vau......
medis?
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 06 15, 12:21)
medis?
cia koki medi turit galvoj?

O as maniau kad tik medzio baldai gali buti su tokiais ipjovimais, ar kaip cia pasakyti, -pagilejimais:))
QUOTE(kvietkas @ 2011 06 15, 13:18)
sveikutes,

palaukim visagalės Mamagabi gal prikabins užuolaidą

QUOTE(*Kristal* @ 2011 06 15, 12:38)

palaukim visagalės Mamagabi gal prikabins užuolaidą

maisytuvas tokios spalvos, kaip apatiniu spinteliu rankeneles..
plyteles pirkau Iris, lenkiskos, berods 65 lt/kv..liko viena ciela dezute, t.y. lygiai puse kvadrato, nes parduotuvej kaip tik liepe uzmest puse kvadrato

sutinku, kad graziau butu i abi puses paristos uzuolaidos, bet langas kaireje atsiremia i sienos kampa..ir graziai parist jas butu sudetinga, nes uzdengtu man puse lango

Pasikartosiu, bet kvietkas virtuve man

Labai grazi virtuve
kas gamino
mano galva tos uzuolaidos is desines jums tukdys, nebu labai praktiska
gal bandykit kokia austrijete

Kalbant apie uzuolaidas, as irgi daryciau ilgas, paristas is baldu puses, o is desines paliekant lengvai kristi

QUOTE(~VEGA~ @ 2011 06 15, 12:37)
O as maniau kad tik medzio baldai gali buti su tokiais ipjovimais, ar kaip cia pasakyti, -pagilejimais:))
http://www.virginijo...tos_patinuotos/

As vis mastau apie si varianta

QUOTE(Mupi @ 2011 06 15, 13:26)
Labai grazi virtuve
kas gamino
gal bandykit kokia austrijete 

dekui..gamino adeko firmele..
vat reiktu pasimatuot, kokio ilgio tas tarpas tarp lango ir baldu..siaip tame virtuves baldu kampe nebus mano darbastalis..krapstysiuosi tarp kriaukles ir virykles, per pati vidury mazdaug..
Labai grazi virtuve. Bet as ilgu uzuolaidu virtuveje nedaryciau: viena, tai virtuve, ne salonas ar kt., garai, skysciai, trupiniai visokie, riebaluotos rankos, tik tepliosis. Geriau pasukti galva ir uzdeti kazka patogesnio, kad be reikalo tau neapsunkintu gyvenimo. Kokios spalvosglaista dejote tarp plyteliu?
QUOTE(viesnia @ 2011 06 15, 15:27)
Kokios spalvosglaista dejote tarp plyteliu?
kazkoks sviesus, tiksliai nezinau..architekte pasake atspalvi statybininkams