Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 17, 22:11)
p.s. jau kuris laikas pastebiu, kad Dalyja vadini Dylaja

Supratau tada kodel kartu sudetos smile.gif
Nu bet kokia as ziopla doh.gif Matyt man daug graziau ir paprasviau taip raides sudeliot blush2.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 17, 22:34)
Rūkas gavos šiaip sau, toks nevykęs, nors sakau nebespėju visko pažiūrėt...

O as sakau, kad labai graziai ruka uzfiksavai... Koliaziukas isvis kaip atvirute gavosi ir tikrai ne blogaja prame smile.gif Man labai grazu... jauciu ir atskirai tos foto labai liuks ziurisi bigsmile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 04 17, 22:47)

Pritariu kad su blykste reik mokytis dirbti... Net atskiras mokslas nuo fotiko smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 17, 23:29)
Nebloga, juk Akasha, man naują niką sugalvojo?

Hey tik nepyk uz mano tokius nukrypimus blush2.gif rolleyes.gif Matai ka sedejimas namie daro smile.gif Manau po velyku bus dar silciau, tai reiks vel pasimytint.... wink.gif

QUOTE(airv @ 2011 04 17, 23:30)

Man labai patiko pati foto... soriukas, kad dainos neklausau, bet sendien kazkaip tylos ir ramybes noriu....

Mintys galvoj makaluojasi netvarkingai o noriu sumastyt kaip cia vaika pafotkint ar auto pabandyt pasidaryt doh.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 17, 23:52)
Nu tai imkit daugiau, gal kas patiks mastau.gif
O rūko jau kurią dieną įdėsiu į flickre, nebier kada šiandien. 
Papildyta:
Na, ačiū (kaip ir kitoms), jau beveik patikėjau  4u.gif

Pirmoji nereali... Man patinka tokios minimalistines smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 18, 00:11)
Neturėčiau laiko fotografavimui, nes viską paskubomis darom. O kava po visko matyt nebesiskaito  smile.gif

Mano rytas isvis kazkokia nesamone, labiau vakara galiu fotkint smile.gif Nors kalbant apie reportazine foto, tai manau kaip tik butu lengviau padaryt su nedaug foto ir pagrindine ceremonija, kava su cigarete... smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 18, 00:23)
biškuti papildžiau savo foto... šiandien vaikščiojau miške  blush2.gif

Man trecia superine... nu vat patinka nors tu ka.... smile.gif....

QUOTE(gotte @ 2011 04 18, 09:51)
Stengiuos pribėgom paskaitinėti,

Man labai patiko kaip parasei apie reportazine fotografija.... Saqunuole... av butent taip ir as suprantu... Ir pritariu, kad tai atskira meno saka... na reik sugebet teisingai viska apipavidalint ir isrinkt tinkamus kadrus... Ir tikiuosi merginos nesupyka, kad nekomentuosiu ju reportazu... zinau, kad nepadaryciau geriau ir man labai sunku nes tai nera mano megiama saka..... ax.gif
Atsakyti
aš irgi Green Tea nematau.

QUOTE(Akasha @ 2011 04 18, 09:29)
Koliaziukas isvis kaip atvirute gavosi
Žinok koliažiuko ir nedariau, tokį kaip atvirlaiškį ar kažką tokio. Net nedėčiau į rėmus (čia metafora biggrin.gif, pamaniau reikia pažymėt biggrin.gif ), bet kas iš esmės ką gali nusiųsti paštu ar nerūpestingai prismeigti su knopkele virš stalo.
Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 18 balandžio 2011 - 09:38
Praturtėsiu draugais flickr lotuliukas.gif

Ką kuria nuotrauka pasakyt norėjau vėliau papasakosiu, paliksiu jum kol kas laisvės interpretacijoms ir visam kam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 04 17, 23:30)

„David Quetta + Kidcudi – Memories“

na labai gerai cia sugalvojai smile.gif tinka nuotrauka dainai rolleyes.gif

numeriuka mainams jau pasirinkau.

jungiuosi ir as knygos interpretacijai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 18, 10:03)
Praturtėsiu draugais flickr  lotuliukas.gif

Ką kuria nuotrauka pasakyt norėjau vėliau papasakosiu, paliksiu jum kol kas laisvės interpretacijoms ir visam kam  biggrin.gif

o tu čia rimtai su paspirtuku važiuoji? lotuliukas.gif Ir rimtai kelies 4:30? tai kada miegoti?
Atsakyti
Refresh, matau kabi, parašyk man savo adresą. mainams reikia
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 18, 11:10)
o tu čia rimtai su paspirtuku važiuoji?  lotuliukas.gif  Ir rimtai kelies 4:30? tai kada miegoti?

