Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 16 tema

QUOTE(KRISTELA @ 2011 04 14, 10:46)
Manau is jcrew bigsmile.gif  Pvz pastaraji megztuka as pirkau uz 49$ plius mokejau siuntima, o dabar jis 29$ ir 30% nuolaida, tai jei noreciau parduoti, tai tureciau ideti 70% pigiau nei mokejau, nes dabar jis tiek kainuoja? O galbut kazkas ji pirko ir uz 69$, kaip tada? ax.gif

Atvejį, kurį turiu galvoje tikrai ne schmoll.gif Pakankamai gerai žinau J.Crew rūbelių kainas (ypač tų kuriuos stebiu asmeniškai) Šioje vietoje manęs "neišdurtų". Na bet jei yra tokių, tai tebūnie (ne mano reikalas) biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura.vb19: 14 balandžio 2011 - 11:17
QUOTE(success @ 2011 04 14, 12:02)
Matyt, niekas neįžvelgė tos vertės per šitiek laiko, nes pora rezervuotojų važiavo važiavo, kol, greičiausiai, visai pamiršo pažadą atvažiuoti  g.gif

Turbut 4 dydis? Butu 6 - imciau uzsimerkusi. Vis i ji pasiziuriu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 14, 12:12)
Turbut 4 dydis? Butu 6 - imciau uzsimerkusi. Vis i ji pasiziuriu. ax.gif

4 ten, ir jis jau mano biggrin.gif
Kai gausiu pasidemonstruosiu, ir tos kurios per tiek laiko nesugebejo jo nupirkti gales nusigrauzti nagus tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 14, 12:15)

Savita, ten 2 šiaip jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 14, 12:17)
Savita, ten 2 šiaip jau  unsure.gif

Ai, tai dar geriau, vistiek planuose-KG metimas ant vasaros biggrin.gif Bet jeigu tau tiko, tai bus geras ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 14, 12:15)
Kai gausiu pasidemonstruosiu, ir tos kurios per tiek laiko nesugebejo jo nupirkti gales nusigrauzti nagus tongue.gif lotuliukas.gif

Butu mano dydis - senu senovej butum galejus nagus kramtytis. tongue.gif
QUOTE(Dzinte @ 2011 04 14, 12:16)
Šio dalyko aš apskritai nesureikšminu. Pažadėjo-neatvažiavo. Na persigalvojo, nepranešė. Kiek pas mane važiavusių-neatvažiavusių. Kam reikės, tas tikrai atvažiuos.

E, nu, o jei as susiplanuoju diena, kad but namie, ir zmogus neatvaziuoja nepraneses? Nesuprantu tokiu. Bet buvo pasitaike ir man. g.gif
Atsakyti
Nu mergaites patarkit. Nera jie man dideli? mane neramina tai, kad cia 100% medvilne, ir jie dar tikrai prasitemps doh.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 14, 12:17)
Savita, ten 2 šiaip jau  unsure.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 12:19)
Nu mergaites patarkit. Nera jie man dideli? mane neramina tai, kad cia 100% medvilne, ir jie dar tikrai prasitemps  doh.gif

Man grazu. Nesmunka? Jei nera aptempti iki tratejimo, kur jie tempsis, juk spaudimo medziagai nera. O koju rudumas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 11:19)
Nu mergaites patarkit. Nera jie man dideli? mane neramina tai, kad cia 100% medvilne, ir jie dar tikrai prasitemps  doh.gif

o per kur jum dideli? atrodo pats tas
Atsakyti
Saimita, labai gražus derinys, o dėl dydžio...man tai visai normaliai, marškiniai ne iš bostonproper?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 14, 12:21)

Man grazu. Nesmunka? Jei nera aptempti iki tratejimo, kur jie tempsis, juk spaudimo medziagai nera. O koju rudumas. bigsmile.gif

labai pasistengus gal ir nusimauciau neatsisegus g.gif biggrin.gif
nu dar pasilaikysiu tada as juos blush2.gif
Rudos? rolleyes.gif as sau tookia perbalus atrodau biggrin.gif
uz spalva kuno reiktu jau cia teciui savo padekot cool.gif

ne, marskinukai is ZAROS. bet jau keli metai jiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 14 balandžio 2011 - 11:26