Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

Užsisakiau šį tą iš Fragrancex.com. Tikiuosi, kad siųs iš Europos ir nereikės laukti siuntinuko pusę metų.
Atsakyti
paaiskinkit kaip uzsisakyti is basenotes.net? 4u.gif ar jie turo\i savo parduotuve? nes matau tik nuorodas i kitas parduotuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 24 gegužės 2011 - 10:16
as pirkau is cheap smells tai likau patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
as pirkau is cheap smells tai likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
gal kas neseniai siuntetes pora buteliuku kvepalu is jav ir zinot kokia situacija su mokesciais muitineje? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
pirkau PC.lt Nina Ricci Premier Jour 100 ml EDP už apytiksliai 140 lt. (tokio kiekio nebėra jų psl., tai pasitikslint nebegaliu). Ir daugiau niekada iš jų nebepirksiu. schmoll.gif Nes: vėlavo kelias dienas, administratorės bendravimas toks, lyg man darytų paslaugą unsure.gif O svarbiausia - patys EDP - apvertus buteliuką, matydavos kažkokios nuosėdos ir lyg pūkas kažkoks, kvapas ne toks, kažko trūksta, lėkštas vienžo (esu kelis kartus pirkus juos iš kitur). Buteliukas lyg ir nieko, bet neužcelofanuotas buvo.
Beveik ir apsidžiaugiau, kai šįryt jie man iškrito iš rankų ir sudužo rolleyes.gif
Dabar ieškau iš naujo - kur jų nusipirkt. Patarkit, merginos - ar verta prasidėt su fragrancex? Ar tikrai jie pasitaisė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynes @ 2011 05 29, 13:07)
Sveikutės,
pirkau PC.lt Nina Ricci Premier Jour 100 ml EDP  už apytiksliai 140 lt. (tokio kiekio nebėra jų psl., tai pasitikslint nebegaliu). Ir daugiau niekada iš jų nebepirksiu. schmoll.gif  Nes: vėlavo kelias dienas, administratorės bendravimas toks, lyg man darytų paslaugą  unsure.gif

PC ir man nepatiko, vėlavo ne dienas, o gal tris savaites ar daugiau, ir apie tai sužinojau tik jau gerokai praėjus nurodytam pristatymo terminui. Paklausus, ar galima išvis atšaukt užsakymą, nieko neatrašė. Šiaip ne taip gavau tą prekę, ačiū dievui, originalią. Daugiau irgi nepirksiu, nes neaišku - turi jie ten tų kvepalų ar užsakius dar tik "gamint" juos pradeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynes @ 2011 05 29, 12:07)
<...> Patarkit, merginos - ar verta prasidėt su fragrancex? Ar tikrai jie pasitaisė?  smile.gif

Užsisakiau prieš gerą savaitę prekę. Dar net neišsiųsta. Sunku ką ir pasakyt. Kitos, kurios neseniai užsisakė, džiaugiasi.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 05 29, 13:26)
Užsisakiau prieš gerą savaitę prekę. Dar net neišsiųsta. Sunku ką ir pasakyt. Kitos, kurios neseniai užsisakė, džiaugiasi.

Viskas tvarkoje su šia parduotuve,tik iš ten nebesisiunčiu,nes deda nemažą siuntimo mokestį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2011 05 29, 16:52)
Viskas tvarkoje su šia parduotuve,tik iš ten nebesisiunčiu,nes deda nemažą siuntimo mokestį blush2.gif

reikia ivesti free i ta nuolaidu kodu langeli ir nemokamas bus siuntimas wink.gif bet as paskaicius atsiliepimus irgi bijau is ten pirkti, nenoriu menesi laukti kvepalu, ka bekalbet apie pusmeti blink.gif gal zinot kokiu patikimu kvepalu parduotuviu UK? [internetiniu]
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 05 29, 11:33)
Daugiau irgi nepirksiu, nes neaišku - turi jie ten tų kvepalų ar užsakius dar tik "gamint" juos pradeda  schmoll.gif

Kai paklausiau, gal atsiųs greičiau mano EDP, nes parašyta, kad "sandėlyje yra", tai man atrašė, kad jų sandėliai ne LT cool.gif ir vistiek užtruks 14 d.d.
Dar pasitikslinau, ar EDP originalūs, tai atrašė, kad jie "yra orginalioj pakuotėj". Tai galvok ką nori g.gif
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lynes: 30 gegužės 2011 - 11:09
QUOTE(jearmaine @ 2011 05 29, 21:46)
reikia ivesti free i ta nuolaidu kodu langeli ir nemokamas bus siuntimas wink.gif bet as paskaicius atsiliepimus irgi bijau is ten pirkti, nenoriu menesi laukti kvepalu, ka bekalbet apie pusmeti  blink.gif  gal zinot kokiu patikimu kvepalu parduotuviu UK? [internetiniu]

taigi sakiau cheap smells. angliskas puslapis. bent jau as likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 05 29, 21:46)
reikia ivesti free i ta nuolaidu kodu langeli ir nemokamas bus siuntimas wink.gif bet as paskaicius atsiliepimus irgi bijau is ten pirkti, nenoriu menesi laukti kvepalu, ka bekalbet apie pusmeti  blink.gif  gal zinot kokiu patikimu kvepalu parduotuviu UK? [internetiniu]

Nebeveikia tas free kodas perkant iš Lietuvos,priėjus eilutę mokėti,vistiek už siuntimų prideda beveik 16 dol. schmoll.gif
Atsakyti