Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 16 tema

QUOTE(cikada7 @ 2011 04 17, 02:30)
Nusipirkau factory tokius dzinsus, bet online nematau g.gif Klubai 90 cm, pirkau 25 d. Matuojantis skubejau, tai uzsilenkiau nelabai graziai, nevienodai. Ant manekenu ir buvo uzlenkti smile.gif

Negaliu nepagirti ir as papuosalo wub.gif Bet kaina doh.gif
P.S. dzinsai labai dailiai ant Jusu atrodo (idomu imes kada nors i online g.gif).

Savita, as speju kazka praleidau biggrin.gif Apie kokias palaidines Jus snekate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 04 17, 10:58)
apie ji cia buvo klausta 3 kartus - nieks nieko nepasake smile.gif
man jis labai dailus, bet foto realiu nepavyko rast

Niekas neturi, nes dar nelabai ilgai jis seile yra,o jeigu kas pirko, dar negavo ax.gif

QUOTE(preta @ 2011 04 17, 10:59)
Negaliu nepagirti ir as papuosalo  wub.gif  Bet kaina  doh.gif
P.S. dzinsai labai dailiai ant Jusu atrodo (idomu imes kada nors i online  g.gif).

Savita, as speju kazka praleidau  biggrin.gif  Apie kokias palaidines Jus snekate?  ax.gif

Ne, nepraleidai, mes cia su Cikada tarpusavyje blush2.gif
Buvau prasiusi paziureti Factory parduotuveje ar nera tokiu bliuskuciu, nes Online jau neismeta verysad.gif
user posted image
Atsakyti
pasiimiau siandien Alecia batelius-basutes,nerealios wub.gif o ant kojos kaip dailaii atrodo!!! 8dydis su 25cm peda idealiai ax.gif be galo patogios wub.gif zodziu esu be galo pirkiniu patenkinta,i vakara pasifotografuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 17, 10:03)

Buvau prasiusi paziureti Factory parduotuveje ar nera tokiu bliuskuciu, nes Online jau neismeta verysad.gif
user posted image

turiu tokia XS dydzio wub.gif tai sakyciau atitinka dydi, tik jau kai reikia islyginta tas kvarbatkas doh.gif
Atsakyti
Jeweled jelly capri sandals
http://www.jcrew.com...25579/25579.jsp

per nuorodas papildyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 17 balandžio 2011 - 10:47
QUOTE(linamog @ 2011 04 17, 11:36)
As tokios M laukiu. rolleyes.gif

QUOTE(ledi_x @ 2011 04 17, 11:42)
turiu tokia XS dydzio  wub.gif  tai sakyciau atitinka dydi, tik jau kai reikia islyginta tas kvarbatkas  doh.gif

As turiu viena XS, tai maza, o kita S-tinka kuo puikiausiai, todel dar noriu kitu spalvu S dydzio wub.gif
Atsakyti
mergaites, o tos skaros-saliai is abieju pusiu vienodi? t.y. yra rastas
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~silk/24826.jsp
silk driving scarf
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 04 17, 08:58)
Gražios suknelės wub.gif
Jūs pasakykit kaip su tom šilko-lino kelnėm iš pernai metų, negi 2 dydis tiktų su 98cm klubais, pagal mane tai 6 dydis su 98-100cm ar aš jau visai nusigrybauju į lankas g.gif
Šios
user posted image

šias kelnes turiu 6 ir 8 dydžio, galėsiu pamatuoti, bet tik ryt. 6 nešioju su 96 cm, gal gerai būtų ir 4, bet man smagu ir taip
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 04 17, 08:58)
Jūs pasakykit kaip su tom šilko-lino kelnėm iš pernai metų, negi 2 dydis tiktų su 98cm klubais

Jokių šansų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 04 17, 11:13)
šias kelnes turiu 6 ir 8 dydžio, galėsiu pamatuoti, bet tik ryt. 6 nešioju su 96 cm, gal gerai būtų ir 4, bet man smagu ir taip

o 8 IRGI NESIOJATE, AR GAL PARDUODATE g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 04 17, 12:20)
Factory parduotuveje yra sortuku su inkariukais, bet  leopardiniu megztuku nera. O J.crew parduotuveje jie buvo kol ne sale kaina buvo, o po to is kart ispirko doh.gif

Kokia kaina tu sortuku parduotuveje?
Man atrodo dar nepilde g.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbulas @ 2011 04 17, 12:13)

As sitas kelnes 2 dydi su 93cm turiu ir mazesnio niekaip nenoreciau. Mistika man ir ne kitaip kaip gali ten tilpti 98cm blink.gif
Atsakyti