Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pasaka"

Buvau nuejusi pas direktore. Tikrai zinojau, kad yra mano vaiko amziaus grupej vietu, bet... Pasake, kad vietu nera! Nes matai, mano vaikas per daug islepes - pats nepavalgo, dar ant puodo nesipraso.. Nemaloniai pasijauciau. Be to, kadangi pazistami lanko si darzeli ir niekaip neislipa is ligu, tai itariu, kad aukletojos "pavedina" kartas nuo karto..
Nors mums jis butu labai patogus, bet dabar apsisprendem eiti i kita kuri nors darzeli, kuris "nebrokys". As direktorei taip ir sakiau - zinau, kad vaikas truputi atsilieka. As galiu derinti su auklyte jo prieziura, kad pamaitintu, kad pakeistu sauskelnes. Deja.. likau neisgirsta.
Dar uzsiminiau, ar galetume ateiti pusei dienos. Tai jokiu budu! Arba eini visai dienai, arba is viso ne.
Kazkaip keistai pasirode.. Sovietmetis. . Negi as dabar savo vaikui nerasiu vietos, kur norim - galim nueit pusdieniui, norim - visai dienai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 04 22, 15:36)
Negi as dabar savo vaikui nerasiu vietos, kur norim - galim nueit pusdieniui, norim - visai dienai. mirksiukas.gif


Turbūt norėjo patepimo, todėl tavo aimanos nebuvo išgirstos. Nepergyvenk, kitur rasi, tik paskubėk. O dėl tų pusdienių, tai tikrai šiaip niekur nėra, kad tik pusdieniui vestum t.y. mokėtum tik pusę sumos. schmoll.gif Mokėk visą sumą ir pasiimk vaiką kada tu nori, toks maždaug principas.
Atsakyti

Del sutrumpintos dienos,tai jus neteisi,jeigu vaikas nevalgo pusryciu ,arba vakarienes,tai ir moka mazesne suma,bet butinai turi valgyti ne maziau 2 kartu.
Toks yra potvarkis,bet ne visi darzeliai nori jo laikytis,nors privalo.
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 05 13, 20:05)
Turbūt norėjo patepimo, todėl tavo aimanos nebuvo išgirstos. Nepergyvenk, kitur rasi, tik paskubėk. O dėl tų pusdienių, tai tikrai šiaip niekur nėra, kad tik pusdieniui vestum t.y. mokėtum tik pusę sumos.  schmoll.gif  Mokėk visą sumą ir pasiimk vaiką kada tu nori, toks maždaug principas.


Tai va, kad aš MOKĖTI pinigus tai pasirengus, už visą dieną, neprašau jau ten "pusinėti", ir dar, žinodama, kad mano vaikas pagal savo amžių tikrai nėra savarankiškas, buvau nusiteikus "paderint" su konkrečia vaiko auklėtoja..

Kai sakiau "pusei dienos", tai įsivaizdavau, kad vaiką galiu atvesti 10 val ryto, galiu 14 val dienos. Žodžiu, kad man patogu būtų. Yra gi ir vizitai pas gydytojus, ir papildomos procedūros, ir apsipirkimai..Galų gale, ir vaikas gali norėti pabūti namie.. Aš šiuo metu nedirbu. Į daržą noriu vesti tik todėl, kad bendrautų su vaikais, ne vien suaugusiais..

Prašiau, kad tik priimtų, o jau dėl savarankiškumo, taigi viskas išaugama ir sutvarkoma, kad ir dėmesiu auklėtojai.. Deja... Vat tik pamokslą išgirdau, kad turiu per vasarą "sutvarkyti" savo vaiko savarankiškumą.
Žodžiu, skaudu. Tuo labiau, kad žinau, jog vietų YRA, ir po mano vizito buvo priimti bent du vaikai. Bet matyt, jie buvo savarankiški.. O manasis.. lai tūno namie..
Atsakyti
Mes lankom jau metus. Pradėjom nuo 2,2 m. buvo sūnus lopšeliukų grupėje, dabar eisim į darželinukų. Aš visai patenkinta. Vaikai mažai serga. mirksiukas.gif Auklėtoja gal tokia šaltoka atrodo ax.gif , bet vaikams ji tinka, vadinasi, viskas ok. smile.gif
Dar patinka tai, kad neįsileidžia į teritoriją svetimų, todėl aplinka tikrai prižiūrėta, sutvarkyta, thumbup.gif ne taip, kaip kai kuriuose kituose darželiuose.
Va nežinau, kokia bus dabar auklėtoja g.gif

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 06 10, 22:22)
Tai va, kad aš MOKĖTI pinigus tai pasirengus, už visą dieną, neprašau jau ten "pusinėti", ir dar, žinodama, kad mano vaikas pagal savo amžių tikrai nėra savarankiškas, buvau nusiteikus "paderint" su konkrečia vaiko auklėtoja..

Kai sakiau "pusei dienos", tai įsivaizdavau, kad vaiką  galiu atvesti 10 val ryto, galiu 14 val dienos. Žodžiu, kad man patogu būtų. Yra gi ir vizitai pas gydytojus, ir papildomos procedūros, ir apsipirkimai..Galų gale, ir vaikas gali norėti pabūti namie.. Aš šiuo metu nedirbu. Į daržą noriu vesti tik todėl, kad bendrautų su vaikais, ne vien suaugusiais..

