Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(šlamutis @ 2011 04 28, 17:40)
Cobre, rašiai apie naktini Bodrumo gyvenima...Jaučiu yra kažkokie apribojimai patekti su vaiku 9 metu?Ta prasme ne iki rytu(kur jau tau), tai bent pasižvalgyti.Juk nesedesi visa laika vakarais kambaryje, ir gatvemis nesitrinsi non-stop.

Gumbet buvau viename is klubiuku, tai moterys buvo atejusios su kokiu 8-9 metu mergyte, niekas joms nieko nesake. Bet siaip Bodrume tai labai daug kas lauke vyksta, tai ten tikrai nemanau, kad bus problemu su tuo schmoll.gif pagaliau nebutina net i barus eiti, ten yra gultai, sutempia sedmaisius, keduciu pritempia is kaviniu tiesiai i pliaza ir naktinis gyvenimas vyksta paciame pliaze, kai kur ramiau, kai kur padavejai laksto aplinkui smile.gif Kemere nakti pliazas mires, na isskyrus kas ten maigosi ant gultu tamsoje, o Bodrume nakti, bent jau kai as buvau, tai tikrai gyvenimas kunkuliuoja, labai faina wub.gif O pasigereti naktine pilimi ir apsviestu catamaranu visai faina
user posted image

Yra ir klubu, kur ko gero ir neieisite, ten apsauga prie duru ir tikrai ne pasisedejimui skirti klubai, bet pasirinkti tikrai bus is ko smile.gif

Cia bodrumas nakti
http://www.flickr.co...in/photostream/
http://www.flickr.co...@N00/263340387/
ir ten pat diena
http://www.flickr.co...in/photostream/

o cia aplamai naktinio Bodrumo vaizdeliu wub.gif
http://www.flickr.co...?q=Bodrum night

tikriausiai ir Marmaris panasiai atrodo. Bet kad ir kaip as megciau Kemera del kalnu, pats kemeras palyginus vistik grynas kaimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 28 balandžio 2011 - 16:13
o kur gaut tu kupriniu kad vaika galima butu nesiotis? kiek jos mazdaug kainuoja? gal kas nuomuoja?
Atsakyti
Ka galite pasakyti apie ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB viesbuti, isskrendam geguzes 3 d, Gal ksa buvot ?
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 04 28, 14:06)
pasakiski sie ranksluosciai, kokybe labai gera, o ir svelnumas  thumbup.gif  thumbup.gif
nusiskalbti tikrai nenusiskalbe kaip kazkas rase  g.gif  gal juos virinot? jei taip, tai negalima bambukiniu virinti...
man jie patys geriausi, visada parsivezam, seimyna didele, tai reikia daug  tongue.gif
kaina maziuku rankoms apie 5-6 $, didesniu nuo 10-16 $.

kas gi siais laikais virina blink.gif biggrin.gif
musu irgi seimyna nemaza,beto mazu parsiveziau daugiau.
Svelnumas superinis isties,bet pradzioje poto pasikeite,bent jau mums taip pasirode.As kokybei esu priekabi,todel vertinu is visu pusiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 28 balandžio 2011 - 17:36
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 28, 17:33)
kas gi siais laikais virina blink.gif  biggrin.gif
musu irgi seimyna nemaza,beto mazu parsiveziau daugiau.
Svelnumas superinis isties,bet pradzioje poto pasikeite,bent jau mums taip pasirode.As kokybei esu priekabi,todel vertinu is visu pusiu rolleyes.gif

turejau omeny, kad labai aukstoj temp.skalbiat biggrin.gif biggrin.gif pvz.60-90 laipsniu...
na kaip ten bebutu, mano neisbluko, matomai geri, kokybiski pasitaike ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 04 28, 21:21)
turejau omeny, kad labai aukstoj temp.skalbiat  biggrin.gif  biggrin.gif pvz.60-90 laipsniu...
na kaip ten bebutu, mano neisbluko, matomai geri, kokybiski pasitaike  ax.gif

