QUOTE(VikioMa @ 2011 11 12, 16:20)
Sveikos!
Matau, kad temoje daug ir po jodo, ir dar laukiančių, mes dar laukiam - vyrui pirmas jodas po mėnesio. Kažkoks jis labai atsipūtęs, o man l.daug klausimų ir nežinau kur atsakymus rast.
Pvz., viena kaimynė medikė nušvietė, kad yra girdėjus, jog ten reikia vežtis drabužius, kurių negaila, nes reiks išmest. Ar tikrai? O kaip tada kompas? Irgi pritrauks radiacijos?
O ką darot, kai namie vaikai laukia? Mes jau svarstom tetį po savaitės jodo dar 2 savaitėm pas uošvienę komandiruot, ar neverta?
Skaičiau, kad radiacija iš organizmo su skysčiais pasišalina, tai gal reikia ten vežtis daug?
Ta pirmo karto nežinia tikras nervas

gal kas pagelbėsit susigaudyt?
sveiki, jei turite kantrybes ir laiko, raskite senas temas, kur joviteleb, teletabio muza raso, jos gere joda, dar susiraskite antijodine dieta, 2 savaites iki gerimo jos laikytis reikia,
sake, kad Baranauskui apie ta dieta nesakyti, nepritaria jis jai, o kitur naudoja
sekmes ir sveikatytes
Papildyta:
QUOTE(Viliute* @ 2011 11 12, 23:47)
sveikos, jungiuosi prie jūsų ir aš

. Niekada neturėjau problemų su skydliauke, kol gyd nusiuntė išsitirti, nes jai nepatiko mano kaklo forma

. Kagi, rado mazgelį 8 mm. Po 1,5 m- jis jau 10,4 mm. Padarė TTH ir punkciją. Ketvirtadienį skambinau gydytojai tyrimų rezultatų. Atsakymas- TTH geras, o punkcija bloga

. Nieko nepaaiškino,tik liepė pirmadienį ateiti. 1-dienio laukiau panikuodama, bet paskaitinėjau čia, ir supratau, kad tai nebūtinai turi baigtis vėžiu
sveika, nesijaudink taip-tik po operacijos, bus aisku, kas yra
punkcija duoda paklaida iki 30 proc.
sekmes