Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 27, 11:51)
Kad Alanija ne kazka geriau rodo nei tavo Bodrumas biggrin.gif Sekmadieni mama isleidziu i Beleka. Reiks paltuka rekomenduot  g.gif

Alanija blogis, ten isvis nera ko vaziuoti biggrin.gif
paltuka tai zinai, gal ir nebutina, gali kokiu dekiuku apsivynioti, o stai vilnones kojines as su savimi imsiu blush2.gif kad miegoti butu nesalta rolleyes.gif tongue.gif biggrin.gif
o siaip tai kam ta turkija, ir lietuvoj visai gerai doh.gif kufu su savim matyt gera ora issiveze i lietuva biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 27 balandžio 2011 - 09:59
O kaip man surasti ta tiesioginiu oru prognoze kemere? blush2.gif
Atsakyti
buvau prieš tris metus kemere gegužės pirmą savaitę - daugiau nevažiuočiau, jūroj vanduo šiltas (apie 19 laipsniu), tačiau oras pasitaikė- iš ryto pležintis galima karšta, o po pietų pareina debesys, apie 14-15 val viskas skendo debesyse, o į vakarą lyją, ne lašnoja, niekur neišeisi ir taip visas 8 dienas doh.gif
o pernai buvau gegužės 16-24 d. tai viskas buvo liuks, nei lašo lietučio saulutė kepino drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2011 04 27, 13:35)
buvau prieš tris metus kemere gegužės pirmą savaitę - daugiau nevažiuočiau, jūroj vanduo šiltas (apie 19 laipsniu), tačiau oras pasitaikė- iš ryto pležintis galima karšta, o po pietų pareina debesys, apie 14-15 val viskas skendo debesyse, o į vakarą lyją, ne lašnoja, niekur neišeisi ir taip visas 8 dienas  doh.gif
o pernai buvau gegužės 16-24 d. tai viskas buvo liuks, nei lašo lietučio saulutė kepino  drinks_cheers.gif

O mes pernai pirmą gegužės savaitę buvom Alanijoje (nuo balandžio 29 iki gegužės 7), tai jūra tikrai buvo šilta. Pratintis įbridus nereikėjo lotuliukas.gif Ir oras pasaka smile.gif Tad tikrai keista, kai šiais metais taip šaltoka ten schmoll.gif
Visada norėčiau ten vykti gegužį, bet, šiais metais ten būsime liepą doh.gif Pakaisime, manau, neblogai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2011 04 27, 14:07)
O mes pernai pirmą gegužės savaitę buvom Alanijoje (nuo balandžio 29 iki gegužės 7), tai jūra tikrai buvo šilta. Pratintis įbridus nereikėjo lotuliukas.gif  Ir oras pasaka smile.gif Tad tikrai keista, kai šiais metais taip šaltoka ten  schmoll.gif
Visada norėčiau ten vykti gegužį, bet, šiais metais ten būsime liepą doh.gif Pakaisime, manau, neblogai unsure.gif

Buvau liepą konaklį, tai karštis buvo neralus- buvo dienų kai siekė 50 doh.gif o mes į antalijos pilį lipom ax.gif nuo to laiko vyras, su manim nebeina schmoll.gif
kiris - liepą buvau gal 2007 m, bet neatsimenu tokio alinančio karščio g.gif na bet tada dar jauna ir netekėjus buvau lotuliukas.gif
Pernai liepos mėn pasirinkom, kusadasi, tai ten palaima wub.gif
Nuo šiol keliausiu: gegužę į Antalijos pusę (šiemet alanija gegužės 24 d), o liepą į Egėjo jūros pakrantę šiemet tai bus Marmaris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 04 26, 21:45)
Na, mums ir "pasiseke"  doh.gif Siandien gavom is agentes laiska, kad viezbutis laiku neatsidaro  doh.gif Tai galim arba atsisakyti keliones arba uz ta pacia suma vaziuoti i kita Crystal tinklo viezbuti Sideje  g.gif Shuds zodziu... Baisiai norejau i ta nauja vaziuoti, o dabar teks i gerokai senesni vykti, tik pliusas, kad arciau Sides bus. Kazi gal galima buvo reikalauti, kad leistu rinktis koki kita viezbuti?  g.gif

Kaip sakoma "nėra to blogo, kas neišeitų į gerą". Dažniausiai tik ką atsidariusiuose viešbučio viskas nevyksta sklandžiai - ir personalas būna nesustygavęs ir žalumos aplink viešbutį trūksta ir kitokių nesklandumų būna. Gal kaip tik viskas išeis taip, kad šiame viešbutyje pailsėsite geriau nei būtumėte pailsėjusi naujajame.
Praėjusiais metais buvau tame viešbutyje kurį jums dabar siūlo (įtariu, kad Sunrise Queen), tai mielu noru nuvažiuočiau dar kartą ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 27 balandžio 2011 - 16:47
http://www.alanya.bel.tr/kamera.asp

negaliu patikrinti ar veikia, sedziu prie savo senuciuko kompo dabar smile.gif bet kam labai reikejo Alanijos, gal cia ras ka idomaus sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutea @ 2011 04 27, 19:18)
O kuria geguzes diena isskrendate i Bodruma? As jau irgi pradejau bijot, kad nesusalciau, nes isskrendame geguzes 6 d., o kaip suprantu Bodrume vesiau, reikes ir man siltesniu rubeliu isimesti.

