Kaip pritilo tema. Kur visi dingot?

Tai gal naujienu turi?

Lauksim pilvuko nuotrauku!
QUOTE(la_vista_baby @ 2013 11 26, 23:34)
Kol kas dar tik papukai

Manau, kad laikas

Noriu pasiteirauti ar yra literatūros lietuvių kalba apie šios veislės auginimą, dresavimą? Ir ar RR tiktų kaip pirmasis šuo šeimininkams?
QUOTE(Ellein @ 2013 12 02, 16:14)
Noriu pasiteirauti ar yra literatūros lietuvių kalba apie šios veislės auginimą, dresavimą? Ir ar RR tiktų kaip pirmasis šuo šeimininkams?
Na kažkiek yra, bet jei skaitot angliškai turiu geresnių straipsnių anglų kalba. Jei tai pirmas šuo prieš įsigyjant manau reikėtų smarkiai smarkiai pasidomėti ir apsvarstyti. Daug diskutuota prieš tai ir šitoje temoje

Pumpum
Šitą veislę atradau gal prieš metus, susižavėjau iki negalėjimo

QUOTE(Ellein @ 2013 12 03, 11:29)
Pumpum
Sakiau jei turėsiu, turėsiu tik tokį. Realiai dabar šuns laikyti neturiu galimybių, gal jos bus po metų gal po 5erių, bet vis galvoju ir prisimenu juos.. Vienu metu suabejojau ar tikrai man reikia RR, skaičiau kad reikia daug užsiėmimo su jais, labiau gąsdina, kad nebūtų agresyvus, kas yra DAUG manau nelabai galiu ir realiai suvokti (be patirties)
Bet tenka matyti mieste šiuos gražuolius vedžiojamus, ir vėl aikčioju..
ir vėl sakau sau "NORIU tokio ir ne kitokio". Galvoju reikia daugiau informacijos man apie šiuos šunis, kad aiškiau ir realiau susidėliotų mano pasirinkimas. Deja. angliškai literatūros nekertu..
Bet į parodą, LT ribose, mielai atvykčiau iš arčiau su jais susipažinti 

Galėsit ir pas mus atvykti šuniukų pažiūrėti, nebūtina įsigyti