Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XV

QUOTE(Buzulkaa @ 2011 11 30, 12:47)
nu ir man hypo... prasti  labai duomenys.. db ziuresim ka parodys sausio men. o tu nebandei kur privaciai vaziuot... ? nepyk jei kvailai klausiu..

Dar nebandziau ,kazkur i privatu, nes liepe po 6 men pasirodyt ,todel ziuresiu ka ten pasakys , o tada gal ir bandysiu kazkur kreiptis ... nera ko pykti ,tam ir susirinkom cia, kad viena kitai padetume, padrasintume ...
uzsuk , jei nebuvai,CIA, tema apie hipotiroidita...
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 11 30, 12:26)
Dar nebandziau ,kazkur i privatu, nes liepe po 6 men pasirodyt ,todel ziuresiu ka ten pasakys , o tada gal ir bandysiu kazkur kreiptis ... nera ko pykti ,tam ir susirinkom cia, kad viena kitai padetume, padrasintume ...
uzsuk , jei nebuvai,CIA,  tema apie hipotiroidita...

po sesiu menesiu nupusi isvis,nelauk nieko,visur gali vaziuot kur nori,man gyd israso siuntima ir as vaziuoju.. greit priima.. neverta tau laukt,jei siaubingai jauties.. siulyciau i Kardiolita,nusiveziau visus turimus tyriimus..as uz konsulatcija apie 93 lt sumokejau,db nepamenu kiek,te yra labai geras gydytojas,dar ir krutine apziurejo man,ir siaip viska isaiskino,pasake del formos ir ko tiketis.. nezinau,as tavo vietoj nelaukciau,nebent kitos problemos trukdo sad.gif
Atsakyti
Aisedora2002 2011 11 23, 19:13
Paskelbta: #3

Naujokas

Grupė: Naujokai
Žinutės: 3
Prisijungė: 2011 11 18

Apdovanojimų: 0

Sveiki,
Atsakau į Jūsų pateiktus klausimus.

Už gydytojo endokrinologo skirtus skydliaukės hormoninius tyrimus mokėti nereikia, jei Jus išpildote šias sąlygas:
1. Esate apdrausta privalomuoju sveikatos draudimu.
2. Kreipėtės gydytojo endokrinologo konsultacijai su šeimos gydytojo siuntimu.

Mokėti galėjo reikėti šiais atvejais:
1. Jei gydytojas minėto tyrimo neskyrė, o Jūs pati pageidavote šio tyrimo.
2. Nebuvote drausta privalomuoju sveikatos draudimu.
3. Kreipėtės gydytojo endokrinologo konsultacijai be šeimos gydytojo siuntimo.
4. Kreipėtės į privačią asmens sveikatos priežiūros įstaigą, kuri neturėjo sudariusi sutarties su teritorine ligonių kasa dėl nemokamų endokrinologinių paslaugų teikimo.
Jei Jums kyla klausimų dėl mokėjimo už paslaugą (-as) teisėtumo, turėtumėte kreiptis į asmens sveikatos priežiūros įstaigos, kurioje gydotės, administraciją, pateikiant prašymą (pareiškimą) dėl mokėjimo už paslaugą(-as) teisėtumo. Nepavykus išsiaiškinti ar rasti bendro sutarimo, turėtumėte kreiptis i teritorinę ligonių kasą. Jei teritorinė ligonių kasa nustatys, kad asmens sveikatos priežiūros įstaigoje iš Jūsų buvo neteisėtai reikalaujama susimokėti už suteiktas konkrečias paslaugas (Jūsų nurodytu atveju už skydliaukės hormoninius tyrimus), tai šiuo konkrečiu atveju asmens sveikatos priežiūros įstaiga Jums turėtų grąžinti (kompensuoti) patirtas išlaidas.
Reikalavimas nusipirkti antgalį, atliekant spirometrijos tyrimą, taip pat neteisėtas.
Jei dar kils klausimų, rašykite.

Pagarbiai, Audrone
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2011 11 30, 13:39)
po sesiu menesiu nupusi isvis,nelauk nieko,visur gali vaziuot kur nori,man gyd israso siuntima ir as vaziuoju.. greit priima.. neverta tau laukt,jei siaubingai jauties.. siulyciau i Kardiolita,nusiveziau visus turimus tyriimus..as uz konsulatcija apie 93 lt sumokejau,db nepamenu kiek,te yra labai geras gydytojas,dar ir krutine apziurejo man,ir siaip viska isaiskino,pasake del formos ir ko tiketis.. nezinau,as tavo vietoj nelaukciau,nebent kitos problemos trukdo sad.gif

