Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(Udrius @ 2011 04 15, 18:01)
www.novatours.lv , pasikesk kalbą į rusų. Rygoje kuro mokesčio nėra. Gali užsakyti bet kurioje Lietuvos agentūroje.

Ačiū, kaip gerai, kad nėra kuro mokesčio, jau 300 bus galima prie viešbučio prisidėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 15, 17:01)
www.novatours.lv , pasikesk kalbą į rusų. Rygoje kuro mokesčio nėra. Gali užsakyti bet kurioje Lietuvos agentūroje.

Kaip tai nėra? Nes mes tik vakar užsisakėm kelionę per BC skrydis iš Rygos is iš mūsų paėmė kuro mokestį g.gif Kaip suprast? Kelionės organizatorius tai NOVATOURS g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 15 balandžio 2011 - 17:19
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 04 15, 18:04)
Ačiū, kaip gerai, kad nėra kuro mokesčio, jau 300 bus galima prie viešbučio prisidėt thumbup.gif

Man atrodo, per tezus vistiek pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2011 04 15, 19:08)
Kaip tai nėra? Nes mes tik vakar užsisakėm kelionę per BC skrydis iš Rygos is iš mūsų paėmė kuro mokestį g.gif  Kaip suprast? Kelionės organizatorius tai NOVATOURS  g.gif

Šiandien rašiau laišką į Rygą - kuro mokestis 10 LVL taikomas tik kelionėms į Bulgariją. Ir kodėl perkate keliones tokiose agentūrose ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 15, 17:30)
Galvojau, kad ne visuose maciau, bet zmona sako, kad kiek vaziavom, tiek gavom biggrin.gif

Vadinasi jums pasisekė, nes kiek aš buvau toli gražu ne visuose buvo to skanėsto arba buvo netikras, na papigintas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 04 15, 19:54)
Vadinasi jums pasisekė, nes kiek aš buvau toli gražu ne visuose buvo to skanėsto arba buvo netikras, na papigintas variantas  4u.gif

Papigintas tai cia kaip? As nuo saldumynu nealpstu, tai gal jus juoksites, bet Turkijoje neatsilaikiau tik prie Kemer resort tortus, nes man jie nesaldus tokie buvo, lyginant su lietuviskais, na ir megstu (baisu ir pasakyti) tuos visus papigiaiskus viesbutinius saldumynus is manu kruopu, nes jie man irgi nesaldus palyginti blush2.gif Bet sakau reikia paragauti tos jusu isgirtos baklavos vien tam, kad zinoti, kas per reikalas rolleyes.gif Tai paaiskink man, kokia prasta, papiginta ir kokia jau butu nebloga baklava? Kaip man atskirti, kad bus gera? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 15 balandžio 2011 - 17:59
QUOTE(Jofky @ 2011 04 15, 18:54)
Vadinasi jums pasisekė, nes kiek aš buvau toli gražu ne visuose buvo to skanėsto arba buvo netikras, na papigintas variantas  4u.gif

cia jai pasiseke biggrin.gif nes as turkiskiems saldumynams dar abejingensi nei paprastam maistui cool.gif baklavos net neragaves esu, pakako suzinot, kad saldokas reikalas
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 04 15, 18:58)
Papigintas tai cia kaip? As nuo saldumynu nealpstu, tai gal jus juoksites, bet Turkijoje neatsilaikiau tik prie Kemer resort tortus, nes man jie nesaldus tokie buvo, lyginant su lietuviskais, na ir megstu (baisu ir pasakyti) tuos visus papigiaiskus viesbutinius saldumynus is manu kruopu, nes jie man irgi nesaldus palyginti  blush2.gif  Bet sakau reikia paragauti tos jusu isgirtos baklavos vien tam, kad zinoti, kas per reikalas  rolleyes.gif  Tai paaiskink man, kokia prasta, papiginta ir kokia jau butu nebloga baklava? Kaip man atskirti, kad bus gera? g.gif

baklavos rusiu yra turbut nemaziau nei kebabu biggrin.gif is Stambulo kokius sesias skirtingas parsivezem, apie du kg biggrin.gif . Ir sesios - ne riba. Kainu skirtumai irgi zenklus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kioske @ 2011 04 15, 18:08)
Kaip tai nėra? Nes mes tik vakar užsisakėm kelionę per BC skrydis iš Rygos is iš mūsų paėmė kuro mokestį g.gif  Kaip suprast? Kelionės organizatorius tai NOVATOURS  g.gif