Taip unsure.gif Man iki stoties 3km, autobusai mūsų kaime tokiu metu nevažinėja, tai paspirtuku greičiau. O miegu po to traukiny, aš į kitą miestą važinėju, vat...
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 18, 10:20)
Taip  unsure.gif Man iki stoties 3km, autobusai mūsų kaime tokiu metu nevažinėja, tai paspirtuku greičiau. O miegu po to traukiny, aš į kitą miestą važinėju, vat...

ohmy.gif Gyvenime nebūčiau pagalvojus, tu atleisk man už reakciją, nes tikrai maniau, kad tik vaikai jais važinėja lotuliukas.gif O riedučiai ne geriau? Ar kelio būklė neleidžia?

Šiaip vaikystėj aš iki stotelės, kuri veždavo į mokyklą, eidavau 3 km. į vieną pusę kasdien, arba pradinėj iki mokyklos, tai labai negasdina šitas tavo vargelis blush2.gif
O dėl miegojimų traukiny ir dėl tų ankstyvų rytų, uch console.gif
Tikiuosi ne kasdien? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 18 balandžio 2011 - 10:29
green_tea, galima Tave į kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 18, 11:27)
ohmy.gif Gyvenime nebūčiau pagalvojus, tu atleisk man už reakciją, nes tikrai maniau, kad tik vaikai jais važinėja lotuliukas.gif  O riedučiai ne geriau?  Ar kelio būklė neleidžia?

Šiaip vaikystėj aš iki stotelės, kuri veždavo į mokyklą, eidavau 3 km. į vieną pusę kasdien, arba pradinėj iki mokyklos, tai labai negasdina šitas tavo vargelis  blush2.gif
O dėl miegojimų traukiny ir dėl tų ankstyvų rytų, uch  console.gif
Tikiuosi ne kasdien?  4u.gif

Su riedučiais nepatogu, nes man paskui visą dieną su jais tampytis, o ir persiaudinėt nepatogu, su paspirtuku paprasčiau. Dieną praleidžiu Vienoje, o ten atstumai tokie, nežinau kaip išsireikšti tiksliau... Na ne tai, kad dideli, bet pvz persėdinėjant metro, reikia tuneliais nemažai prasieiti, po to nuo stotelės iki durų nu ir t.t., žodžiu atstumai ne itin ilgi, bet kai daug tokių trumpų gabaliukų - tai užknisa ilgainiui. Su paspirtuku per dieną "sutaupau" apie valandą laiko, kas mano manymu jau nemažai. Pas mus su jais važinėja daug žmonių, tiek vaikų, tiek paauglių, tiek studentų, tiek suaugusių, tiek pagyvenusių, tai nėra retas ir neįprastas reiškinys. Na, bet čia jau ne į fotografijos temą blush2.gif

Almost, flickr radau 749 almost, nežinau kuri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 18, 10:46)
Pas mus su jais važinėja daug žmonių, tiek vaikų, tiek paauglių, tiek studentų, tiek suaugusių, tiek pagyvenusių, tai nėra retas ir neįprastas reiškinys. Na, bet čia jau ne į fotografijos temą  blush2.gif

Atleisk man kaimietei blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos smile.gif

Reportažas man labai įdomi tema. Pati bandau įminti paslaptį koks geras turėtų būti.
Dar bandau portretą-seriją įminti. Bet viskas sudėtingiau nei atrodė smile.gif Nesigauna taip kaip norėčiau smile.gif Šitą seriją bandžiau daryti, kad būtų bendras "vardiklis", kad mus sietų ty samčiai čia smile.gif Smagu būtų išgirsti Jūsų nuomonę ir patarimų ---> AirV Flick'is
Atsakyti