Kristule05, kaip pirmam kartui visai nieko

o tam, kad neliptų prie stalo, iš mano patirties pora patarimų: 1 - nedenk torto iš karto po masės pagaminimo, leisk masei pastovėti, subręsti (bent porą valandų), tada ji Tavęs labiau klausys; 2 - kočiodama masę, stalą pasibarstyk krakmolu

šaunuolė, kad pabandei, įprasi, pabandysi vienaip, kitaip ir netrukus rodysi mus šedevrus kaip
Cipciukas...
vienos dengia iš karto po pagaminimo, kitos dengia subrandinusios, kaip kas turi įgūdžius ir kaip pavyksta pagaminti masę
Cipciuk, labai gražus Jūsų tortas su boruže, nu tokia simpatulka išraiškinga, labai labai gražu

ir trečiasis tortas labai gražių spalvų, toks nematytas irgi labai patiko mintis...žodžiu puikumėlis, kaip visada

aš čia vėl su rožėmis, ir lapeliais, kriaušinis-karamelinis tortas, šokoladinė glazūra, šlapias bezė, pastilažo rožės, plikytos tešlos lapukai, dekorgelio rasa...
