Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas. Ar labai daug keblumų sukelčiau, jeigu atsisakyčiau mainų?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 18, 11:47)
Atleisk man kaimietei  blush2.gif  4u.gif

4u.gif

Kad nebūtų baisiai jau ne į temą, parodysiu savo kaimą:

user posted image

Šiaip tai ne kaimas čia, o trečias pagal dydį Austrijos miestas hihihi.gif

Prisiminiau ryte, kad seniai jau peizažų nefotografavau, tai šunį bevedžiodama prigriebiau fotiką. Ale ne peizaziškai kažkaip, prizoominau kiek tik galėjau ko tais unsure.gif

Kritikai čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 18, 11:02)
Kad nebūtų baisiai jau ne į temą, parodysiu savo kaimą:
Kritikai čia  biggrin.gif

wub.gif wub.gif Pamatau tokius vaizdus ir noriu važiuot į vieną UK kaimą, gyvenau ten 2 savaites, tiesiog įsimylėjau... Priminė kažkaip. O čia kalnai, ech, uch, mm miau mrr laugh.gif

Aš mašinas naikinčiau abi lotuliukas.gif Bet čia mano skoniui, aš vieną nuotrauką irgi turiu, kur mašiną teks slėpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 18, 12:00)
Labas. Ar labai daug keblumų sukelčiau, jeigu atsisakyčiau mainų?
tikrai negali?
vėloka atsisakyti. nebent atsirastų dar kas nors, vietoje tavęs..

oi, rodos ne vėlu. Kopijuojant sąrašą vienas nikas pasimetyė, tai dabar vėl išsilygina. Vietoj tavęs tuomet ją įrašysiu. Gerai?
Nors ji man taip pat adreso dar neatsiunė, tikiuosi nepasuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 balandžio 2011 - 11:13
QUOTE(airv @ 2011 04 18, 11:59)
Dėkui, merginos smile.gif

Reportažas man labai įdomi tema. Pati bandau įminti paslaptį koks geras turėtų būti.
Dar bandau portretą-seriją įminti. Bet viskas sudėtingiau nei atrodė smile.gif Nesigauna taip kaip norėčiau smile.gif Šitą seriją bandžiau daryti, kad būtų bendras "vardiklis", kad mus sietų ty samčiai čia smile.gif Smagu būtų išgirsti Jūsų nuomonę ir patarimų ---> AirV Flick'is

Kad mano akim ne vien tik samčiai čia bendras vardiklis, gi ir kėdė ta pati, ir siena. Samčiai būtų bedras vardiklis tada, kai būtų skirtingi samčiai skirtingose virtuvėse. Čia aš taip manau. Bet šiaip tai tie samčiai čia smagiai žiūrisi smile.gif Ir veikėjai smagūs, visi su savom nuotaikom, ir šešėliai dar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 18, 10:29)

Man trecia superine... nu vat patinka nors tu ka....  smile.gif....

ačiū labai blush2.gif ir ačiū kad pastebėjai 4u.gif

vakare pasižiūrėsiu kitas foto,nes dabar nieko ant kompo nesimato ,tik atpsindžiai ax.gif doh.gif
Atsakyti
grean tea, prirasyk mane prie draugu flickrej-noreciau paziuret reportaza ax.gif
As dosa31
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 18 balandžio 2011 - 11:55
grean tea, nematau ir aš, o noriu biggrin.gif erikamaja aš flickre.
Atsakyti
Prirašiau. Ale jūs ten ne vien pažiūrėkit, tarkit po to nors žodelį unsure.gif Ar aš ten taip juokingai atrodau, kad besijuokdamos į klavišus nepataikot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 18, 12:07)
tikrai negali?
vėloka atsisakyti. nebent atsirastų dar kas nors, vietoje tavęs..

oi, rodos ne vėlu. Kopijuojant sąrašą vienas nikas pasimetyė, tai dabar vėl išsilygina. Vietoj tavęs tuomet ją įrašysiu. Gerai?
Nors ji man taip pat adreso dar neatsiunė, tikiuosi nepasuoja  smile.gif

Esmė tokia, kad aš su vaikais trečiadienį išvažiuoju į sanatoriją. Aišku jei neišeina stengsiuosi kažkaip susisukti, bet būtų geriau, kad kažkas vietoj manęs atsirastų.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti