sveiki, jungiuosi ir as prie jusu
kelione musu 04.24 i kemera..gal yra ir vykstanciu
? tiesiog idomu ka vertetu aplankyti, kokie patarimai butu...per tuos darbus viska paskt. minute pas mus.. Egipta nekarta lankiau, o vat Turkija pirma karta
QUOTE(girene @ 2011 04 21, 15:38)
Dėl Rodo salos- Jums parduoda tik kelto bilietą ir viskas... Rodo saloje vaikštote patys. Todėl geriau patarčiau nusipirkti Ryanair bilietą ir keliauti atskirai į Rodo salą...
QUOTE(girene @ 2011 04 21, 14:38)
Man Rodo sala pasaka
Sveiki, gal kas zinote kaip viesbutis SIDE COROLLA HOTEL ?
Aciu.
Aciu.
Sveiki,
mus irgi domintu Lyra Resort Sideje? gal kas ka zinote?
labai jums aciu uz info
mus irgi domintu Lyra Resort Sideje? gal kas ka zinote?
labai jums aciu uz info
Galvoju apie ta promenada
Jeigu viesbuti nuo papludymio skiria kelias, tai vertinama kaip sioks toks minusas. O jeigu skiria promenada ?
Ne viesbutis, o kazkoks проходной двор
Jeigu viesbuti nuo papludymio skiria kelias, tai vertinama kaip sioks toks minusas. O jeigu skiria promenada ?
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 22, 11:14)
Galvoju apie ta promenada
Ne viesbutis, o kazkoks проходной двор 
Ko gero taip. Nors man Kemero promenada kazkoks nesusipratimas poilsiaujanciu tuose viesbutukuose atzvilgiu, o stai Sides promenada man atrodo tikslinga ir reikalinga. Subjektyvus poziuris, kiti gali ir nesutikti Jeigu viesbuti nuo papludymio skiria kelias, tai vertinama kaip sioks toks minusas. O jeigu skiria promenada ?
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2011 04 21, 15:38)
Siaip i Roda keliauciau atskirai, o ne is Turkijos, tokiu atveju lieka Pamukale
Manau, kad abi idomios
QUOTE(Udrius @ 2011 04 22, 06:56)
Dėl Rodo salos- Jums parduoda tik kelto bilietą ir viskas... Rodo saloje vaikštote patys. Todėl geriau patarčiau nusipirkti Ryanair bilietą ir keliauti atskirai į Rodo salą...
RYR skrenda į Rodo salą?
sveiki, nu va siandien kaimynka mane nugasdino, kad neleisciau vaikui (1,3metu) turkstis varlinyke, nes ju pazistamu vaikas rota ten pasigavo ir pragulejo ligoninej visas atostogas
patare tik juroj vaika maudyt. ale gi ta jura geguzes pirmoj pusej dar salta bus, ar ne?
na zodziu, pasidalinkit patirtimi, ar dazmai vaikeliams kelionese med. pagalbos prireikia? ziauriai nuotaika numuse
na zodziu, pasidalinkit patirtimi, ar dazmai vaikeliams kelionese med. pagalbos prireikia? ziauriai nuotaika numuse
QUOTE(RRRuuu @ 2011 04 22, 15:31)
sveiki, nu va siandien kaimynka mane nugasdino, kad neleisciau vaikui (1,3metu) turkstis varlinyke, nes ju pazistamu vaikas rota ten pasigavo ir pragulejo ligoninej visas atostogas
patare tik juroj vaika maudyt. ale gi ta jura geguzes pirmoj pusej dar salta bus, ar ne?
Nu tu pazistamu vaikas nebutinai baseine ta roto virusa pasigavo, ir ji pasigauti galima ne vien Turkijoje, taip pat ir Lietuvoje, nemanau kad cia rektu gasdintis, mano manymu tokia pat tikimybe pasigauti rota kaip ir bet kur kitur..
QUOTE(RRRuuu @ 2011 04 22, 15:31)
na jau tik mažiau reik klausytis kaimynkų
mūsų mažiai bendraamžiai, kiek žadat tų plaukimui sauskelnių imti