Įkraunama...
Įkraunama...

Ir vel nepamaciau ka tik gimusio vaikelio

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 04 14, 14:50)
mano galva tas svetimumas jauciamas,kai vaikelis gimsta per cezari...bet veliau juk viskas susitvrko turbut.
pradejusi skaityt jusu istorija,jau maniau bus liudna pabaiga,bet labai sveikinu,kad viskas gerai smile.gif aukit sveiki 4u.gif

Nesamonė dėl cezario schmoll.gif . Svetimumas 99 proc. dėl to, kad mama žūtbūt norėjo natūraliai, "teisingai", pagimdyt, o čia vėl cezaris. Mamytei reiktų suprasti, kad tikslas gymdymo - bet kokio - sveikas vaikas ir sveika mama. O jau kaip, kokiu būdu - vienodai šviečia. Viskas susitvarkys.
Atsakyti
taigi...susitvarkys tik idomu kada...kol mazyle rami viskas gerai, vos tik paverkai ilgiau man jau nervai nelaiko...vel grizta tas svetimumo jausmas...noriu kad ji netrukdytu man gyventi doh.gif ir pati grauziuosi del tokiu minciu....kai ji verkia man nevirpa sirdis, tik nervina...kazkiap jau daug gi laiko praejo po gimdymo, jau nebegalvoju apie tai kaip viskas buvo, bet motinystes instinktas neatsibunda....noretusi tiketi kad kalta tik mano bloga savijauta ir viskas bus gerai kai kraujas atsistatys ir hormonai susidelios i vietas...Keista, nes pirma kart buvo gerokai sunkiau o tokiu jausmu nebuvo....
Atsakyti