Svoris - labai individualus dalykas. Kokios čia taisyklės gali būti išvedinėjamos. Aš priaugau jau beveik 10kg (sakau beveik, nes svoris pas mane šokinėja labai greitai, po švenčių vos ne +5, paskui per mėnesiuka numetu). Tai vat kai sulaukiau šventės - nėštumo, mečiau visas dietas į šoną, o jos pas mane gana griežtos, vos ne "ant minimum kalorijų" sėdėdavau. O dar du mėnėsiai gulimo režimo... Nei kiek nesistebiu, kad šitaip užaugau. Tiesiog organizmas apsidžiaugė, kad nebeskriaudžiamas ir ėmė naudotis gera proga

Į savaitę po kilogramą priaugdavau. Dabar - per du mėnesius kilogramą. Beveik vietoje stoviu ir manau, kad normaliai maitinantis, nebeturėčiau baisiai pūstis.
O gydytoja nei nebandė bartis dėl svorio. Juokais sakiau "Jei liepsit dar gulėti, tai ant svarstyklių daugiau nebelipsiu" Nesuprantu, tų kur barasi - taigi nemetas dietų laikytis ar kokiu treniruoklių saleje padirbėti. Gims mažas ir tada tą svorį už ragų bus galima griebti. Nesuprantu kodėl sako,kad augant svoriui vaikelis didelis užauga. Visai nebūtinai. Tokia pati situacija su mano antruoju buvo +28kg, o vaikelio svoris 3,600, tai kaip ir normalu.