QUOTE(Olesta @ 2011 04 14, 06:50)
Kristule05, kaip pirmam kartui visai nieko

o tam, kad neliptų prie stalo, iš mano patirties pora patarimų: 1 - nedenk torto iš karto po masės pagaminimo, leisk masei pastovėti, subręsti (bent porą valandų), tada ji Tavęs labiau klausys; 2 - kočiodama masę, stalą pasibarstyk krakmolu

šaunuolė, kad pabandei, įprasi, pabandysi vienaip, kitaip ir netrukus rodysi mus šedevrus kaip
ačiū už patarimus

ir dar norėjosi,kad mano darytas pastilažas elastingesnis būtų

gal sakau želatinos truputį daugiau reikėjo

o koks jis pasidaro pastovėjęs,kieta ar minkštas turi būti,ašmat šaldituvan tort padėjau,tai man jis pakietėjo truputuką,gal sakau nereikėjo dėti
bet šiaip bandysiu aš su pastilažu susidraugauti

va velykoms reiks tortuką gal sulipdyti kokį,vėl proga pasitobulinti.

aš gi tik sau darausi,bet noris kažką daugiau mokėti,ne tik trupinius barstyti
aha tikrai
Cipciukas galėtų kokią vasaros stovyklą suorganizuoti pradedančioms puošėjoms,oi būtų ko pasimokyti