Įkraunama...
Įkraunama...

Kada nuėmėte nuo lovos apsaugas?

QUOTE(Obelėlis @ 2013 01 16, 13:04)
Apsaugėlių tai nenuėmėm, kažkaip mažutei jaukiau su jom. Įsispraudžia į kampą ir miega.  wub.gif
Kai paskaičiau pavadinimą temos, tai pagalvojau, kad kalba eina apie lovytės šono nuėmimą visai. Mes tai nuėmėm šoniuką nuo lovytės 1,7mėn., pora mėn visai neblogai sekės miegot joje, tik va pradėjo labai makaluotis lovos paskutiniu metu, tai iškrito. Reiks kažką mastyt, kad daugiau taip nebūtų g.gif

Aš nuėmiau lovytės šoną ir migdau, pristumusi ją prie savo lovos. Kai vaikas užmiega, švelniai lovytę patraukiu (ant vailokinių padukų ji, užtat minkštai slysta), įstumiu šonines groteles tarp lovos ir mažiuko lovytės ir vėl viską sustumiu. Kad nebraižytų grindų prilipdžau vailokiukių grotelių apačioje. Ir vaikas autonomiškas ir man ramu, ypač, kai vienas dieną miega.

Kad nebūtų off - apsaugėlės, matyt bus dar ilgai, nes prieš miegą po lovyte duodasi, strakalioja, ant užpakaliuko krenta, be apsaugų jau seniausiai mėlynių prigaudytų.
Atsakyti
Tas medžiagines apsaugėles nuėmėm, kai pradėjo vartytis. MB ko tai bijojo, kad apsivertęs ant pilvuko ir prisispaudęs prie jų, uždus lotuliukas.gif juokiausi, bet nuėmėm..
Atsakyti
mum 1,5 men, bet dar nenuemiau tu apsaugeliu blush2.gif ir net nezinau kodel biggrin.gif
Atsakyti
Nuo metukų
Atsakyti
Maniškės kol miegodavo kūdikiškoj lovelėj niekada jų nenuėmiau, db mažiausia mano mergytė miega lovelėj su apsaugėlėm, tai jų irgi nežadu nuimti kol ji ten miegos 4u.gif
Atsakyti
Su antru tai aš jų taip ir neuždėjau biggrin.gif Jei atvirai, galvojau - va, kai jau matysiu, kad reiks, tai nueisiu ir nupirksiu. Bet taip ir neradau momento, kada jų būtų prireikę.
Atsakyti
Mes ir dabar su jomis miegam nor 2,5metuku rolleyes.gif
Atsakyti
nuo kokių emm, 7 mėn gal, kai išmoko atsistot pats užsikabinęs už apsaugų, nes tik miegot tai trukdė.

o nuo 1,2 metų miega normalioj vaikiškoj lovoj, ten apsaugų jau neuždėsi.
Atsakyti
Dukrytei tuoj 2 m., bet apsaugėlė tik pačiam galvūgaly, nes nuo gimimo nusirangydavo į patį lovelės viršų ir galvą remdavosi. Gal kokio 1 mėn. tebuvo, kai nuo šonų praėmiau apsaugas, kad galėtų dairytis į visas puses, o ne į vieną.
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 03 26, 15:26)
mum 1,5 men, bet dar nenuemiau tu apsaugeliu  blush2.gif ir net nezinau kodel  biggrin.gif

Mums ir 1.5m ir vis dar su apsaugelem nes kai maziuke migruoja miegodama manau istrenkusi ar su galvyte ar su kojyte visgi apsaugo nuo atsitrenkimo i groteles tai kol kas ir neskubu ju as nuimti smile.gif
Atsakyti
pirmam gal 8 mėnesių nuėmiau, ir tai jos buvo pusinės, vaikas naktį miegojo su mumis iki 1.10mėn., o antras neturi lovelės, tai ir apsaugėlių nereikia tongue.gif
Atsakyti
Beveik 2 metukų, vis dar su apsaugėlėmis lovytė. Migruoja naktį po lovą, dažnai randu įsispraudusią įstrižai. Su apsaugomis vis minkščiau kampuose. biggrin.gif
Atsakyti