QUOTE(Udrius @ 2011 04 15, 18:22)
Šiandien rašiau laišką į Rygą - kuro mokestis 10 LVL taikomas tik kelionėms į Bulgariją. Ir kodėl perkate keliones tokiose agentūrose ?

Sita vieta issiaiskinkit ir paviesinkit cia, labai jau smalsu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 15, 20:06)
nes as turkiskiems saldumynams dar abejingensi nei paprastam maistui  cool.gif

baklavos rusiu yra turbut nemaziau nei kebabu biggrin.gif

As irgi, todel man cia tamsus miskas. biggrin.gif Bet zinai, manau reikia paragauti, nes ka as anukams papasakosiu kada nors biggrin.gif

Na va, jau sis tas apie ta saldesi. Einu google pakratysiu, gal daugiau suzinosiu. O kaina ir skonis siuo atveju susijes? Turiu omenyje ne kokybe, bet rusis. Na tipo brangesne gal is kokiu ypatingesniu produktu, ar sudetingesne gamyba, tai labiau gal burnoje tirps? Ar tiesiog vienur brangiau, kitur pigiau?
Atsakyti
Turiu toki klausima - ar keiciasi kazkas, jei i kelione del tam tikru priezasciu nebeimame savo 2 kudikiu? Siandien nuvaziave susimoketi uz kelione uzdaveme toki klausima i kuri gavome atsakymus ;
1) tada reikia draustis neivykusiu keliones draudimu (nu bet uz kudikius i sita viesbuti nieko nemokame, ne taip, kaip i AKKA ANTEDON) , tai apie kokius pinigus kalba? ...
2) Pakeisti keliaujancius blink.gif blink.gif...
3) Parasyti prasyma g.gif

Gal kas susidurete su tokia situacija? ACIU 4u.gif Tikiuosi taip tikrai nebus, bet...situacija neprognozuojama, nes ir dabar serga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 15 balandžio 2011 - 18:30
QUOTE(Isila @ 2011 04 15, 15:36)
kvailas klausimas, bet paklausiu...

Tos, kurios važiavo su mažais vaikais ir vežėsi maudymosi sauskelnes - kiek sunaudodavot per dieną? mąstau, kiek jų paimti. ant puodo eina, bet vandeny avarijų būna.

Kiek kartu per diena maudysites, tiek ir kelnaiciu reikia 4u.gif Jos juk prisigeria vandens, tu paciu antra karta neuzdesit schmoll.gif Nes vaikuciai budami vandenyje, is karto pridaro i jas lotuliukas.gif Patikrinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 15, 19:11)
As irgi, todel man cia tamsus miskas. biggrin.gif  Bet zinai, manau reikia paragauti, nes ka as anukams papasakosiu kada nors  biggrin.gif

Na va, jau sis tas apie ta saldesi. Einu google pakratysiu, gal daugiau suzinosiu. O kaina ir skonis siuo atveju susijes? Turiu omenyje ne kokybe, bet rusis. Na tipo brangesne gal is kokiu ypatingesniu produktu, ar sudetingesne gamyba, tai labiau gal burnoje tirps? Ar tiesiog vienur brangiau, kitur pigiau?

Pasiklausiau, nuo priedu i tesla priklauso kaina. Riesutai skirtingi dedasi...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 15, 20:27)
Pasiklausiau, nuo priedu i tesla priklauso kaina. Riesutai skirtingi dedasi...

Tai is principo ji skiriasi tik riesutais? Dar paziurejau, kad forma: kartais ji susukama, kartais susluoksniuojama. Ir kiek suvokiu, tai bloga tada, kai i sirupa nededama medaus? Tokiu ziniu man uztenka pries skanaujant baklava?
Atsakyti