QUOTE(Cobre @ 2011 04 26, 11:09)
Man ir keista, kai vaziuojantiems iki sezono pradzioje yra sakoma, kad drasiai ir pasimaudysit, ir pasideginsit ir t.t. ir pan. Jei taip ivyks, tai labai puiku, reikia dziaugtis, kad pasiseke, bet jei nori tikrai siltu atostogu, reikia vykti, kai prasideda normalus sezonas. Vat ir as vykstu "per salcius"

jei bus galima pasideginti, pasimaudyti ir pasedeti vakare neapsimuturiavus siltais rubais ir vilnonem kojinem, tai bus puiku, buciau labai laiminga ir sakyciau, kad man pasiseke, bet siaip puikiai zinau, kad tokiu laiku Bodrume nera dar pats tas nerupestingas sezonas, kai nereikia galvoti ka pasiimti su savim siltesnio apsirengti, nedrisciau kazkam rekomenduoti vykti tokiu laiku atostogauti. Siaip keista kazkaip, pirmas kartas, kai vykstu i turkija ir prie esamu vasariniu-atostoginiu rubu dar mastau ka silciau isimesti
nors man papuola sikart birzelio pradzioj ilsetis, bet irgi isimesiu ka siltesnio

man kai iseinu is oro uosto ir nepajauciu "pirtinio " karscio, man jau ne tas...

o jei dar lietusis lis, pravalas, busiu vel su bronchitu

arba UAI bare atostogausiu,kad silta butu

amara mane prisimins ilgam
o nesiparinant ,kad pinigai i bala ir oro nebus, reik pirktis liepai-rupjuciui ir garantuotai bus gerai
as net nzn koki krema nuo saules sikart veztis