Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(shopingas @ 2011 05 05, 19:25)

Niu va... O aš po mėnesio važiuoju Amerikėn, tai jau galvojau apsipirksiu fragranceshop'e kaip reikiant... Bet reiks turbūt geriau viską apmastyt, nes man labai nepatinka, kai nesiūlo PayPal paslaugos. schmoll.gif Iš kitos pusės, tas nemokamas siuntimas labai vilioja, o ir kainos labai saldžiai patrauklios. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 05, 20:44)
Niu va... O aš po mėnesio važiuoju Amerikėn, tai jau galvojau apsipirksiu fragranceshop'e kaip reikiant... Bet reiks turbūt geriau viską apmastyt, nes man labai nepatinka, kai nesiūlo PayPal paslaugos.  schmoll.gif Iš kitos pusės, tas nemokamas siuntimas labai vilioja, o ir kainos labai saldžiai patrauklios.  doh.gif

Na priklauso nuo konkreciu kvepalu kainos, bet man perfumenetwork.com, fragrancenet.com ir fragrancex.com jos vistiek geriausios paprastai buna lyginant su kitom parduotuvem. Su visomis nebuve jokiu nesklandumu, kvepalai kokybiski, originalus - pirmoji tik buna, kad raso pvz testeris be kamstelio, o atsiuncia su kamsteliu arba testeris su dezute, o be dezutes buna, bet cia tokie neesminiai dalykai. Ir dar taip nebuvo su jom, kad rodo, jog yra kvepalai, o realiai ju nera. Bet cia as norejau baisiai seniai leistu limituotu kvepaliuku, tai gal ir normalu, kad nebera ju, kitu populiaresniu manau bus, tik siaip pikta, kad ilgokai stebejau juos, akcijas ir pan tame fragranceshop.com ir visada jie budavo, o jau kai pirkt, tada nera - plius ilgai jie suziuret uztrunka. ax.gif
Atsakyti
Jei kam aktualu, tai ULTRAFRAGRANCES.COM patikima parduotuve (tik kainos nera zemos) - gavau viska laiku ir tvarkingai, del originalumo nekyla jokiu abejoniu. Tik maniskis vakar isgasdino mane, kai po darbo grizus pasto dezute tikrinau, o jsi sako, kad pastas namuose - na visi laiskai ant stalo tvarkingai. Paskui tikrinuosi laukiamus siuntinukus pagal tracking nr ir... sitas kvepalu pristatytas, o namuose tai nera - bet pasirodo kitam kambaryje sugebejo 2 siuntinukus ant spinteles padet, mazdaug patogiau taip vyriskiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 05 04, 16:12)
Ar gavote bent viena pirkusi kvepalus iš fragrancex praeitų metų lapkričio mėn?
Nes aš likau nustebinta...jau buvau praradusi viltį sulaukti savo antro pirkinio, bet štai jau jis pas mane  bigsmile.gif

QUOTE(Opusas @ 2011 05 04, 18:47)
as irgi siandien gavau  bigsmile.gif

Man irgi is muitines atejo laiskas, kad gautas siuntinys is USA. Buvau net pasimetus apie ka cia eina kalba (puse metu nuo uzsakymo - lapkricio men pirkta), kaip aisku kad greiciausiai irgi kvepalai atkeliavo. Tik speju teks muita susimoketi, niu bet kai tiek laiko pralaukus... Siurpise cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 03 31, 12:53)
Dabar fragrancex servisas puikus.Pristato EPG iš Belgijos.Šiandien gavau 3.20 užsakymą. thumbup.gif

Mergaitės, ar tai reiškia, kad muitai negresia? g.gif Ir kas tas EPG?
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2011 05 07, 18:26)
Mergaitės, ar tai reiškia, kad muitai negresia?  g.gif Ir kas tas EPG?

Jei normaliai Belgijos adresas, o ne tik lipdukas ant JAV adreso, tai negresia. Bet nemokamo siuntimo jau nebera is to puslapio.
Atsakyti
Sveikutės. Gal kas nors esate pirkę kosmetiką ar kvepalus iš kosmetika - tau.lt tinklapio. Jei taip, tai ar patikimas?
Atsakyti
Gal žinote, kiek dabar kainuoja atsisiuntimas iš Fragrancex? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(bambala123 @ 2011 05 08, 17:11)
Sveikutės. Gal kas nors esate pirkę kosmetiką ar kvepalus iš kosmetika - tau.lt tinklapio. Jei taip, tai ar patikimas?

sita pardotuve priskirta prie nepatikimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2011 05 09, 15:35)
Gal žinote, kiek dabar kainuoja atsisiuntimas iš Fragrancex? Ačiū.

Worldwide Standard Shipping (We ship to 220 countries, see details)

Ships via USPS International Express for $14.95 + $0.99 per item
Arrives in 7 - 12 business days and will likely not have tracking.
Please note, you may be subject to import duties and taxes once a shipment reaches your country. We are not responsible and have no control over these fees.
International orders must be shipped to the cardholders address.
Atsakyti
vat siandien aptikau viena internetine parduotuve, kurios lyg ir nera sarasiukyje smile.gif
tai gal turit kokios patirties ar nuogirdu apie jos patikimuma 4u.gif

http://www.prekiusalis.lt/
Atsakyti
mergaites, kas pirkote is
http://www.basenotes...rth-waiting-for

per koki ilgiausia laikotarpi atejo siuntinukas? issiunte apie 04 29 ... g.gif 4u.gif
labai laukiu .... ax.gif
Atsakyti