Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 22:46)
šiaip man norėjosi gaidį nufotografuot, bet deja neradau...
lotuliukas.gif Ne, na, čia jau būtų ne kas, kaip ir tavo pozicija, manau, o vat tas šone vaizdelis gi sietinas su paradu Vilniuje smile.gif) Tik va baiminausi, kad nesupras gavęs ką ta nuotrauka reiškia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 15 balandžio 2011 - 22:48
Dalyja good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 22:46)
Gėjiška apyrankė, nes gėjas kovoja už teisingumą  ax.gif

Ups... Pamaniau, kad ten mažumų priešininkas blush2.gif Gėjus gi neasocijuojasi su smurtu, priešingai, gėjų priešininkai su tuo asocijuojasi, ar ne taip? smile.gif

Bet va apyrankę net suvėrei, gausi dabar nešiot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 15 balandžio 2011 - 22:50
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 15, 23:47)
lotuliukas.gif  Ne, na, čia jau būtų ne kas, kaip ir tavo pozicija, manau, o vat tas šone vaizdelis gi sietinas su paradu Vilniuje smile.gif) Tik va baiminausi, kad nesupras gavęs ką ta nuotrauka reiškia

Jie gali būt, bet tegul nevaikšto su tais paradais...

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 15, 23:49)
Ups... Pamaniau, kad ten mažumų priešininkas  blush2.gif  Gėjus gi neasocijuojasi su smurtu, priešingai, gėjų priešininkai su tuo asocijuojasi, ar ne taip? smile.gif

Bet va apyrankę net suvėrei, gausi dabar nešiot biggrin.gif

Reik tada perfotografuot ranką lotuliukas.gif

Mažosios paėmiau apyrankę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 15 balandžio 2011 - 22:58
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 22:51)
na va, pataikiau ant priešininkės angel_sadangel.gif Bet pati kalta esu - tokia subtili tema (kaip ir religija kokia).
Rita, žiūrėk biški pazaidžiau su tavo nuotrauka (nepyk  4u.gif ) ką manai?

Na, man maggie irgi sakė, kad wb grybauja (aš pamiršau atstatyt narcizus fotografuodama), bet vis tik norisi to spalvingumo vos vos, dabar truputėlį per švelniai, bet taip vos vos. Nor sgal reikia ilgiau pažiūrėt, akys priprato jau prie ano varianto biggrin.gif Ačiū, drauge biggrin.gif friends.gif
Papildyta:
Dalyja, o kas pozavo? biggrin.gif
Papildyta:
Atiduok nuotrauką, ot kokia lotuliukas.gif Įmesk jei gali pas save, aš pasiimsiu ir galėsi trint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 15 balandžio 2011 - 22:57
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 15, 23:59)
na va, pataikiau ant priešininkės  angel_sadangel.gif Bet pati kalta esu - tokia subtili tema (kaip ir religija kokia).

Na, man maggie irgi sakė, kad wb grybauja (aš pamiršau atstatyt narcizus fotografuodama), bet vis tik norisi to spalvingumo vos vos, dabar truputėlį per švelniai, bet taip vos vos. Nor sgal reikia ilgiau pažiūrėt, akys priprato jau prie ano varianto biggrin.gif Ačiū, drauge biggrin.gif  friends.gif
Papildyta:
Dalyja, o kas pozavo? biggrin.gif
Papildyta:
Atiduok nuotrauką, ot kokia  lotuliukas.gif  Įmesk jei gali pas save, aš pasiimsiu ir galėsi trint biggrin.gif

Tai tau patinka tie gėjų paradai? tongue.gif

Ne dieds pozavo tongue.gif mirksiukas.gif

Tau matosi šia nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 15, 22:26)
o kaip vadinasi tas filmas?

jau parašiau ax.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 22:53)
Jaučiu aš turiu  mirksiukas.gif

o ,kaip faina būtų bigsmile.gif anglų kalba? dabar aš išvarau ,tai prie kompo nelabai gal būsiu savaitgalį...bet kai grįšiu,tau parašysiu 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 23:42)

už teisingumą!!!

šiaip... mano mintys tai yra priešingos, nei padarytos nuotraukos...

super išsisukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 16, 00:04)
o ,kaip faina būtų  bigsmile.gif anglų kalba? dabar aš išvarau ,tai prie kompo nelabai gal būsiu savaitgalį...bet kai grįšiu,tau parašysiu  4u.gif
super išsisukai  thumbup.gif

Nea, filmas rusų kalba. Tinka?
Žėk, o mes apie tą patį filmą kalbam: MARIA LARSSON "EVIGA OGONBLICK"? pAS MAN TAIP RAŠo titruose.

Ačiū ačiū hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 15 balandžio 2011 - 23:16
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 22:56)
Reik tada perfotografuot ranką  lotuliukas.gif

Kazkada ir sufrazistes buvo tokioj opozicijoj.O dabar turim teise balsuot, teise dirbt, galu gale teise kelnes nesiot.Ir atrodo savaime suprantama.O pries 100 metu buvo panasiai, kaip dabar su gejais.Taigi:)
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 23:04)
Tau matosi

Aga, išsiaugojau kaip pavyzdį. Ačiū!

Alabama, būsiu neoriginali :****** biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 15 balandžio 2011 - 23:21
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 15, 23:20)

Alabama, būsiu neoriginali :****** biggrin.gif

Nu taigi :******* biggrin.gif
Atsakyti
baigiau žiūrėti "Biutiful"-seniai mačiau filmą, taip giliai sukrėtusį.....labai rekomenduoju ir aš pažiūrėt
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 21:42)
Na ką dedu teismui savo vieną iš idėjų  blush2.gif

gerai pratęsei mintį smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 15, 21:46)
šiaip man norėjosi gaidį nufotografuot, bet deja neradau...

Ooooo, tokį variantą irgi labai norėtųsi pamatyti biggrin.gif

peržiūrėjau, ar teisingiau paklausiau, kas dėjot nuorodą su daina bei koliažais-nu labai jie faini...

o aš šiandien kažkaip non-stopu šios dainos klausiau, ir klipas man labai patiko, va jei kada išdrįsčiau pasvajot apie studiją, tai norėčiau panašių patalpų- čia drambliuko rožinė svajonė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 15 balandžio 2011 - 23:58