QUOTE(Fuwari @ 2011 05 05, 20:44)
Niu va... O aš po mėnesio važiuoju Amerikėn, tai jau galvojau apsipirksiu fragranceshop'e kaip reikiant... Bet reiks turbūt geriau viską apmastyt, nes man labai nepatinka, kai nesiūlo PayPal paslaugos.

Iš kitos pusės, tas nemokamas siuntimas labai vilioja, o ir kainos labai saldžiai patrauklios.
Na priklauso nuo konkreciu kvepalu kainos, bet man perfumenetwork.com, fragrancenet.com ir fragrancex.com jos vistiek geriausios paprastai buna lyginant su kitom parduotuvem. Su visomis nebuve jokiu nesklandumu, kvepalai kokybiski, originalus - pirmoji tik buna, kad raso pvz testeris be kamstelio, o atsiuncia su kamsteliu arba testeris su dezute, o be dezutes buna, bet cia tokie neesminiai dalykai. Ir dar taip nebuvo su jom, kad rodo, jog yra kvepalai, o realiai ju nera. Bet cia as norejau baisiai seniai leistu limituotu kvepaliuku, tai gal ir normalu, kad nebera ju, kitu populiaresniu manau bus, tik siaip pikta, kad ilgokai stebejau juos, akcijas ir pan tame fragranceshop.com ir visada jie budavo, o jau kai pirkt, tada nera - plius ilgai jie suziuret uztrunka.