QUOTE(Raun'a @ 2011 04 16, 11:31)
Gerai kazkam. O maniskis prie duru stabdzius ijunge, atseit nemokes penkiu litu ir pasiplove

likau su sese tik. Paskui net paklausiau ko jis taip sustreikavo
QUOTE(Ex @ 2011 04 16, 12:21)
Vandų žiedai, jų spalvos įspūdingos, kerinčios, bet, atleiskit už išsireiškimą, kad ir kokia prabangi gėlė būtų, ji neverta tokių bendravimo pamazgų, kokias man čia teko perskaityt....
QUOTE(nila_ks @ 2011 04 16, 18:54)
Tina, o jau kiek kaktusu prifotkinau

Tai nepergyvenk
Maciau gyvai siandien
Smagu buvo aplankyt paroda. O kiek darbo merginos idejo ! Labai grazu. Ir visi tokie mieli zmoguciai, suvienyti vieno beprotisko hobio
Smagu buvo paplepet su kaktusistemis, Olivija, Evaja, SKM seimyna (ir pamatyt pagaliau gyvai is ko augaliukus nuolat perku). Sunelis ir tas taip sauniai prekiauja (juk tai jos vaikutis?). Neatsirinkau kuri Lerikyte

Nepagavau Jurgitos is orchids.lt nors pora zodeliu persimest. Negalejau ilgai uzsibut, nes

namie lauke. Sesuo mano del geliu galvos nepametus, bet irgi liko apzaveta. Nusipirkom abi po tilandsija, kurios pas mane katinas vel vos nesuede. Visur suranda

vos speju i namus parsinest ir jau dantyse
O cia mano pirkinukai:
[attachmentid=212258]
[attachmentid=212259]
[attachmentid=212260]
Mannii zieduko mazumas buvo tikras siurprizas

maniau didesnis bus pagal aprasymus. Reikejo matyt ant liniuotes atsidet
O kas liecia fotografavima parodoj, tai mano nabagui fotikui sviesos trukumas trukde fokusavimui, tai as ir nefotkinau, kelis kadrus pabandzius... oi kaip reikia naujo!