QUOTE(Buzulkaa @ 2011 11 30, 13:39)
po sesiu menesiu nupusi isvis,nelauk nieko,visur gali vaziuot kur nori,man gyd israso siuntima ir as vaziuoju.. greit priima.. neverta tau laukt,jei siaubingai jauties.. siulyciau i Kardiolita,nusiveziau visus turimus tyriimus..as uz konsulatcija apie 93 lt sumokejau,db nepamenu kiek,te yra labai geras gydytojas,dar ir krutine apziurejo man,ir siaip viska isaiskino,pasake del formos ir ko tiketis.. nezinau,as tavo vietoj nelaukciau,nebent kitos problemos trukdo
Nu zinok gal biski luktersiu, nes tikrai jau buvo pagerejimas ..kojose vanduo nebe sikaupe, vidurius atlaisvino, energija buvo sugryzus , dabar po 4men vartojimo vel jauciu negalavimus, itariu kad doze reiks didinti, nes organizmas priprato prie pirmos dozes .. nedaug beliko tik 2 men , sausio pabaigai jau reiks eit.. nu mano gydytojas atvaziuoja is Kauno , as einu i medeja ... ryt einu pas savo seimos gydytoja , nes vaistukus jau reik issirasyt, ziuresiu ka ji patars .... sakau gal paprasciausiai isgerti 2 tabletes ir stebeti, nes dabar 1,5 geriu ...
O jei jau nebepatysiu koju iki sausio, tai prasysiuos anksciau
Beje del ko dziaugiuosi, tai del viduriu pralaisvejimo..anksciau karta i 7-10 d. dabar kasdien ir po keleta kartu