jie pasiskirstys tokiuose produktuose, ar bus poveikis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 13 birželio 2011 - 21:59
QUOTE(Puk @ 2011 06 13, 22:58)
Labas , mergaitės 4u.gif
Šiandien užsisakiau kai ką, nutariau praturtinti savo pirktinę kosmetiką ( pati negaminu dar blush2.gif ) Ar gerai suplanavau: silikonu papildysiu ,,Rasos" aliejuką plaukams, ,,Rasos" serumą veidui - šilku, o Natura Siberica balzamą - fitokeratinais. Kaip manote, ar jie pasiskirstys tokiuose produktuose, ar bus poveikis g.gif

Aš tai nematau prasmės chemines priemones maišyt su natūraliom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 06 13, 23:58)
Labas , mergaitės 4u.gif

Surūgti gali priemonės, jeigu "praturtinsite" visą buteliuką
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2011 06 13, 23:33)
Aš tai nematau prasmės chemines priemones maišyt su natūraliom schmoll.gif

Tai kaip man ant plauku uždėti fitokeratinus, ar silikoną g.gif Su kuo maišyti
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 06 15, 00:59)
Tai kaip man ant plauku uždėti fitokeratinus, ar silikoną g.gif Su kuo maišyti

Pasidaryk plaukų kaukę su BTMS, aliejais, vandenine dalimi ir visokiais pagerinimais - silikonu, fitokeratinais, eteriniais aliejais ir tepk prieš plovimą, palaikyk kelias valandas - superinis efektas bus. Arba gali pasidaryti purškaliuką su šitais pagerinimais, nes fitokeratinai tirpūs vandeyje, standina plauką, o silikonas nepamenu, bet manau irgi bus tirpus vandenyje. Galėsi purkšti ir po plovimo plaukus
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 15, 08:25)
Pasidaryk plaukų kaukę su BTMS, aliejais, vandenine dalimi ir visokiais pagerinimais - silikonu, fitokeratinais, eteriniais aliejais ir tepk prieš plovimą, palaikyk kelias valandas - superinis efektas bus. Arba gali pasidaryti purškaliuką su šitais pagerinimais, nes fitokeratinai tirpūs vandeyje, standina plauką, o silikonas nepamenu, bet manau irgi bus tirpus vandenyje. Galėsi purkšti ir po plovimo plaukus

Dėkui bigsmile.gif O galima purškaliuką plaukams gaminti su mineraliniu vandeniu g.gif (nes jį veidui naudoju )
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 06 15, 09:44)
Dėkui bigsmile.gif  O galima purškaliuką plaukams gaminti su mineraliniu vandeniu g.gif (nes jį veidui naudoju )

Kiek pati esu dariusi, darydavau su rozmarinų hidrolatu (skatina plaukų augimą) arba alavijo sultimis. Iš mineralinio tai naudos jokios (tiek veidui, tiek plaukams), tačiau galima imti kokį negazuotą ir be druskų. Bet hidrolatas vertingesnis produktas - turtingesnis savo sudėtimi, o dar ir kvepia skaniai wub.gif
Atsakyti
Tik reika pakonservuoti, nes man toks purškalas surūgo. Ten buvo fitokeratinai ir aloe sultys. Išsilaikė ne pilną savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 15, 08:25)
Pasidaryk plaukų kaukę su BTMS, aliejais, vandenine dalimi ir visokiais pagerinimais - silikonu, fitokeratinais, eteriniais aliejais ir tepk prieš plovimą,

Taigi įsilašinau po kelis lašus silikono ir fitokeratino į balzamą ir palaikiau kaip kaukę, plaukai nuostabūūūūūūs liko wub.gif

O ar galima grynu silikono lašeliu, paskirstyti tarp pirštų, perbraukti per sausus plaukus, taip kaip su aliejuku. Ar grynas gali pakenkti plaukui g.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinote kiek viename absoliuto ml telpa lašiukų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 06 19, 23:22)
Gal kas nors žinote kiek viename absoliuto ml telpa lašiukų?  ax.gif

Priklauso nuo lašintuvo, bet dažniausia apie 35 lašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa.jn: 20 birželio 2011 - 12:53