Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Sveikos, man labai reikia geros kirpėjos, kuri nukirptų mano ilgus plaukus ir sugalvotų kokią tinkamą šukuoseną. Gyvenu Savanorių pr. ir šalia namų yra du grožio salonai. "Gabija"(o gal vis dar "Holivudas" blink.gif ) ir gana nauja "Grožio galerija". Net nežinau, kurią pasirinkti, gal kas gali patarti? Abiejose matau gana daug klienčiu...Aišku, galima juk ir iki centro paėjėti g.gif
Atsakyti
na jau praejo tikrai daugiau nei 2 savaites , o mano saknys kaip buvo taip ir yra geltonos sad.gif
teks atgal pas kirpeja Vaidute eiti...bet ji mane uztikrino , kad turi nusiplauti...gal mano plaukai nenori priimti tos sviesios spalvos.. bet as juk sakiau is kart vaidutei ,kad taip bus sad.gif jauciu reikes eit dar karteli dazyt, nes negaliu pakest geltonu saknu!
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 11 28, 23:22)
na jau praejo tikrai daugiau nei 2 savaites , o mano saknys kaip buvo taip ir yra geltonos sad.gif
teks atgal pas  kirpeja Vaidute eiti...bet ji mane uztikrino , kad turi nusiplauti...gal mano plaukai nenori priimti tos sviesios spalvos.. bet as juk sakiau is kart vaidutei ,kad taip bus sad.gif jauciu reikes eit dar karteli dazyt, nes negaliu pakest geltonu saknu!

Kokie užsispyrę plaukučiai ax.gif aš tai niekaip nerandu laiko pas Vaidutę verysad.gif Nu iki Kalėdų reiks nulėkti būtinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 11 29, 00:22)
teks atgal pas  kirpeja Vaidute eiti...bet ji mane uztikrino , kad turi nusiplauti...gal mano plaukai nenori priimti tos sviesios spalvos.. bet as juk sakiau is kart vaidutei ,kad taip bus sad.gif jauciu reikes eit dar karteli dazyt, nes negaliu pakest geltonu saknu!

O mane mazumele isgasdinai... jau zadejau pas Viada bandyt eiti, bet nebezinau... juk ir as sviesint noriu... tai kur cia nubegus, gal likt pas Ina... bet net ir jai neprisiskambinu... viena beda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 11 28, 23:22)

nebek dar pas kirpeja, nusipirk l`oreal platinum arba shine blonde sampuna, naikinanty gelswa atspalwy ir paplauk sawaitele, pamatysi, turetu nuimti mirksiukas.gif nes jei palieka gelswas saknis tai jos pacios is sawes retai atsiplauna.. doh.gif
Atsakyti
smile.gif aciu
Atsakyti
[quote=Giedrute100,2006 11 26, 19:33]
[quote=vilmuciukas,2006 11 21, 11:17]
gal kuri buvot kirpykloj esancioj savanoriu pr 269 (lyg toks adresas) " grozio studija" ? kokios ten kainos ir kuri tikrai gerai nukerpa .

Kerpuosi toj kirpykloj jau gerus metus. Labai patinka, kad naudoja geras priemones, dažus su minimaliu peroksido kiekiu. Aš kerpuosi pas Rasa, salono savininkę, kartą skubiai reikėjo dažytis, dažė jos mokinė, kita kirpėja. Kaip kitos kerpa nežinau, bet pažiūrėjus gražiai atrodo. Nežinau kas yra plaukų džiovintuvas, po plovimo kartais kaukes užsidedu, pasipurškiu kuom nors ir galima drąsiai į gatvę eiti, plaukai patys sukrenta, labai gražiai. Greitu laiku ir dukrytę vesiu apsikirpt, o tai jau nusibodo kirpėją vaidint.
[/quote]

o kokia kaina kirpimo?
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 11 29, 20:08)
O mane mazumele isgasdinai... jau zadejau pas Viada bandyt eiti, bet nebezinau... juk ir as sviesint noriu... tai kur cia nubegus, gal likt pas Ina... bet net ir jai neprisiskambinu... viena beda  g.gif

Na man irgi dazo Vaida sviesiai ir viskas gaunasi thumbup.gif Buvau juk visiskai balta, o dazydavo dazais su 6 % emulsija (sviesiaplaukei tai yra laabai mazas %)
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 11 29, 19:08)
O mane mazumele isgasdinai... jau zadejau pas Viada bandyt eiti, bet nebezinau... juk ir as sviesint noriu... tai kur cia nubegus, gal likt pas Ina... bet net ir jai neprisiskambinu... viena beda  g.gif

na man ir atrodo, kad nereiketu bijoti pas Vaida eiti..juk kiekvienos plaukai skirtingai priima sviesinima...na pavyzdziui mano dazosi i geltonuma ir ka jau padarysi smile.gif
gal tavo plaukuciai visai gerai nusidazys smile.gif
Atsakyti
Gal kuri kerpatės Sarma style Putvinskio g.pas stilistę Irina?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 12 01, 13:08)
na man ir atrodo, kad nereiketu bijoti pas Vaida eiti..juk kiekvienos plaukai skirtingai priima sviesinima...na pavyzdziui mano dazosi i geltonuma ir ka jau padarysi  smile.gif
gal tavo plaukuciai visai gerai nusidazys  smile.gif

as irgi galvojau, kad nieko nepadarysi su tuo geltonumu, o pasirodp, kad galima! atitinkamai maisant peroksida ir parenkant spalvos pustoni, geros kirpejos ta zino, maniske nezinojo schmoll.gif
Atsakyti
Na taip, Robke dazydamas mano plaukus su 12% emulsija ishgaudavo kokias nori spalvas ir skaisciai raudona ir platinine blondine(tikra) ir tt lotuliukas.gif Tik va klausimas, ar to reikia Jusu plaukams? Ash pvz noriu, kad dar mano plaukuosena su manim gyventu nenuslinkus ir nenushiurus dar maziausiai 50 metu, o su tokiais eksperimentais toli neisi doh.gif Tiesiog kirpejai(kuriai rupi ne tik, kad plaukai nusidazytu norima spalva, bet ir nenukristu) reikia pazhint plauka ir zmogu norint ishgauti pageidaujama rezultata, viskas vyksta bandymu keliu, o to kaip zinia nepadarysi pirma kart zmogui atejus wink.gif Man pvz graziausia spalva gaunasi su Kadus profesionaliais dazais, o ishbandziau daugybe nuo Londa iki L'oreal professional. Tai va smile.gif
Atsakyti