As savaite veliau mirksiukas.gif As nebijau susalti, as esu pasiruosusi susalti biggrin.gif Tai gal jei isimesiu vilnones kojines, tai suveiks kiaulystes desnis ir oras bus siltutelis rolleyes.gif biggrin.gif

Patiko sita fotke.Nezinau ka tai reiskia, bet labai panasu i nesiojama degaline biggrin.gif user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 25, 08:58)
siuo metu JAV doleris lito atzvilgiu yra zemiausiam taske nuo pernai sausio 1. As jau uzsipirkau  biggrin.gif

Visos bapkės-doleriais cool.gif Neturi Kaunas lyrų cool.gif Dar ir po 1 dolerį neturi umn.gif Teks pirkt iškart kelias stiklines sulčių unsure.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 04 26, 09:38)
Na va, sakiau, kad Bodrume lyros, cia Antalijos regione rusai bardaka ivede  biggrin.gif O

aisku, kad lyros ir sostine Stambulas. Neuzdavinek kvailu klausimu  tongue.gif  biggrin.gif

Tikiuosi įvedė tą bardaką ir ALanijoj cool.gif

Ma rods Ankara ir liros biggrin.gif Bet gal čia man tik taip rodosi.

QUOTE(kufu @ 2011 04 26, 09:53)
Vanduo nebaisiniai karstas, apie ~17 sakyciau, bet zmoniu nemazai maudes.. mirksiukas.gif oras, jei nekildavo vejas, tai buvo karsta, nusvilau kaip reikiant. Pavesy aspie 22-23, ant saules tai tikrai ne maziau 30  as nesusalau

Oi, man daugiau nieko ir nereik (tik nusvilti biggrin.gif ) thumbup.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2011 04 26, 10:44)
zodziu,neverta vaziuot i TR dabar  schmoll.gif nebent masazintis ir raki gert  biggrin.gif

Verta verta irnesakyk.gif Gimtadienį švęst pats tas (beje, kiek alkoholio galima vežtis bagaže į Turkiją, vežuos 0,7 ir 0,5 stiprių gėrimų ir dvi šampes, neteks prie muitininko sugert ko nors vietoj? g.gif ).

Papildyta:
QUOTE(*Mulate* @ 2011 04 26, 11:29)
o nesiparinant ,kad pinigai i bala ir oro nebus, reik pirktis liepai-rupjuciui ir garantuotai bus gerai 

as net nzn koki krema nuo saules sikart veztis 

Nėr blogo oro, tik

SPF45 cool.gif Aš tokį vešiuos. Nežinau ant ko jį reiks teptis su tokiais orais.

QUOTE(bruc @ 2011 04 27, 12:35)
tačiau oras pasitaikė- iš ryto pležintis galima karšta, o po pietų pareina debesys, apie 14-15 val viskas skendo debesyse, o į vakarą lyją, ne lašnoja, niekur neišeisi ir taip visas 8 dienas 

Gal leistų daugiau alkoholio įsivežt g.gif

QUOTE(oziarage @ 2011 04 27, 13:07)
O mes pernai pirmą gegužės savaitę buvom Alanijoje (nuo balandžio 29 iki gegužės 7), tai jūra tikrai buvo šilta. Pratintis įbridus nereikėjo lotuliukas.gif  Ir oras pasaka smile.gif

thumbup.gif kad ir dabar taip būtų ax.gif Varom gegužės 1-10d.

QUOTE(bruc @ 2011 04 27, 13:22)
Nuo šiol keliausiu: gegužę į Antalijos pusę (šiemet alanija gegužės 24 d), o liepą į Egėjo jūros pakrantę šiemet tai bus Marmaris 

Marmaris wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 27, 19:50)

O kas ten fone per pilis?
Ar cia mirazas po Efeso? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2011 04 28, 00:14)
*Neturi Kaunas lyrų cool.gif Dar ir po 1 dolerį neturi umn.gif
Tikiuosi įvedė tą bardaką ir ALanijoj cool.gif

**Ma rods Ankara ir liros biggrin.gif Bet gal čia man tik taip rodosi.

***SPF45 cool.gif

*Ir niekada neturejo. Lyras arba perki Vilniuje prie stoties kazkur, arba Turkijoje issikeiti/issiimi is bankomato. Jei nori smulkiu, tai galima uzsisakyti banke ir jie surenka be problemu bei paskambina, kad ateitum atsiimti. Alanijoj nebus bedos ir be lyru mirksiukas.gif Tiesa sakant bedos nebus niekur schmoll.gif
** Rodosi mirksiukas.gif Atostogos ant nosies, atsipaliduok, pajausk malonuma ir pamatysi, rodysis visai kitaip biggrin.gif Nes Stambulas fainesnis ir "lyra" juk graziau skamba tongue.gif Tai prie ko cia tada Ankara ir lira? schmoll.gif
***pabludai motin blink.gif Tu gal be vyro vyksti ir pasakei, kad isvaziuoji i Baltarusijos sanatorijas pasigydyti? Tada taip, reiktu tokio, kad nieko neitartu biggrin.gif
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 04 28, 00:33)
O kas ten fone per pilis?
Ar cia mirazas po Efeso? biggrin.gif

Lyg ir Bodrumo pilis.

Atsakyti