Nu zinok gal biski luktersiu, nes tikrai jau buvo pagerejimas ..kojose vanduo nebe sikaupe, vidurius atlaisvino, energija buvo sugryzus , dabar po 4men vartojimo vel jauciu negalavimus, itariu kad doze reiks didinti, nes organizmas priprato prie pirmos dozes .. nedaug beliko tik 2 men , sausio pabaigai jau reiks eit.. nu mano gydytojas atvaziuoja is Kauno , as einu i medeja ... ryt einu pas savo seimos gydytoja , nes vaistukus jau reik issirasyt, ziuresiu ka ji patars .... sakau gal paprasciausiai isgerti 2 tabletes ir stebeti, nes dabar 1,5 geriu ...
O jei jau nebepatysiu koju iki sausio, tai prasysiuos anksciau mirksiukas.gif

Beje del ko dziaugiuosi, tai del viduriu pralaisvejimo..anksciau karta i 7-10 d. dabar kasdien ir po keleta kartu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 30 lapkričio 2011 - 14:20
QUOTE(maskatukas @ 2011 11 30, 12:52)

Atsakau į Jūsų pateiktus klausimus.

aciukas 4u.gif pasidomesiu kaip cia kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 11 30, 13:18)
Nu zinok gal biski luktersiu, nes tikrai jau buvo pagerejimas ..kojose vanduo nebe sikaupe, vidurius atlaisvino, energija buvo sugryzus , dabar po 4men vartojimo vel jauciu negalavimus, itariu kad doze reiks didinti, nes organizmas priprato prie pirmos dozes .. nedaug beliko tik 2 men , sausio pabaigai jau reiks eit.. nu mano gydytojas atvaziuoja is Kauno , as einu i medeja ... ryt einu pas savo seimos gydytoja , nes vaistukus jau reik issirasyt, ziuresiu ka ji patars ....  sakau gal paprasciausiai isgerti 2 tabletes ir stebeti, nes dabar 1,5 geriu ...
O jei jau nebepatysiu koju iki sausio, tai prasysiuos anksciau  mirksiukas.gif

Beje del ko dziaugiuosi, tai del viduriu pralaisvejimo..anksciau karta i 7-10 d. dabar kasdien ir po keleta kartu  thumbup.gif

supratau smile.gif na tada belieka laukti smile.gif as ir labai dziaugiuosi,nes darau i diena po 2-3 kartus.. blush2.gif bet gerai,greitina medziagu apykaita,greiciau iseina maistas ir svoris nekyla.. kazi kaip as jausiuos po kazkiek laiko... bus matyt belieka laukti smile.gif
Atsakyti
Labuka,gal galetumet kuri paaiskinti kuo skiriasi tiroksinas nuo l-tiroksino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 12 03, 18:08)
Labuka,gal galetumet kuri paaiskinti kuo skiriasi tiroksinas nuo l-tiroksino? 4u.gif

cia manau tas pats smile.gif

sveika
Atsakyti
laba 4u.gif , man ir atrodo kad l- tiroksinas ir tiroksinas tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 11 25, 23:22)
Labuka,pas mane yra hiperfunkcija,man koja jau luzo dukart per ta pacia vieta verysad.gif ,sugijo ,bet dabar bijau,kad vel neluztu,nes tik kryptelejau ir rezultatas gipsas :verysad:Buvau pas gydytoja,tai liepe stiprint imuniteta,tai dabar geriu D3 ir selenium vitaminus.Su skydliauke jau draugauju 5metai,dabar mano tyrimai yra:APO 1088.0  ,FT4 1.19 ,TTH 1.118,plaukai slenka,nuovargis didziausias,geriu tiroksina po 75,nebezinau,kaip sumazinti APO,gal kuriai yra panasi situacija,gal gali kas patarti blink.gif Aciukas

g.gif g.gif gal norejote parasyt hipofunkcija?? nes pagal tyrimus tai hipotiroze su tiroiditu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 03 gruodžio 2011 - 19:35
QUOTE(Lutinaa @ 2011 11 25, 23:22)
pas mane yra hiperfunkcija.....geriu tiroksina po 75

Pas jus yra hipofunkcija smile.gif Hiperfunkcijos gydimui skiriami tireostatikai, o ne tiroksinas smile.gif Tiroksinas skiriamas esant butent hipofunkcijai 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz paaiskinimus :)Jo,man gydytojas sake,kad tiroiditas,bet koks nesake. Man visuomet budavo didelis TTH,apie 3metus,bet dabar pirma kart pasidare normos ribose,nes tikriausiai skydliauke is hiper perejo i hipo.Geriu po 0.75l-tiroksino.Tik niekada nebuvo tokia bloga savijauta,nuovargis,plaukai slenka baisiausiai,o eiti niekur nebenoriu schmoll.gif Nors dabar tyrimus dariaus pries men,normos ribose,tik antikuniu daugybe,gal del ju taip blogai jauciuosi? unsure.gif
Atsakyti