
Oi, klaida padariau, Cipciuk - ne taip parasiau, "apsiromantinusi" labai buvau

QUOTE(olga25 @ 2011 04 21, 14:16)
Dekui, kaip tik ten ir ruosiausi keliauti

Merginos, pasikartosiu su klausimu. Ar galima ant slapio beze berti spalvotu pabarstuku? Ar nepavirsta jie i kose?
Aš nebandžiau, bet manau, kad gali barstyti, ta šlapia bezė labai greitai "apsitraukia", na taip "uždžiūva". Jei barstysi po kiek laiko, tai net nesilaikys tie pabarstukai.
laba
mergaitės įsigijau Americolor gelinių dažų,ir noriu sužinoti,ar daug jų dedate spalvai gauti,ar ryški ji būna?kiek skaičiau daugelis giriate juos,tai susigundžiau nusipirkti
gal turite kokių pastebėjimų dėl jų



QUOTE(naitas @ 2011 04 21, 08:52)
verdat kondencofkę?


Viriau



QUOTE(*monikute* @ 2011 04 21, 15:55)
Viriau
ir sakyčiau skonis skiriasi nuo rududu
virtas kondensuotas skanesnis, švelnesnis 



Man virtas irgi daug skanesnis


Malonu, kad pastebejot mano boruzyte
tokia pirma karta dariau, bet labai patiko, lengvai ir greitai darosi
RiMami, dekui uz paaiskinima, meginsiu ir as zuiki pasidaryti, jau senai audziu minti ir todel klausineju, kas gali patarti


RiMami, dekui uz paaiskinima, meginsiu ir as zuiki pasidaryti, jau senai audziu minti ir todel klausineju, kas gali patarti

sveikos kepejeles,
ateinu pas jus su keletu skubiu klausimu (tik nepykit, jei jau N temoj, x puslapy snekejot apie tai
):
1. ar ant torto, kur kremas ricota+grietinele, trintos braskes+zelatina tepti slapia beze? ar nenuciuos?
2. ar ant slapios beze galima det sokoladine tvorele? jei taip, po kiek laiko ja lipdyt? speju reik palaukt, kad biski aptrauktu ta beze?
tuoj ikelsiu kelis savo darbelius, kad negalvotumet, kad siaip sau klausineju
aciu, jei kas nepatingesit atsakyt
ateinu pas jus su keletu skubiu klausimu (tik nepykit, jei jau N temoj, x puslapy snekejot apie tai

1. ar ant torto, kur kremas ricota+grietinele, trintos braskes+zelatina tepti slapia beze? ar nenuciuos?
2. ar ant slapios beze galima det sokoladine tvorele? jei taip, po kiek laiko ja lipdyt? speju reik palaukt, kad biski aptrauktu ta beze?
tuoj ikelsiu kelis savo darbelius, kad negalvotumet, kad siaip sau klausineju

aciu, jei kas nepatingesit atsakyt

Ir as su skubiu klausimuku
kas darote karamelini ganasa??? Siandien pameginau......nieko nesigauna man
isviriau cukru su vandeniu, po to grietinele imaisiau ir atsaldziau, bet niekas nesiplaka man iki purumo, kad galeciau puosti torta, tik pertepti lakstus galeciau , nes konsistencija tai kaip grietines
Na speces
ka ne taip padariau

kas darote karamelini ganasa??? Siandien pameginau......nieko nesigauna man

isviriau cukru su vandeniu, po to grietinele imaisiau ir atsaldziau, bet niekas nesiplaka man iki purumo, kad galeciau puosti torta, tik pertepti lakstus galeciau , nes konsistencija tai kaip grietines



QUOTE(benomama @ 2011 04 21, 22:25)
Ir as su skubiu klausimuku
kas darote karamelini ganasa??? Siandien pameginau......nieko nesigauna man
isviriau cukru su vandeniu, po to grietinele imaisiau ir atsaldziau, bet niekas nesiplaka man iki purumo, kad galeciau puosti torta, tik pertepti lakstus galeciau , nes konsistencija tai kaip grietines
Na speces
ka ne taip padariau 

kas darote karamelini ganasa??? Siandien pameginau......nieko nesigauna man

isviriau cukru su vandeniu, po to grietinele imaisiau ir atsaldziau, bet niekas nesiplaka man iki purumo, kad galeciau puosti torta, tik pertepti lakstus galeciau , nes konsistencija tai kaip grietines



nenusimink , čia Lietuvoj berods galt tik kelioms gavos

didelį indelį grietinėlės užvirinu, nukaičiu puodą, sudedu Rududu indelį, išmaišau, kad ištirptų ir palieku naktį šaltai, ryte išplaku
gali kondensuoto ir mažiau dėt žodžiu pagal skonį , gausis šitas reikalas garantuotai

nieko siandien negaliu ikelt, kompas uzluzta, vos radikal isijungiu
