tai gal tada priklauso i kuria grupe papuola, nes mums tai tikrai nieko tokio nebuvo.
rugseji surinko po 20lt, vienkartinis toks rinkimas buvo, sako jau mes tas lesas paskirtysim kam reiks, ar klijam, ar spalvotam popieriui, ar kokiam valikliui.
siaip tokiu poziuriu likau patenkinta, ir tikrai nesijauciu kad buvau nureketuota.realiai vaikas darzelyje praleidzia didziaja dali savo laiko. pasakysit kad valstybe remia, cai tai anekdotas.
tikrai reikia tureti didelius vadybinius sugebejimus kad is tu pinigeliu galima butu isiversti, musu valstybe niekam neranda pinigu, tiksliau butiniausiems dalykam, paziurekit, kaip is per akcijas suaukotu pinigu, perkami brangus ir reikalingi irengimai klinikose, ligoninese ir pan. tuo turetu apsirupinti valstybe, bet..tai manau kad ir darzeliu sienos, grindys jiems maziausaiai rupi.
QUOTE(naitas @ 2010 12 21, 16:46)
Taigi neše

, Ir PATALYNĖS komplektus nešė, ir kasmet sąrašiukus įbruka, ir kasmet renka arba po 50 litų, arba po 5 litus kas mėnesį
Aš dar pati labai stebėjaus dėl tos patalynės, nes mano vaiko darželyje niekada nereikėjo nei mokėti už patalynės buvimą, nei už jos skalbimą kaip kad kitų miestų darželiuose tėvai dar įpareigoti yra sumokėti už skalbimą