Prašiau, kad tik priimtų, o jau dėl savarankiškumo, taigi viskas išaugama ir sutvarkoma, kad ir dėmesiu auklėtojai.. Deja... Vat tik pamokslą išgirdau, kad turiu per vasarą "sutvarkyti" savo vaiko savarankiškumą. 
Žodžiu, skaudu. Tuo labiau, kad žinau, jog vietų YRA, ir po mano vizito buvo priimti bent du vaikai. Bet matyt, jie buvo savarankiški.. O manasis.. lai tūno namie..



O tu nueik ir sakyk iskelta galva, va jau mes pramokom per vasara ir ant puoduko prasytis ir valgyti savarankiskai "tai, kiekviena mama ir aukletoja supranta savaip". Reikia tik duoti vaikui sauksta i rankas ir jisai jau zino, kur ji kisti, nors i burnyte jis gali patekti ir aplinkiniu keliu mirksiukas.gif Su aukletojom visada galima sutarti del papildomos prieziuros ( bukim biedni, bet teisingi), cia vedeja tik labai didziuojasi. O Jei tik pavyks patekti i darzeli, galesi pasiimti vaika , kada tik sirdis geidzia, toliau vedeja net nepasidomes, kaip tam vaikuciui sekasi ( siaip vizualiai ji labai uzsiemusi asaba, ir visada skubanti, nes dar be vedejos pareigu jinai eina ir grupes aukletojos pareigas. doh.gif ) O taip galima "persidirbti" g.gif
Beje tikrai zinau, kad lopselio grupese yra ir mazesniu vaikuciu . Yra vaikiukas 1.8 men. O kai nuejau paklausti, ar butu galima mums nuo naujuju lankyti lopseli ( kaip tik bus 1.8 men.) Jokiu budu,-atsake ji. Pas mus visi vaikai TIK nuo dvieju metu ir ne mazesni !!! Ir nesvarbu ar pries metus ar pries savaite uzsirasysit.
Ir tikrai kazkokia ji su pasleptom mintis ar norais. Nu dvelkia, kaip kazkas issireiske " sovietmecio parduotuves vedeja". doh.gif

Atsakyti
Labutis mamytes, gal galite padeti ax.gif Mes norime svo mazaji jau uzrasyti i darzeli. Mums arciausiai namu lopselis-darzelis "Pasaka" , gal zinote kokiu atsiliepimu apie ji, o gal galite ka patrti is savo patirties. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika,

Mes lopšelinukų grupę lankom dar tik antra savaitė. Bet aš esu labai patenkinta (tfu tfu tfu).Grupėje 13 vaikiukų, auklytės ir šeimininkutė puikios. Jokių patepimų nereikėjo kad priimtų, nors iš anksto nebuvau į eilę atsistojusi. Tiesiog nuėjau pas vedėją, paverkiau, kad neturiu kur vaiko dėt ir po 2 sav. mes jau pradėjom lankyti. thumbup.gif Beje apie pampersus - vedėja klausia ar be jų ir, atseit, jau "pampersinių" neima, o iš tiesų, tai grupėje daug vaikų su pampersais yra doh.gif Čia jau su auklytėm reikia derint. Tvarkingas darželis, prie pat gyvenam, tai žinom, kad ten pašaliniai niekada nevaikšto, gerai tvarkoma.
Atsakyti
Na tai tu mane nuraminai rolleyes.gif jau kita savaite eisiu savo bumbuliuka ten prirasyti, na as zadu vaika vesti nuo rugsejo men 4u.gif . O kaip ten su jaunesniais ar priima? kiek zinau grupes tik nuo 2 metu, o mano maziui dar poros meneseliu truks doh.gif
Atsakyti
O mes jau trecius metus lanko si darzeli, tai puikus darzelis, i lopseli pradejomeiti 2 metuku, vaikutis dar dare i pampersa, bet nebuvo jokiu problemu, aukletojos labai nuosirdzios, dabar einam i didesniu grupe(batuotas katinas), ten taip pat labai puikios aukletojos. vaikui labai patinka, o tai svarbiausia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zivilake @ 2006 11 23, 14:46)
Na tai tu mane nuraminai  rolleyes.gif jau kita savaite eisiu savo bumbuliuka ten prirasyti, na as zadu vaika vesti nuo rugsejo men  4u.gif . O kaip ten su jaunesniais ar priima? kiek zinau grupes tik nuo 2 metu, o mano maziui dar poros meneseliu truks  doh.gif

priima ir mazesnius, dabartinej lopselio grupej aukletoja sake, kad yra ir 1,5metuku mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal ten lopselinuku yra kelios grupes? gal gali patarti i kuria geriau vesti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Darzelyje yra 2 lopselinuku grupes, bet abiejuose dirba puikios aukletojos. As vedziau i viena grupe, o drauge i kita ir abi buvom labai patenkintos smile.gif , nors aisku yra tokiu, kuriems blogai..., mano vaikui ir ne tik pakeisdavo ir pampersa, taip pat nelabai mokejo valgyti sriuba, dazniausiai nepataikydavo i burnyte lotuliukas.gif , bet del to neisgirdau jokiu priekaistu, ir neikam nedaviau jokiu kysiu thumbup.gif
Atsakyti