QUOTE(Aaukse @ 2010 09 17, 19:50)
Kaip sekaisi daržiuke mažiukams? Nesergat?
Mes tai vis dar namie....
Nuo akytės perėjo į slogą, o dabar kosulys
QUOTE(Kurmelis @ 2010 09 20, 17:12)
labuka,
as jau pastebejau kad penktadieni jusu nebuvo, bet pamaniau gal mama laisva diena turi.
sveikit,
viktorija ir namuos, vel sekmadieni sloga islindo, siandien jau kosi, na sloga mums visad i kosuli pereina.
siandien dar yra kas pabuna namie, o ryt ziuresim kaip bus.
o auguste tikrai neverkia, na kiek rytais maciau kai atvesdavau savo panelyte.ir kaip sakau vis prieina prie viktorijos, koki zaisla paduoda, matosi kad mergyte bendraut nori
o pas pagrandukus bent dvi mergaites tikrai yra
Papildyta:
QUOTE(Kurmelis @ 2010 09 20, 17:12)
o kokius vaistukus jus vartojat???
nosi su quix plaunu, vibrocil lasinu, dar sinupret'a geriam, ir stodal nuo kosulio??
neisivaizduoju kaip kovot su ta sloga, kad greiciau praeitu.
ir ka daryt kad nuo jos apsisaugot.........nes mes jau si menesi antra karta sloguojam...
Papildyta:
tiesa, gavom pirmaji kvita uz darzeli, tai norejau paklaust kas dar gavot ir kokia suma, nes mes viena savaite sirgom, atnesem pazyma, o mums paskaiciavo 148 lt, man atrodo kad cia uz visa men
QUOTE(adiavvv @ 2010 09 21, 09:13)
tiesa, gavom pirmaji kvita uz darzeli, tai norejau paklaust kas dar gavot ir kokia suma, nes mes viena savaite sirgom, atnesem pazyma, o mums paskaiciavo 148 lt, man atrodo kad cia uz visa men
Neissigaskit! Cia uz visa men., o jusu praleistos dieneles (jei su pazyma) bus nuskaiciuotos kita menesi.
QUOTE(rrr? @ 2010 09 21, 11:09)
Neissigaskit! Cia uz visa men., o jusu praleistos dieneles (jei su pazyma) bus nuskaiciuotos kita menesi. 
dekui uz paaiskinima, as kazkaip taip ir pagalvojau
QUOTE(adiavvv @ 2010 09 21, 07:13)
o kokius vaistukus jus vartojat???
nosi su quix plaunu, vibrocil lasinu, dar sinupret'a geriam, ir stodal nuo kosulio??
ir ka daryt kad nuo jos apsisaugot.........nes mes jau si menesi antra karta sloguojam...
Papildyta:
Papildyta:
Duodu Stodal, jūros vandenį, į akytes Tobrex, dar garinu, trinu Mentholatum. Bet sugirdyt vaistus ir sulašint į akis yra misija neįmanoma..... per prievartą ir tai dar labai sunkiai....
Kitam daržely irgi tokia pat suma, o aš tikėjausi didesnės
Nesirkit
QUOTE(Kurmelis @ 2010 09 21, 17:38)
Duodu Stodal, jūros vandenį, į akytes Tobrex, dar garinu, trinu Mentholatum. Bet sugirdyt vaistus ir sulašint į akis yra misija neįmanoma..... per prievartą ir tai dar labai sunkiai....
dar duodu homeopatinių žirniukų imunitetui stiprinti, bet kiek padeda....nežinau
Dar kiek auklei sumokėsim už sirgimą
Nesirkit
Nesirkit
sveikit
o mes tai labai skaniai geriam stodal, isgeria norma ir dar papraso, o vat sinupreta kai duodu gert, tai vejuos per visus kambarius.
jus bent turit iseiti-aukle, o as turiu imt biliotenius, gerai,kad sikart giminaite atostoguaja, tai paziuri, nes jau si men viena pasemus buvau. nzn ka cia daryt
QUOTE(adiavvv @ 2010 09 22, 07:48)
sveikit
o mes tai labai skaniai geriam stodal, isgeria norma ir dar papraso, o vat sinupreta kai duodu gert, tai vejuos per visus kambarius.
jus bent turit iseiti-aukle, o as turiu imt biliotenius, gerai,kad sikart giminaite atostoguaja, tai paziuri, nes jau si men viena pasemus buvau. nzn ka cia daryt
kaip ta imuniteta stiprinti 
Gerai kai bent vaistus geria
Auklę rasti nemanau, kad yra labai sunku
QUOTE(Kurmelis @ 2010 09 22, 10:03)
Gerai kai bent vaistus geria
Nors vieną
Tik pinigėlių reikia
Aš nelabai galiu imti biuletenį, toks darbas 
na mes gyvenam uzmiestyje, tai net nzn kaip su aukle butu, tiksliau i didesnius pinigelius viskas atsiremtu.
o darbe is tikro ir neri suzaveti kai nebuni darbe.nors bet kokiu atveju darbus vistiek tenka pasidaryt paciai, o darbdaviams net nereikia pinigu moket, cia biliotenio atveju, bet.. kartais, o tiksliau daznai, reikia, greitai, cia ir dabar
QUOTE(egjora @ 2010 09 22, 13:13)
sveikos,
noriu pranest , kas nezino, kad nykstuku gr, ryt 09-23 16.30 susirinkimas.
Sveikit
noriu pranest , kas nezino, kad nykstuku gr, ryt 09-23 16.30 susirinkimas.
Sveikit
katik sulaukem skambucio
aciu ir jums
QUOTE(adiavvv @ 2010 09 22, 10:29)
na mes gyvenam uzmiestyje, tai net nzn kaip su aukle butu, tiksliau i didesnius pinigelius viskas atsiremtu.
o darbe is tikro ir neri suzaveti kai nebuni darbe.nors bet kokiu atveju darbus vistiek tenka pasidaryt paciai, o darbdaviams net nereikia pinigu moket, cia biliotenio atveju, bet.. kartais, o tiksliau daznai, reikia, greitai, cia ir dabar
Na, paieškojus galima rasti, bet jei galima imti biuletenius, ramiau slaugyti savo vaiką pačiam, o mano darbas toks, kad jis vyksta tik tam tikru laiku kai aš būnu, jei manęs nėr, jo nebegalima atidirbti.....
QUOTE(adiavvv @ 2010 09 22, 13:01)
Mes irgi sulaukėm skambučio, ačiū ir Egjorai