Butent, bambukui nepatinka karštas vanduo ir cheminiai skalbimo milteliai, todėl nenuostabu kad jų kokybė kenčia, taigi manau ne rankšluoščiuose problema, o jų priežiūroje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 04 28, 21:24)
Butent, bambukui nepatinka karštas vanduo ir cheminiai skalbimo milteliai, todėl nenuostabu kad jų kokybė kenčia, taigi manau ne rankšluoščiuose problema, o jų priežiūroje  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif turiu ir siustu is JAV ir pirktu cia LT ir visi nerealus thumbup.gif
Atsakyti
30 laipsniu skalbiu,beto nekokybisko man neikistu tongue.gif
bet sakau as ju neaukstinu,man jie ne patys paciausi,bet kitiem vat tinka ir patinka visu 100% O as matau ir trukumus.Aisku amzino nieko nera biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriziukas @ 2011 04 28, 19:21)
turejau omeny, kad labai aukstoj temp.skalbiat  biggrin.gif   biggrin.gif pvz.60-90 laipsniu...
na kaip ten bebutu, mano neisbluko, matomai geri, kokybiski pasitaike  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 28 balandžio 2011 - 20:49
[quote=Libre,2011 04 28, 15:04]
Sveiki, „turkiamyliai" 4u.gif

Birželio 3-10 d. visa laiminga būsiu Royal Asarlik Beach & SPA Gumbete (Bodrumas). Norėjau pasiteirauti, gal kas nors kokių atsiliepimų turite apie šį viešbutį bei apie patį Gumbetą.

Aaačiū rolleyes.gif

Sveikute,
teko man pabuvot sitam viesbutuke. kadangi istikruju as esu tas zmogus kuris neiesko priekabiu, man viskas tiko ir patiko. viesbutis puikioje vietoje, maistas puikus. miestelis isties nedidukas, na palyginciau tikriausiai kaip musu Nida, bet veiklos uztenka. Mielai ten grizciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitvil: 28 balandžio 2011 - 21:42
QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 28, 21:38)
drinks_cheers.gif   drinks_cheers.gif   drinks_cheers.gif  turiu ir siustu is JAV ir pirktu cia LT ir visi nerealus  thumbup.gif

nu liuks, turėsiu omeny juos nusipirkti pabandyti, iš bambuko turėjau kelis drabužėlius vaikams, daugiau nieko - pabandysim rankšluoščius 4u.gif ačiū už pasidalijimus 4u.gif

p.s. mano vyras dabar išsikomandiravęs į Manchesterį, tai anglai pagyrė mano pasirinktą viešbutį - toks juokas suėmė - žiūrėk gal be rusų i keli anglai ten tūnos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 28 balandžio 2011 - 21:53
QUOTE(Vilienė @ 2011 04 28, 22:51)
nu liuks, turėsiu omeny juos nusipirkti pabandyti, iš bambuko turėjau kelis drabužėlius vaikams, daugiau nieko - pabandysim rankšluoščius  4u.gif  ačiū už pasidalijimus  4u.gif

mano vaikai irgi bambukines pyzamas turi, keleta apatiniu maikuciu...man paciai labai patinka bambukinis trikotazas ir MB supirkus maikes , trusus kojines turiu , zodziu mums labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2011 04 28, 21:34)
teko man pabuvot sitam viesbutuke. kadangi istikruju as esu tas zmogus kuris neiesko priekabiu, man viskas tiko ir patiko. viesbutis puikioje vietoje, maistas puikus. miestelis isties nedidukas, na palyginciau tikriausiai kaip musu Nida, bet veiklos uztenka.  Mielai ten grizciau

Ačiū už komentarą smile.gif
Na, aš tokia prie priekabiųjų, bet po praėjusių metų trijų *** viešbutyje su pusryčiais ir vakariene, man atrodo, šis negali nepatikti bigsmile.gif
Atsakyti